Trap de achterlijke Palestijnen Gaza uit!

Ik heb altijd gemengde gevoelens gehad bij de vraag, of de Israëliërs hun (staatsrechtelijke) boekje niet te buiten gaan, en over de vraag of de stichting van de Joods Staat in 1948 geen historische vergissing was. Maar ik heb de knoop doorgehakt: ik sta voor de volle 100% achter Israël. Ook achter de Haviken, ook achter de Joodse kolonisten. Waarom? Hierom:

Ik zat vandaag naar het NOS-journaal te kijken. Een reportage. Over een 14-jarige vertegenwoordiger van de Moslim-terroristische Jeugdbrigade. Hij had -al dan niet opgejut door zijn vader, zijn volwassen broer, zijn oom of zijn oudere neef- stenen naar Israëlische soldaten gegooid, en was daarvoor opgepakt. Nadat hij weer was vrijgelaten, klaagde Islam (ja, zo heet ‘ie echt!) dat hij door het Israëlische leger zo fors was aangepakt. Hij was nogal stevig verhoord, vond ‘ie. Dramatisch interview, bij zijn verongelijkte ouders op de bank. O. Je smijt een Israëlische soldaat een stel stenen naar zijn harses, en wanneer je voor deze volwassen misdaad op een volwassen manier wordt aangepakt, dan mag dat niet omdat je een kind bent? Schei toch uit! Als je volwassen misdrijven pleegt, dan moet je ook niet zeuren als je met volwassen gevolgen wordt geconfronteerd. Klaar. Trouwens, het is een veelgehoorde klacht: lafbekkerige volwassen Palestijnen laten kinderen geweld plegen, en roepen bij sancties dan, dat die strijdig zijn met de rechten van het kind.

Nee. Inpakken en wegwezen. Allemaal. En Israël de baas van de Middellandse zee tot Syrië. Van Libanon tot Egypte. En iedere bewoner in de -wegens Israëlisch lijfsbehoud volkomen terecht- bezette gebieden die daar niet mee kan leven, vertrekt. Met medeneming van al zijn familieleden tot in de vijfde graad. Er zijn in het Midden-Oosten zat achterlijke woestijnlanden, die aan achterlijke Palestijnen een prima onderdak kunnen bieden. Waar de regimes nog veel steviger optreden tegen dwarsliggers dan die Israëlische watjes. En laat de Westerse wereld nu eindelijk eens onverkort en onvoorwaardelijk achter Israël geen staan!!!

Vanmorgen verscheen op deze website een zeer lezenswaardige column van collega Superworm. Over het mensen te hooi en te gras beschuldigen van antisemitisme. Ben ik nu een antimoslimist? Nee. Ik pleit voor snoeihard optreden tegen de Palestijnen die zo'n stevig optreden door hun eigen gewelddadige acties over zichzelf afroepen. Niet omdat ze Moslim zijn, maar omdat velen van hen zich gedragen als gewetenloos, agressief, moorddadig tuig. Dat is wat anders.