Vacature

UCG – UNIVERSELE CLUB van GODEN
( Universal Club of Gods)

Vacaturenummer 20100508-001

UCG is de beheerorganisatie van het universum, en de overkoepelende organisatie van goden, die in dit  universum belast zijn met het ordenen van de chaos, het groeperen van losse massa in sterrenstelsels, het reguleren daarin van sterren- en planetenbanen, en het activeren en leidinggeven aan levensvormen op daarvoor geschikte planeten.
UCG faciliteert deze activiteiten door het beschikbaar stellen van variabele ruimte (space), waarin de leden van UCG  hun goddelijke gang kunnen gaan. Tevens licenseert UCG de goden (licenties blijven 100 miljoen jaar geldig), verzorgt hun opleidingen, informeert hen over actuele ontwikkelingen in het universum, geeft richtlijnen ten aanzien van goddelijk gedrag, voert arbitrage bij conflicten tussen goden en toetst de door de goden geleverde prestaties.

Voor het filiaal in de Melkweg (Milky Way) zijn wij ter vervanging van de huidige functionaris (wegens bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van 67 miljard jaar) op zoek naar een

            fulltime god m/v

met aantoonbare ervaring in deze of een vergelijkbare functie.
Een theologisch onderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Functieomschrijving:
Beheer van de Milky Way, een gemiddeld sterrenstelsel (galaxy) in de buitengebieden van het universum. Het betreffende sterrenstelsel roteert rondom een zwart gat (black hole), heeft een doorsnede van ca. 100.000 lichtjaar, is spiraalvormig en bevat onduidelijke levensvormen op sommige planeten van de 200-400 biljoen sterren. Functionaris is verantwoordelijk voor de correcte toepassing van fysieke processen, zoals zwaartekracht, straling, lichtgolven en chemische reacties van de verschillende elementen. Tevens moet de kandidaat bereid zijn op een aantal planeten het beheer van de reeds bestaande levensvormen over te nemen, o.a. op de planeet Terra het beheer van de losgeslagen homo sapiens en zijn nagenoeg totaal vernielde leefomgeving.

Functie-eisen:
Wegens de grote afstanden moet de kandidaat bereid zijn te reizen. Tevens wordt een grote mate van initiatief en inventiviteit verwacht, omdat ruggespraak met UCG niet altijd mogelijk is.
Verdere kennis en eigenschappen waarover kandidaten dienen te beschikken zijn:
- minimaal IQ = 63*
- sterk ontwikkelde creatieve vermogens (universeel niveau), met name leven uit dode materie kunnen maken
- stressbestendig
- universele talenkennis
- gedegen kennis van evolutiesystemen
- goede communicatieve vaardigheden
- een veelzijdig gevoel voor humor
- eindeloos geduld
- oneindige liefde en barmhartigheid
- kunnen omgaan met teleurstelling
(UCG biedt de mogelijkheid aanvullende opleidingen te volgen.)

In verband met de door UCG gewenste continuïteit wordt gestreefd naar een dienstverband van tenminste enige miljarden jaren, na een proeftijd van 200 miljoen jaar. Sollicitaties kandidaten met kortere levensverwachting worden desalniettemin ook in behandeling genomen, mits de betrekkelijkheid van de beschikbare tijd kan worden aangetoond. Om dezelfde reden (continuïteit) moeten kandidaten full time beschikbaar zijn, en is de functie niet beschikbaar voor part time of deeltijd.

Beloning:
Aan de juiste kandidaat bieden wij een afwisselende werkomgeving met onbeperkte doorgroeimogelijkheden.
De beloning is volledig afhankelijk van gebleken geschiktheid voor de functie, en kan variëren van alles tot niets.
(Er moet echter niet gerekend worden op enige mate van dankbaarheid of waardering van levensvormen. De ervaring heeft geleerd, dat deze doorgaans, behalve in noodsituaties, uitblijft. Tevens dient  men voorbereid te zijn op respectloze behandeling, leugens over de aard van het werk en zelfs over het bestaan van een god m/v.)

Sollicitaties met motivatie en voorzien van een volledig Curriculum Vitae kunnen gericht worden aan de voorzitter van UCG, door middel van digitaal radiosignaal (UMTS).
De sollicitatietermijn sluit formeel over 1 miljoen jaar, maar zal direct worden gesloten, zodra een zelfs maar half geschikte kandidaat is gevonden.

* Het IQ van minimaal 63 is ter ontmoediging van Servidor om te solliciteren, daar die immers een IQ van 62 heeft.