Hoeveel is een ontmaagding waard?

Wat denkt dat Belgische wicht wel, haar ontmaagding te veilen op internet? 'This is Noëlle, a very sweet and innocent girl, but with a bit of a naughty mind', zo wordt het nog onbevlekte jonge ding (nou ja jong, 21) aangeprezen op de website van Yantra, dat zichzelf profileert als een exclusieve escortservice. Tjonge jonge, stoute fantasietjes, wie is er zo gek zijn spaarrekening daarvoor te plunderen? Alsof de nieuwe chefkok van een driesterrenrestaurant alleen een schriftelijke cursus koken heeft gedaan. Of is het volle pond willen vangen voor de diensten van een beginneling de nieuwe exclusiviteit?

Oefening baart kunst. Seksueel kapitaal bouw je op door HET te doen, zo vaak mogelijk, in zoveel mogelijk verschillende standjes en met zoveel mogelijk verschillende mensen. Maar eens moet de eerste keer zijn en voor onze Noëlle moet die nog komen. Noëlle kan nog helemaal niets. Voor alles is een eerste keer, ook voor autorijden. Wat je nodig hebt bij je eerste autorijles (en heel veel volgende) is een goede rijinstructeur, die je met eindeloos geduld vertrouwd maakt met de bediening van de knoppen en pedalen en die je leert om het voertuig op de weg te houden. En die je bijbrengt dat er meer wegen naar Rome leiden, waaronder naast de snelweg vele toeristische routes. Rijinstructeur is een vak. Daarom wordt hij voor zijn diensten betaald.

Zou ontmaagden eigenlijk geen vak moeten zijn? Ten eerste omdat het introduceren van een meisje dat (of een oude vrijster die) het maagdzijn zat is, in de wereld van de vleselijke geneugten, niet elke man of jongen die op springen staat, gegeven is. En al helemaal om dat op een wijze te doen die haar leert dat het pas goed is als ze er zelf van geniet. Voor de meeste meisjes is ontmaagd worden gewoon geen pretje. Als beminnen een ambacht is, dan is ontmaagden een kunst. Wat is de beste keus voor een meisje dat er aan toe is? Zich een horrorervaring laten bezorgen door de eerste de beste Raymond, Mitchell of Wesley, al dan niet met een dikke portemonnee? Of een gegarandeerd niet te evenaren eerste keer bij een vakbekwaam ontmaagdingsspecialist? Uiteraard tegen een redelijke prijs, maar 'alle waar is naar zijn geld'. Is dat gek? Betaalt een rijinstructeur zijn leerling, of is het omgekeerd? Nou dan!

Ik heb de reclameteksten al klaar: Laat Bureau Perikles van je ontmaagding een feestje maken. Je krijgt geen tweede kans om je eerste keer te beleven. De eerste klap is een daalder waard. Voor maagden onder de 16 is een ervaren juniorspecialist (gegarandeerd 16-) beschikbaar. Om aanvaringen met de wet te voorkomen is bij twijfel legitimatie verplicht. Jong geleerd is oud gedaan, maar onze beter-laat-dan-nooit-specialisten laten gegarandeerd ook laatbloeiers bevredigend ontluiken. Op ons basistarief bieden wij een aantrekkelijke bonus-malusregeling op grond van leeftijd, bmi, maten en schoonheid. Jij kiest de locatie, desgewenst komen wij ook aan huis. Wij nemen de tijd voor je, 2 tot 24 uursarrangementen. Zonodig inclusief theorie. Op een oude fiets moet je het leren.