Minderheden moeten buiten de samenleving!

Volkomen terecht wil de PVV-fractie in de Haagse gemeenteraad laten uitzoeken of het spijbelpercentage op de scholen tijdens de Ramadan hoger ligt dan gedurende de rest van het schooljaar. Even los van het feit, dat de Ramadan dit jaar grotendeels in de zomervakantie valt, is dat natuurlijk een goed initiatief. Door zoveel mogelijk leerlingen in de klas te hebben, kan -gezien het feit dat mensen nogal wat warmte afgeven- aanzienlijk worden bezuinigd op de stookkosten in het onderwijs. Op die manier kunnen al die allochtone uitkeringstrekkers tenminste nog íets terugdoen in het kader van een evenwichtige Rijksbegroting.

Graag maak ik, gestimuleerd door deze belangwekkende PVV-visie, van de gelegenheid gebruik om nog enkele suggesties te doen met betrekking tot het tegengaan van Islamitische beeldvorming, met als doel het verkrijgen van een Joods-Christelijke samenleving, waar als vanouds de genoeglijke geur van spruitjes de boventoon zal vieren boven de lucht van couscous, het Mariakaakje en de sinaassnipper het zullen winnen van de baklava, en waar Turks Fruit weer gewoon een boektitel is, in plaats van een door de moslim gegijzelde lekkernij.

Allereerst zou ik willen bepleiten, dat in de kantine van de Tweede Kamer nog uitsluitend blanke vla als dessert wordt geserveerd. Geel en bruin doen immers te zeer denken aan diverse minderheidsgroeperingen die hier uitsluitend zijn om te profiteren van onze welvaartsstaat. Onze volksvertegenwoordigers mogen die kleuren niet gewoon gaan vinden, en het risico dat door het serveren van gele of bruine vla een zekere mate van gewenning wordt bevorderd, dient te worden uitgesloten.

In gelijke zin zou ik willen bepleiten, dat in supermarkten, warenhuizen en snoepwinkels nog uitsluitend witte chocolade wordt verkocht. Wit, immers, is de kleur die wij als volk hoog in het vaandel dienen te dragen, ter bescherming van onze cultuur, die zijn basis vindt bij Willem van Oranje. Dat, overigens, is voor mij aanleiding, te suggereren dat uitsluitend de sinaasappel nog als handfruit voor verkoopdoeleinden dient te worden toegestaan.

Het eten en verkopen van producten die aan het Islamitische gedachtegoed zouden kunnen refereren, dient zoveel mogelijk te worden bestreden. Een grensgeval is hierbij het product "shoarma". Tegenwoordig wordt dat nagenoeg uitsluitend aan de man gebracht door zaken met een Turkse of Marokkaanse achtergrond. Dit gerecht, echter, werd in ons land ingevoerd door Israëliërs. Dientengevolge moet bij wet worden geregeld, dat shoarma nog uitsluitend kan worden verkocht in zaken die "Ben Cohen" of "Simon Levi" heten, en onder Rabbinaal Toezicht zijn gesteld. Zulks ter bescherming van onze Joods-Christelijke traditie.

Met het KNMI dient naar mijn mening een afspraak te worden gemaakt inzake het vermijden van het meteorologische begrip "sluierbewolking". Dat woord doet denken aan de kleding van vrouwen die onder invloed van Islamitische voorschriften gehuld in vitragegordijnen door het leven moeten gaan. In plaats van over "sluierbewolking" te praten, zou de term "transparante cumuli" voortaan dienen te worden gehanteerd.

Het Centraal Bureau voor de Statistiek zou moeten worden gevraagd, bij statistische publicaties het woord "minderheid" niet langer te gebruiken. Minderheden, immers, dienen zoveel mogelijk buiten onze samenleving te worden geplaatst, en onze waakzaamheid mag dienaangaande niet verslappen. Dus niet "Een minderheid van de rokers gebruikt halfzware shag" maar "Een onmeerderheid van de automobilisten is voorstander van een inhaalverbod op eenrichtingswegen".

Teneinde in onze cultuur onnodige verwijzingen naar allerlei achterlijke woestijnlanden tegen te gaan, dient in de woningbranche het gebruik van de term "Perzisch tapijt" te worden vermeden. Ik zou een door het ministerie van Economische zaken op te leggen verplichte hantering van de naam " wolweefkleed" willen bepleiten. Schapenvachten dienen in dit kader naar mijn mening overigens als woonaccessoire te worden verboden.

Tot slot zou ik de aanbeveling willen doen, in de loodgieterijbranche de term "waterpijp" voortaan te verbieden. Voor dit oosters aandoende woord zijn diverse alternatieven te verzinnen, zoals waterleiding, waterkanaal of waterbuis.

Het doet mij genoegen, met deze voorstellen een bijdrage te hebben geleverd aan het wegpoetsen van de lelijke smet, die de gastarbeider op onze samenleving heeft kunnen vormen. Oranje Blanje Bleu!