Memmenmonoloog

Degene die de vrouwelijke boezem heeft uitgevonden is een genie. Dit zeg ik niet omdat ik plots bekeerd ben tot het lesbinisme, meer omdat ik sinds ik ze heb niets dan profijt en plezier van ze heb gehad. En velen met mij.

Borsten zijn prachtig. Je hebt ze in alle soorten en maten. Grote memmen en itty bitty titties. Rond en zacht, eigenwijs en pront. Ik voelde me enigszins teleurgesteld toen bleek dat ik na de puberteit niet een cup dubbel D had gekregen. Inmiddels ben ik erachter dat het niet uitmaakt hoe groot ze zijn. Niet elk persoon is gek op dubbel D. Om nog maar te zwijgen hoe belachelijk ik eruit zou zien met cup dubbel D aan mijn lijf.

Tieten zijn geweldig. Als je ze als vrouw zijnde krijgt, word je opeens zichtbaar voor de buitenwereld. Als je ze als man zijnde krijgt, word je ook zichtbaar, helaas op iets minder positieve manier. Je tieten lijken een kaartje naar de wereld. "Hoi wereld, hier ben ik!"

Voorgevels zijn handig. Een barvrouw krijgt extra fooi, een secretaresse wat extra vakantiegeld. Seksistisch? Behoorlijk. Geeft iemand daar iets om? Nee.

Memmen zijn inspiratiebronnen. Vooral mannen kunnen er geen genoeg van krijgen. Metaforen, beelden, grapjes, verhalen, schilderijen, foto's; je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel iets gewijd aan onze prachtige koplampen.

Onze tweelingen zijn turn-ons. Geen man kan ze weerstaan. Het maakt niet uit hoe groot of klein ze zijn (of hoe lelijk je zelf bent); om een glimp van je jetsers op te vangen doet een man alles. Juist omdat ze zo 'verboden' zijn maken ze een prima reclamebord voor jezelf, vooral met een strakgesnoerd corset: "Zie je ze? Ja? Jammer he, jij mag er lekker niet aankomen!" Gek worden mannen er van. En lachen dat wij doen!

Airbags zijn ook nog eens bijzonder grappig. Altijd leuk om iemand tegen te komen die vergeten is waar je gezicht zit, om hem daar vervolgens behoorlijk hard op te wijzen. Afdruipen mannetje. Sommigen showen er misschien wel mee, maar erin kruipen hoeft niet.

Onze meisjes worden ooit misschien zelfs mama's. Handig hoor, die ingebouwde melkklieren.

Het bos hout voor de deur is ook een praktische meetlat voor je relatie; zodra je je man je borsten vast laat pakken en "honk honk" laat zeggen zonder hem te slaan, weet je gewoon dat het goed zit.

Onze twee pluspunten brengen ook nog eens integrerende tafeleren met zich mee. Zodra een vrouw deze twee dames in haar leven mag verwelkomen krijgt zij de meest uiteenlopende aanzoeken. Daarom mag je als man zijnde wel erg je best doen om een vrouw mee uit te vragen. Ze hoeft maar 1 keer te schudden met die schatjes en ze heeft zó een andere vent.

Onze prammen geven ons nog iets geweldigs; een excuus om te shoppen. In plaats van de gebruikelijke broeken, rokken, jurkjes, topjes, shirtjes, vestjes, jasjes, sokken, kousen, slipjes, hotpants, strings, longshirts, broekpakken etcetera kunnen we nu OOK bh's kopen. Een excuus om extra te gaan shoppen is altijd fijn, jezelf tegoed doen aan alle kleurrijke en uiteenlopende exemplaren blijft leuk. Een fijn extraatje voor jezelf en voor je meiden.

Memmen zijn gewoon prachtig. Sensueel, vrouwelijk, sexy, vertrouwd, moederlijk, inspiratiebronnen, ze zijn het allemaal. Wees dus trots op wat je hebt, cup A of F, het maakt niet uit. Draag ze met trots, deze veelzijdige prachtige uitvinding!