Een dagje geslachtsdelen kijken

Vandaag de eerste bijdrage van onze nieuwe columnist YounesOuazzani. Voortaan iedere veertien dagen op FOK!

We waren het terrein nog niet op en het begon al. Een jong stel met natte haren liep ons tegemoet. Ze lachten. O, wat hadden ze een leuke dag gehad! Dan wist je het wel. Die hadden gezwommen. Naakt. 

Nu niet op ingaan dacht ik. Die lui willen gewoon provoceren. Gewoon rustig blijven. Je bent met je vriendin, geniet ervan. Even later kwamen we aan bij de receptie. Daar werden we onnatuurlijk beleefd ontvangen door de zaterdagmiddaghulp. Dat hoffelijke gedoe weet je wel. We wisten allemaal dat een tweedejaars communicatie student hier wat bij probeerde te verdienen om de studiekosten te drukken. Het lag er te dik bovenop.
"Jij!", zei de uitzendkracht en hij priemde zijn wijsvinger tegen mijn borst. "Jij moet naakt!" De boodschap was duidelijk. Hier gold een oude regel die actueel was gebleven. Zonder badkleding naar de sauna is fijner, net als neuken zonder condoom.

Enigszins verbijsterd liepen we door naar de kleedkamer. Het was gemengd en niet zo'n beetje ook. Er liep daar van alles rond en zeker niet het minste spul. Ik herinner mij nog een man met een streepje boven zijn reet. Zo'n potloodstreepje. Dat was nieuw voor ons. Ik denk dat het een Italiaan was of zo. Die zijn altijd bezig met hun uiterlijk.

Eenmaal omgekleed liepen we wat ongemakkelijk het ‘Spa landschap' in zoals je voor het eerst een sekswinkel binnen stapt. Eerst de omgeving in je opnemen en daarna de boel voorzichtig verkennen. Zijdelings liepen we langs een zoutwaterbad. Ik keek even over het randje heen en trok wit weg. Er lag een vrouw. Ze dreef. Je weet wel. Met haar vagina omhoog. Een luguber beeld. Ze was flink behaard en niet alleen op haar hoofd. Dat kan ik me nog goed herinneren.

In de tussentijd was haar man op ons afgekomen. Kennelijk had hij gezien dat we naar zijn vrouwen zaten te kijken. Of we er bij kwamen zitten en hoe lekker dat bad wel niet was. Ging ‘ie' het even demonstreren. Met een geile kop stond hij in het water heel geconcentreerd met zijn kruis onze richting op te stoten. Ik heb 20 minuten naar zijn klotsende ballen staan kijken. Wat een klokkenspel!

Inmiddels zaten we alweer in een sauna. Na 5 minuten begon de hitte mij behoorlijk te irriteren. Het jeukte ook. Op mijn hoofd, maar ook op mijn wangen. Even krabde ik mij met beide handen over mijn gezicht. Ongecontroleerd, als een wilde. Alsof niemand me kon zien. De jeuk werd erger. Ik brulde er nu ook bij. Een zwoegende man keek me vernietigend aan. Of het wat zachter kon. Meneer probeerde zich te ontspannen. In de sauna kwam je alleen om te zweten, te zwijgen en af en toe op de kolen te pissen. Dat soort dingen.

De buitenlucht omhelste me als een oude vriend. Krankzinnig hoe blij deze verkoelende lucht mij maakte. Mijn vriendin zag dat niemand in het bubbelbad zat. Zo snel als onze benen ons konden dragen stoven we erop af. Gedwee klauterde ik het bad in. Ik zat precies met mijn reet op zo'n gat waar water uit spoot. Heerlijk, die eucalyptus borrels tegen je anus. Hetgeen de spijsvertering ten goede komt. Vermoeid hingen we als poppen over de afvoerroosters. We keken aandachtig naar iedereen die voorbij kwam lopen. Plotseling stond daar die man weer. Van dat zoute bad.

Wij loeren vanuit het bubbelbad. Zou hij bij ons komen zitten of niet? En ja hoor. Hij hing zijn badjas zorgvuldig aan het haakje. Eerst zag je hem van achteren. Een gespierde reet. Daarna draaide hij zich om, streek met zijn handen door het haar en liep vervolgens in adamskostuum onze richting op.

Met een bovenmenselijk nonchalance klom de man het bad in. Hij kreunde. Kennelijk deed het warme water hem goed. Ook deed hij geen enkele moeite om zijn geslachtsdeel te verbergen. Lekker los zat hij erbij. Zijn relatief lange maar zeer smalle penis slingerde als een spaghetti sliert door het water. Een freakshow was het. Ik wilde niet kijken, maar het is net als plassen in een urinoir. Je voelt toch de neiging om even over die wand heen te kijken.

Dat de man groot geschapen was stond nu letterlijk als een paal boven water. Het begon nu echt ongemakkelijk te worden. Net als toen mijn vader mij voordeed hoe je een condoom om moest omdoen. Een pijnlijk beeld. Ik voelde hoe de onzekerheid in mijn lichaam sloop. Mijn onderlip begon nu ook te trillen. Volgens mijn vriendin is vanaf dat moment de kolder in mijn kop geslopen. Uit onmacht heb ik met een bot scheermes ter plekke mijn eigen geslachtsdeel besneden. Heel mijn voorhuid eraf. Het water kleurde behoorlijk rood. Ik lachte erbij, maar ik wist niet waarom. Dat was wel een raar gezicht. Maar goed, in sommige culturen is dat ook heel normaal.