Meer neuken, minder kinderen krijgen

Het nieuwe jaar is weer begonnen, dus traditiegetrouw is er teruggekeken naar het afgelopen jaar. Voor mij persoonlijk was 2009 een geweldig jaar, maar terugkijkend op het nieuws was 2009 eigenlijk best teleurstellend. Jammer want het had veel potentie.

Zo kreeg de V.S. namelijk voor het eerst een zwarte president. Op zich een aardige ontwikkeling maar als cynicus verwacht je natuurlijk dat een zwarte ‘socialistische’ president binnen een jaar wordt vermoord, maar er gebeurde helemaal niets. Slechts één man die een poging wou wagen, en die was al opgepakt voordat hij ook maar in de buurt kwam.

Wereldnieuws was natuurlijk wel de aanslag op ons koningshuis, maar behalve voor de betrokkenen (met alle respect) stelde dit als aanslag natuurlijk ook niets voor. Als de poging om de bus te rammen met een Suzuki Swift wel gelukt was, was het resultaat waarschijnlijk geweest dat de chauffeur van de bus even moest corrigeren, en dat Karst zijn motorblok op schoot had liggen.

De politiek was ook een grote teleurstelling. Ook hier gebeurde namelijk helemaal niets. 2008 had wel wat leuke momenten, zoals de invoering van het rookverbod, wat in 2009 een stille dood is gestorven. Geert Wilders had de aandacht van de hele wereld door zijn ‘film’ Fitna in 2008, maar in 2009 komt hij niet verder dan een voorstel voor een kopvoddentaks. Een dusdanig belachelijk voorstel, dat zelfs zijn achterban het niet serieus kan nemen. De economische crisis gaf zat mogelijkheden voor krachtige leiders maar er gebeurde helemaal niets. Het hele jaar door hebben ministers, wethouders, burgemeesters en ambtenaren blunders gemaakt… en er gebeurde niets.

Ook de klimaattop in Kopenhagen had een hoop potentie, en ook hier gebeurde natuurlijk helemaal niets. Er zijn wel een aantal vrijblijvende afspraken gemaakt. De westerse wereld heeft geld beloofd en landen gaan een poging doen hun CO2-uitstoot te beperken tot een niveau dat overeenkomt met een compensatie voor de kosten en vervuiling die veroorzaakt is door het verzamelen van alle wereldleiders op één plaats. Nu weet ik dat onze eigen koningin onlangs nog pleitte voor persoonlijk contact, maar gezien het resultaat hadden ze die hele top ook wel via internet kunnen afhandelen. De nobele taak om de wereld te verbeteren, ligt dus weer volledig bij de goedwillende burgers.

Net zo traditiegetrouw zijn er weer goede voornemens gemaakt waar iedereen enthousiast aan begint en ergens in de komende drie maanden weer mee ophoudt. Zelf ben ik hierop geen uitzondering maar ik denk dat ik mijn goede voornemen wel ga volhouden. Mijn goede voornemen is namelijk om meer seks te hebben. Ik vind dit een dusdanig goed en belangrijk voornemen, dat ik jullie wil oproepen om ook dit voornemen te hebben. De voordelen zijn namelijk legio. Seks is gezond, het verbetert je weerstand, het maakt je gelukkiger, het helpt je ontspannen en naast een aantal andere voordelen is het natuurlijk ook nog eens verdomde lekker.

Als we dit wereldwijd kunnen volhouden zal de wereld er ook flink op vooruitgaan. Door de gezondere mensen gaat het ziekteverzuim omlaag, de kosten voor de zorg gaan omlaag en gelukkige mensen hebben een stuk minder de behoefte om een aanslag te plegen of een geweer leeg te schieten op een middelbare school. Ook onze koningin zal weer blij zijn door het dieper gaande persoonlijk contact tussen de mensen, en bij dezen bied ik direct mijn excuses aan voor de associatie tussen seks en Beatrix.

Om op deze manier te zorgen voor een betere wereld, moet dit natuurlijk niet tot gevolg hebben dat we straks allemaal met een lading kinderen zitten, want daar wordt de wereld niet beter van. Veel van de problemen waar we tegenwoordig mee te maken hebben, hebben namelijk één overkoepelende oorzaak: overbevolking. Door de paniek rond de Mexicaanse griep leek 2009 daar wel voor spektakel te zorgen, maar geheel binnen de lijn van de rest van het jaar deed dit ook helemaal niets. Het wereldwijde goede voornemen zou dus moeten zijn: meer neuken en minder kinderen krijgen, in plaats van alleen meer neuken.

Een wijs man (Homer Simpson) deed ooit een ode aan alcohol: de oorzaak van en de oplossing van al onze problemen. Ik bied jullie nu een beter alternatief. Seks: de oplossing van al onze problemen.
 
Voor 2010 wens ik jullie allen een goed seksleven, desnoods met jezelf.