Een geile goedenacht

Het was puur toeval. Na mijn scheiding was ik verhuisd naar een appartementencomplex ergens in de stad. Er woonden voornamelijk ex-studenten die niet meer op een studentenkamer wilden wonen maar te weinig verdienden voor een fatsoenlijke woning. Er was veel verloop en redelijk veel contact tussen de bewoners. Voor mij was dat prettig. Als ik op een mooie dag met een boek op de galerij ging zitten had ik heel wat aanspraak, zo leer je je buren kennen.

Toch had iedereen een eigen leven, en aangezien ik mijn vrienden niet meer zag kwam ik moeilijk in contact met nieuwe mensen. De meeste vrienden kende ik via, met of naar aanleiding van mijn ex. En die mensen namen me allemaal kwalijk wat ik had gedaan. Ik was helemaal vrij om te doen waar ik zin in had want op de maandelijkse bezoekjes aan mijn ouders na had ik de avonden en weekenden voor mezelf. Dat is dan wel weer een voordeel van te weinig sociale contacten.

Via internet scoorde ik hier en daar een date en dankzij een van die dates was ik niet meer elke avond alleen. Het meisje had grootse plannen en hoe langer onze relatie duurde, hoe nadrukkelijker ik in die plannen voorkwam. Nu moet je begrijpen dat ik na bijna twaalf jaar geen enkele behoefte had aan een nieuwe relatie. Het hele begrip betekende voor mij slechts regelmatige sex met een vrouw die ik intiem kende. Ik was toch al zo onhandig met nieuwe mensen, dat ik koos voor de leugen van de liefde om in elk geval een beetje vertrouwelijkheid te veinzen.

Je begrijpt dat die strategie niet lang stand kon houden met een meisje dat wèl vooruit keek. In eerste instantie was ze begripvol over mijn 'afkoelperiode', waarin ik niet werd gepusht richting nieuw commitment. Dat begrip ging langzaam over in een lichte teleurstelling toen bleek dat ik meer dan 'een paar maanden' nodig had om af te koelen. We maakten het uit en gingen ieder onze eigen weg.

Ik herhaalde mijn methode bij nog een meisje met hetzelfde resultaat. Ondertussen verhuisde ik naar een andere woning. Wederom in een complex, maar dit keer iets mooier, beter en duurder. Ik kende er niemand en wilde dat zo houden. Inmiddels was ik zo langzamerhand op zoek naar een meisje dat écht iets bij me los maakte.

Op een avond stapte ik de lift uit, ik was op weg naar een avond zinloos zuipen met twee collega's die ook niks te doen hadden. In de hal van het apartementencomplex stond een bekende. Het duurde een halve seconde te lang voor ik me bewust was hoe bekend ze voor me zou moeten zijn.

"Nou, jij ben ook kort van geheugen," klonk het bits.
"Sorry," ik lachte welgemeend vriendelijk, "ik was in gedachten verzonken."
"Geeft niet." Ze keek weg, blijkbaar had ze geen zin in een gesprekje.
"Hoe is het met je?" Ik vond dat een slechte eigenschap. Ook al had ik haar pijn gedaan door niet aan haar verwachtingen te voldoen, een oppervlakkig babbeltje kon er toch wel vanaf? Met mijn hand hield ik de lift nog even open.
"Goed hoor. Hoe is het met jou?"
"Prima, ik ben verhuisd."
"Oh, woon je nu hier?"
"Ja," ik lachte weer. Ondanks het slechte einde van onze relatie kreeg ik een geil gevoel. Even dacht ik dat ze best mijn boven- of benedenbuurvrouw zou kunnen zijn. En mijn sexradar ging vorzichtig richting 'best mogelijk'. Iets in haar lichaamshouding, oogopslag en weifelende bewegingen zei me dat ze me nog niet vergeten was als bedpartner.
"Woon je hier nu?"
"Ja," ik knikte vaag in de richting van mijn huis, "op de derde. Jij? Woon je ook hier?"
"Nee," zei ze een tikje twijfelend, "ik ga op bezoek bij mijn vriend."
De lift dreigde weer dicht te gaan. Ik hield hem weer open en stapte opzij zodat zij er makkelijk langs kon. Ze stapte de lift in.
"Nou, veel plezier dan maar."
"Ja, tot ziens."

De avond was geslaagd. Mijn collega's hadden buiten het niks te doen hebben ook een geweldig drankprobleem. En dat was een goede combinatie. Ik wist niet meer hoe laat het was toen ik de deur van de fietsenkelder openmaakte. Binnen zocht ik mijn box en even later slaagde ik erin mijn fiets binnen te zetten. Ik was best dronken en mompelde de tekst van een een liedje toen ik de deur van de box op slot deed. Ik draaide me om, en daar stond ze.
"Ik stond je niet op te wachten hoor," zei ze met een vaag lachje tegen me, "ik ben op weg naar buiten."
Dit keer had ík geen zin in een gesprekje. Met mijn beide handen pakte ik haar gezicht. Ik drukte een kus op haar lippen. Een kus die enthousiast werd beantwoord. Voor ik het wist duwde ik haar tegen de muur. Mijn handen vonden haar billen, haar borsten en haar riem. Ondertussen zoenden we met passie. Haar hand ging ritmisch over de harde bobbel in mijn broek. Met een beweging maakte ik soepel mijn gulp open en ik duwde haar hand in mijn onderbroek. Ze kreunde toen ze mijn piemel voelde. Haar broek ging net zo soepel los en naar beneden. Ik draaide haar om en duwde mijn piemel naar binnen.

Het was allemaal snel voorbij. Ik hoorde haar kreunen, pakte haar op de juiste plekken vast en masseerde op het goede moment de goede plekjes om haar klaar te laten komen voordat ikzelf kwam. Nog even nahijhgend stond ik met mijn krimpende geslacht in haar. Toen maakte ik me los. We fatsoeneerden onze kleding, en ze draaide zich weer met haar gezicht naar me toe.
"Ik heb het net uitgemaakt met mijn vriend. Hij kon me niet bevredigen zoals jij dat kan. Ik herinnerderde me dat klaarkomen wel lekker kan zijn toen ik je zag, en besloot vanavond meteen toen de liftdeuren dicht waren dat ik dat nooit zou kunnen krijgen van mijn vriend."

Mijn hoofd duizelde een beetje. Alcohol en inspanning, hoe kort ook, zijn een moeilijke combinatie voor me. Ik deed mijn best haar relaas te volgen maar snapte er niks van. Eigenlijk wilde ik naar bed, om te slapen. Ze keek me even aan, en hoogstwaarschijnlijk keek ik glazig terug.
"Ik kom hier dus niet meer voorlopig."
Ze draaide zich om en liep weg. Even dacht ik haar schouders te zien hangen. Bij de lift aangekomen was ik dat al weer vergeten. Ik ging lekker slapen.