Bin Laden heeft gewonnen

Tiran en Iran. Twee woorden met slechts één letter verschil. Dat is een teken. Kan niet anders. Veruit de meeste onderdrukte Mohammedanen worden onderdrukt door... Juist. Mohammedanen. Kijk maar naar Iran. Of naar heel veel van die woestijnlanden daar in de buurt. En zelfs in die landen waar de bevolking zich heeft ontworsteld aan de ketenen van zijn onderdrukker, dreigt ook het nieuwe bewind te ontaarden in een dictatuur die binnen korte tijd zo mogelijk nog barbaarser zal heersen dan de onlangs afgezette leiders. Iran is daar het schoolvoorbeeld van, maar dat gevaar ligt met name ook in Egypte op de loer. Daar doet de Moslim Broederschap straks mee met de verkiezingen. Leuk. De Moslim Broederschap die de democratie omarmt. Maar wanneer die club aan de macht komt, zal het snel gedaan zijn met een eerlijke democratie, en worden andersdenkenden nog harder onderdrukt dan tot nu toe het geval was. Wat ik je brom. Dat is ook de denkfout die de basis vormt van het hedendaagse moslim-terrorisme. Niet het Westen is de vijand van de Mohammedaan, maar de Mohammedaan zélf!

Wát zeg ik? Het Westen niet de vijand van de Mohammedaan? Ja, dat leest u goed. In nagenoeg alle landen ter wereld worden Mohammedanen in de gelegenheid gesteld, hun geloof te belijden en grotendeels te leven volgens de beginselen die de Koran ze oplegt. Slechts het afhakken van ledematen van dieven, het verminken van de geslachtsdelen van meisjes, het vermoorden van homoseksuelen en het stenigen van overspelige vrouwen is in de meeste landen niet toegestaan. Maar dat is een gelukkige omstandigheid waar niemand tegen kan zijn, enkele moordlustige Moslim-fundamentalisten daargelaten. De Islamitische strijd tegen het Westen ontbeert dus elke grond, en leidt slechts tot een afbrokkelende acceptatie.

Waar de Christenen hun kruistochten al vele honderden jaren geleden hebben gestaakt, zijn de Mohammedanen nog volop met hun kruistochten bezig. Ze vernielen ambassades, ze laten vliegtuigen in gebouwen vliegen, ze blazen bussen en metro- en treinstations op. En ga zo maar door. Er is slechts één conclusie mogelijk: de aanhangers van het hedendaagse Moslim-fundamentalisme zijn achterlijk volk. Dat geldt voor Al Quaida. Dat geldt voor de Taliban. Dat geldt voor Hamas, dat de uitschakeling van de massamoordenaar Osama bin Laden openlijk fel afkeurde "omdat er een icoon van de Moslimstrijd was vermoord" ofzoiets. Dat geldt voor die jochies van veelal Marokkanse komaf, die in Nederland juichend de straat opgingen toen heel veel onschuldigen op 11 september 2001 het leven verloren.

Een van de grote aanstichters van dat terrorisme is vannacht opgespoord en definitief uitgeschakeld. Daarmee is de wereld er een heel stuk op vooruitgegaan. Maar laten we ons geen illusies maken: de strijd is nog lang niet ten einde. Achterlijke Mohammedanen broeden nog steeds op manieren om zoveel mogelijk Westerlingen van het leven te beroven. Om dat tij te keren, rest de Westerse landen slechts één mogelijkheid. Grote opruiming. Ieder land van waaruit terroristen onder bescherming van de plaatselijke regering opereren, dient zonder pardon van de kaart te worden geveegd. Van grens tot grens. Dat vereist enorme militaire inspanningen. Maar het moet. Omdat anders de Westerse maatschappij vroeg of laat ten onder zal gaan aan de terreur van Haatbaarden. In hun eigen land zijn ze in veel gevallen te laf om tegen hun moorddadige dictaturen op te staan, dus maken ze de rest van de wereld maar tot een woestenij van rechteloosheid, geweld en moreel verval. Dus het opruimen van allerlei broeinesten van Mohammedaans geweld is geen wraakactie, en ook geen kruistocht. Het gaat om de redding van een leefbare wereld, waar mensen een veilig bestaan kan worden geboden.

Want zolang de terreur die ons namens de Moslimgemeenschap wordt aangedaan, niet met wortel en tak wordt uitgeroeid, hebben we geen veilig bestaan. Mondiaal vallen jaarlijks duizenden doden door Moslimgeweld. Wat dat betreft heeft Bin Laden gewonnen. Nou ja, voorlopig dus. En zelfs zonder dodelijke slachtoffers is het leven er bepaald niet plezieriger op geworden. Kijk maar eens om je heen. Als je een flesje frisdrank mee wilt nemen in het vliegtuig, word je uit de rij gepikt. Bodyscans ontnemen je het laatste restje privacy. Als iemand zijn koffertje op het perron laat staan, ligt het treinverkeer uren stil. Als een verwarde man in een Mohammedaans woestijngewaad wat onzin zit uit te kramen, is Den Bosch een dag onbereikbaar. Marokkaanse jochies noemen een Westerse vrouw een vuile kut, maar als je er wat van zegt, wordt je gemaand om te zwijgen. Want je moet ze niet kwaad maken.

Gooi ik nu alle Moslims op één hoop? Tsja. Natuurlijk, er zijn ook zat goedwillenden. Maar dat kan geen reden zijn, om niet op te treden tegen de kwaadwillenden. Collateral Damage zal daarbij onontkoombaar zijn. Maar dat is nu eenmaal het gevolg van een strijd om leven en dood. Want zolang er niet definitief wordt afgerekend met die haatbaarden, waar ook ter wereld, kennen de Moslimterreur en de strijd daartegen uitsluitend verliezers.

Op 4 mei herdenk ik niet alleen de gevallenen in allerlei oorlogen tegen Duitsers enzovoort. Ik herdenk dan niet alleen maar de vergaste Joden, zigeuners en homo's. Ik herdenk niet alleen de mensen die in Jappenkampen om het leven kwamen. Ik sta op 4 mei vooral stil bij de mensen, die zijn vermoord door moorddadige Mohammedanen. Het is vreemd, dat er nergens in ons land voor deze slachtoffers een monument is.