Linda's gigolo's slaan terug

Rob keek even naar zijn TomTom. Juliette had net verteld dat de bestemming was bereikt. Het finishdoek was zichtbaar, hier moest het zijn. Er was gelukkig een parkeerplekje voor de deur van het huis waar hij moest zijn. Hij parkeerde, deed de TomTom en de autoradio in zijn tas, deed het dashboardkastje open, zodat potentiële inbrekers konden zien dat er niets in het kastje was, stapte uit, sloot de auto af en belde aan.

Een vrouw van middelbare leeftijd deed open en begroette hem.
“Jij moet Rob zijn, ik ben Eva,” zei ze met een goedkeurende blik. Rob knikte bevestigend, stapte naar binnen en volgde Eva. De huiskamer was modern ingericht. Eva maakte een gebaar naar de bruinleren zitbank als teken dat Rob daar kon gaan zitten.
“Wil je iets drinken?” Ze keek Rob vragend aan. Rob wilde wel een kopje thee.
Eva liep naar de open keuken en ging aan de slag. Rob observeerde haar. Er was iets vreemds aan haar, vond hij. Ze was donker en had zich nogal zwaar opgemaakt, met felrode lippenstift en veel mascara. Het maakte haar een tikkeltje ordinair. Haar leren jurkje was ook nogal hoerig.
Rob kreeg ineens het idee dat ze er nogal uitzag als een vrouw die van bdsm hield. En daar had Rob helemaal geen zin. Het stond bovendien niet in de functieomschrijving van de Linda. Het zou om gewone seks gaan. Hij had al getwijfeld toen de Linda hem vroeg als gigolo voor nieuwe abonnees. Normaal moest hij het van mond-tot-mondreclame hebben en was hij zelfstandig ondernemer, maar toen ze bleven aandringen en voor twee uurtjes per verwennerij meer boden dan normaal, heeft hij toch maar ingestemd. Alleen nu kreeg hij het wel even benauwd.
Gelukkig bleek het mee te vallen. Na de thee kwam Eva naast hem zitten en hij kon op een gewone manier zijn gang gaan.
Ondanks het krappe tijdsbestek van twee uur begon hij rustig aan. Een beetje haar nek masseren, kusjes over haar hele gezicht en even rond het oorlelletje met zijn tong. Daarna een lekkere lange tongzoen, een paar zuigzoenen in de nek, de bandjes van haar jurkje naar beneden en rustig met het betere masseerwerk aan haar borsten beginnen. Ze droeg geen beha. Het viel Rob op dat ze nogal kleine borstjes had, maar Rob had ook niet van die grote handen, dus het kwam wel goed uit.
Hij ging na een tijdje op het tapijt voor de bank zitten, en trok haar jurkje uit. Begon bij haar navel met kussen en ging met zachte, kleine kusjes naar beneden tot de rand van het slipje. Hij deed zijn ogen dicht, trok heel langzaam het slipje naar beneden, voelde daarbij wat weerstand, trok verder tot de weerstand ineens weg was, maar hij bijna knock-out werd geslagen door een dikke knuppel. Rob kwam met een ruk overeind.
Gadver, een travo!

“Nee mijnheer, we wisten het niet. We hadden er geen rekening mee gehouden dat er niet alleen gewone vrouwen zouden reageren. Sorry.” Het meisje van het callcenter kon er natuurlijk ook niets aan doen dat Rob een vervelende ervaring met een nieuwe abonnee had gehad. Zelfs na drie keer tandenpoetsen en twee biertjes proefde hij nog steeds die tongzoen. Hij rilde alweer bij de gedachte.
Gelukkig was er weer een nieuwe opdracht.

Ze bleek Suzanne te heten en zag er totaal niet uit als een travo. Ze was volslank en droeg een bloemetjesjurk. Meteen toen Rob binnenkwam was ze begonnen met praten en toen hij al een kwartier binnen was, haalde ze voor de eerste keer adem, zo leek het.
“Ze vond Rob wel leuk, maar had eigenlijk liever een George Clooney-type gehad. George was donker en Rob blond en George had iets mysterieus en Rob niet.” Dat was wat Rob meteen na binnenkomst te horen had gekregen. Daarna was ze in één ruk doorgegaan over allerlei uiteenlopende onderwerpen. Ze maakte bovendien helemaal geen aanstalten om eens even die twee uur op een andere manier te gaan vullen. Rob wilde net beginnen met de voorbereidende handelingen om haar mond vol te stoppen, want met volle mond mag je niet praten, toen ze iets zei waarvan hij heel erg schrok.
“We kunnen zo beginnen, hoor. De kinderen komen zo thuis van school.”
Rob werd eerst rood en daarna heel erg bleek. Gelukkig bleek het een misverstand.
Suzanne had de advertentie van de Linda verkeerd begrepen. Er stond dat nieuwe abonnees twee uur lang leuke spelletjes konden spelen met een gigolo. Suzanne en de kinderen waren helemaal gek van Hoedje Wip en Dokter Bibber; leuk met een pincetje langs de organen.

“Nee mijnheer. Hoe moeten wij nou weten dat mensen niet weten wat een gigolo is en dat ze heel andere spelletjes willen? Wel grappig trouwens.” Gelach aan de andere kant van de lijn. Rob kon er niet om lachen. Maar gelukkig had hij snel weer een opdracht.

Deze heette ze Emma. Rob had bij binnenkomst heel slim gevraagd of ze wist waar hij voor kwam. Ze had heel geil gelachen. Dat zat dus wel goed. Vandaag wel een wip, maar zonder hoedje. Als hij nog aan de vorige opdracht terugdacht kreeg hij weer de rillingen. Die kinderen hadden hem gesloopt. Die konden voor geen meter tegen hun verlies.
Emma hoefde geen thee, maar nam vast een rood wijntje. Rob vroeg zich af of dat verstandig van haar was, want haar gezicht was al vuurrood en ze had rode vlekken in de nek. Duidelijk zenuwachtig, dacht Rob.
Na de drankjes ging het richting slaapkamer.
Emma trok haar vest uit en meteen werd nog duidelijker dat ze zich op haar vijftigste al midden in de overgang bevond. De rode wangen en de vlekken waren er al voortekenen van geweest en de grote, natte plekken onder de oksels waren nog meer bewijzen van een aantal volwassen opvliegers.
Slim stelde Rob voor om voorafgaande aan de hoofdfilm even te gaan douchen, maar Emma wilde meteen to the point komen en ging verder met ontkleden.
En zo zag Rob hoe ze haar grote, figuurcorrigerende onderbroek uittrok en er een inlegkruisje dat duidelijk XL was, aan haar kruis bleef kleven. Bovendien was ze blijkbaar ouderwets, want ze was niet geschoren, integendeel. Rob wist nog precies hoe het was toen hij nog een baard had. Er bleef van alles in achter. Hij voelde een opkomende walging, liep naar het raam van de slaapkamer en zette het maar een stukje open. Het zou wel nodig zijn, dacht hij.

“Wat een vervelende avonturen, Rob.” Ellie, zijn vrouw, had alles aangehoord en toonde medelijden.
“Ach ja, ik had het moeten weten. Wat kun je ook verwachten van lezeressen van een blad als de Linda.” zuchtte Rob.
Ellie gaf geen antwoord, maar keek Rob ineens verlekkerd aan.
“Het duurt nog zeker twee uur voordat de kinderen uit school moeten worden gehaald. Wat denk je ervan? Ik heb wel trek gekregen door je verhalen.”
Even later had Rob voor het eerst in vier dagen lekkere, hete seks.
Hij wist gelukkig niet dat in het laatje van het bureautje van Elly de nieuwe Linda lag. Het was de eerste die ze toegezonden had gekregen nadat ze een abonnement had genomen.