Nederland voor de goeie Nederlanders!

Er zijn al meer dan voldoende mensen die de problemen met de diverse etnische groepen in Nederland bespreekbaar maken. We hadden al de Leefbaar Partijen en de LPF. TON was het platform voor Rita Verdonk met haar grote bakkes. De PVV heeft er een aardig schepje bovenop gedaan. Allemaal verwoorden ze het onderbuikgevoel  van het volk. Reguliere partijen gaan er nu ook mee op de loop. En met name de PVV zegt het nog allemaal op te gaan lossen ook. Er is dan ook nog wat verkapte steun vanuit de Volksunie en het Stormfront, dus dat gaat helemaal goed komen.
Die buitenlanders gaan het land uit, worden overhoop geschoten, ze gaan de cel in, of ze gaan zich gewoon gedragen. Over dat probleem maak ik me dus niet meer druk.

Ik zou me daarom graag op willen werpen als de beschermer van het volk, tegen het volk. Want wie beschermt mij nu ondertussen tegen blank, Nederlands tuig? Met alle aandacht voor de criminele buitenlander, moet de aandacht wel verslappen voor de criminele binnenlander.
Iemand moet dat probleem bespreekbaar maken en dan wil ik dat maar wat graag op me nemen!

In mijn wijk stikt het eerder de moord van de blanke kutkinderen dan dat ik er zelfs maar een Marokkaan tegen kom. Er wonen hier best wel verschillende allochtonen, maar ik heb er zeker geen last van. Wel van dat witte tuig, dat tegenover mij bij het winkelcentrum rondhangt. Opgevoerde scooters. Opzichtige auto's en regelrechte klotemuziek die uit die enorme installaties blazen.
Naast deze betrekkelijk onschuldige overlast, blijkt dat het overgrote deel van de inbraken in mijn wijk kan worden toegeschreven aan overwegend blanke verslaafden.

De kermis. Ik kom daar ook wel allochtonen tegen. Met hun kinderen aan de hand, die blijkbaar niet de godganse tijd lopen te zeuren en janken. Dat hebben ze blijkbaar beter voor elkaar dan al dat vadsige blanke tuig, dat zowat de gehele kermis overheerst. Vette zonnebank wijven in zwarte of roze leggings, met slecht getatoeëerde echtgenoten, en zeikende, zeurende kinderen, die pas hun klep houden als er een broodje hamburger of suikerspin in wordt geramd. Dezelfde gezinnen zijn doorgaans betrokken bij de knokpartijen op de kermis, aan het einde van de avond.
Echt. Deze lui vergallen mijn plezier en houden mij van de kermis weg.

De Nederlandse snelwegen worden ook overheerst door blank gajes. Veel te jong, blank tuig, dat amper het IQ heeft om een VMBO succesvol af te sluiten, krijgt al snel een dikke bus van zijn baas onder hun reet, om naar de volgende dakdekkersklus te gaan. Marokkaanse drugsrunnners zijn lastig, maar rijden mijn leasebak gewoon voorbij. Die Vito's, Sprinters, Transporters, Chevy's en Vivaro's kom ik echter dagelijks en veelvuldig tegen en geen van allen kunnen ze fatsoenlijk rijden. Als je maar even voor zo'n busje gaat rijden, komt zo'n klootzak ook nog eens, opgenaaid door zijn even slecht opgeleide collega's,  bovenop je bumper zitten.
Dan heb ik het nog niet over iedere BMW, Audi of Mercedes, die de linkerbaan als domein beschouwt. Ja. Hier zitten ook overwegend blanken in. Ik zie zelden een getint gezicht in mijn achteruitkijkspiegel. De blanke gezichten die ik wel zie, lijken mij best wel vaak een beetje dood te wensen. Niet prettig dus.

Ooit op een camping in de provincie gestaan? Niet de populaire campings, op de meer toeristische plekken in Nederland, maar de campings waar Amsterdammers, Rotterdammers en Hagenezen hun stad willen ontvluchten. Tuig van de richel! Klotevolk!
Het ene kind is nog vadsiger dan het andere. Het ene bakkes is nog groter dan het andere. De eerste prioriteiten lijken de barbecue en het bier. Daarna moet het kroost tevreden worden gehouden met over de top speeltuig. Tenslotte is er de kienavond. Drie tot vier keer in de week is er wel zo'n bingoavond, waar al die lelijke wijven zich verzamelen en de kinderen een paar tientjes in hun handen krijgen om hun bek te houden.
Zelf heb ik ooit een tijdje als ober in zo'n kantine gewerkt. De leukste en vriendelijkste gasten waren destijds de Helmondse woonwagenbewoners, die daar ook kwamen. De rest was puur tuig.

Het zal in sommige steden best wel anders zijn, maar als Brabander kom ik bijna alleen maar blank tuig tegen. En ik heb daar last van. De kans is hier vele malen groter dat mijn fiets door een blanke junk wordt gejat dan door een Turk, Antilliaan of Marokkaan. Ruzie heb ik hier eerder met het echte white trash. Rotzooi op straat wordt veroorzaakt door onze blanke jeugd. Voor burenruzies kan ik hier volledig vertrouwen op onze eigen blanke Tokkies. En ik ken persoonlijk behoorlijk wat slachtoffers van blank, huiselijk geweld.

Ik geloof niet dat ik de enige ben die hier last van heeft. Vandaar dat ik een nieuwe politieke partij op wil richten. De NVDNBDVBT: Nederland Voor De Nederlanders Behalve Voor Dat Vadsige Blanke Tuig. Wat hebben we tenslotte aan ons geweldige vaderland, zonder criminaliteit vanuit de allochtone groepen, maar waar dit autochtone gespuis gewoon hun gang kan blijven gaan? Waar de Johnny's en Anita's het voor het zeggen krijgen? Waar ieder kind te dik is om te lopen? Waar de opvoedkundige tik is vervangen door een pilletje? Waar het VMBO het hoogst haalbare lijkt?

De oplossing!
Nu heb ik begrepen dat binnen afzienbare tijd een aantal wijken in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht leeg komen te staan. Iets met deportatie of zo. Is het dan geen prachtige oplossing om de lui waar ik me aan stoor en waar ik last van heb, daar te dumpen? Ik zou ze het liefst terug sturen naar hun eigen land, maar dat is helaas geen optie.
Goedkope arbeid kan meteen rond die wijken worden gecentraliseerd, zodat het niet meer naar Polen hoeft. Verder verplicht steriliseren. Mannen scheiden van de vrouwen en kinderen. Wellicht een hek om die wijken. Niet teveel eten geven. Wat extra dwang en drang breekt vanzelf de wil.
Het klinkt wat hard. Maar deze methodes hebben hun werkzaamheid al lang en breed bewezen. En dat is toch wat we willen? Oplossingen die hier en nu, en wel direct werken?

Er is nog wel een klein probleempje waar ik mee worstel. De Telegraaf, CenterParcs, de Story, SBS6, een enkele parenclub, een groot aantal sportscholen, organisatoren van bingoavonden en houseparty's, en een stuk of wat campings kunnen hun deuren wel sluiten. Ik wil het CBP nog door laten rekenen wat hiervan de consequenties zijn voor de economie. Wellicht moeten de belastingen dan wel wat omhoog.