Overwinningsspeech Wilders uitgelekt! Wildersjournaal (7)

Via via, ik kan mijn bronnen natuurlijk niet noemen, ben ik in het bezit gekomen van een ontwerptekst van de toespraak die Wilders voor partijgenoten (en kennelijk voor de tv) zal houden indien er op korte termijn Tweede Kamerverkiezingen zijn en hij die wint. Ik heb de tekst samen met deskundigen bestudeerd en alles wijst er op dat hij werkelijk van Wilders is. Hij heeft al diverse keren aangegeven dat hij verwacht dat het kabinet binnenkort zal vallen en is zich kennelijk al aan het warmlopen. Hieronder staat de tekst.

 

Partijgenoten, Nederlanders,

We vieren een historische overwinning. De PVV is vandaag verreweg de grootste geworden! (juichmoment) Jullie (in de camera kijken) hebben een duidelijke keus gemaakt. De overwinning van de PVV is een overwinning voor het Nederlandse volk. Het was op het nippertje, de Nederlandse cultuur wordt ernstig bedreigd. Typisch Nederlandse idealen staan op de tocht. Zoals bijvoorbeeld het oranjegevoel en het principe van doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Hoe lang hadden Frans Bauer, Heleen van Royen, Paul de Leeuw nog stand kunnen houden tegen het almaar harder wordende gemekker vanaf de minaretten. Er gaan in Nederland stemmen op die een Oudhollands gebruik als met zijn allen vuurwerk afsteken willen verbieden en dan vraag ik u, wie zou daar achter zitten? Ik geef een hint: Wie dat wil verbieden heeft geen Nederlandse roots. Voetbalsupportersgeweld en vuurwerkoverlast, het is niet goed maar het wordt overdreven. Als het niet onze eigen Nederlandse belhamels waren maar allochtoon misdadig gespuis dan zou het veel erger zijn. Niet dat wij iets tegen andere culturen hebben, zolang die ellende maar blijft waar het thuishoort. Op vakantie zien we daar al meer dan genoeg van. (lach en applausmoment)

Het Nederlandse volk heeft vandaag duidelijk gemaakt dat het nu genoeg is. De Nederlandse cultuur moet weer echt Nederlands worden. Nederland heeft gezegd dat er een halt toegeroepen moet worden aan het gevaar van de oprukkende islam, want daar hebben we het over, beste landgenoten. De islam is de grondoorzaak van bijna alles dat mis is in Nederland en in de rest van de wereld. (applausmoment)

Onder leiding van de PVV regering die ik morgen als premier ga presenteren, zal de Nederlandse cultuur het verloren terrein gaan terugveroveren. De eerste maatregel van de nieuwe regering zal het verbieden van de koran zijn. Met onmiddellijke ingang zullen mobiele teams alle exemplaren van dat fascistische boek gaan ophalen bij de boekhandels, de moskeeën en bij de magazijnen van de verkopers via internet. Het doel is een koranvrij Nederland dus ook wie nu al in het bezit is van dat misdadige geschrift moet het inleveren. Wie vrijwillig zijn eigen exemplaar inlevert, wordt beloond met naar keuze een bijbel of een dvd van Fitna. Wie weigert dat ellendige rotboek in te leveren laat zien de Nederlandse waarden niet te onderschrijven. Enkele getrouwe PVV-ers zijn bezig een wetsvoorstel op te stellen waarin passende sancties op een on-Nederlandse houding zijn opgenomen. Tijdens jaarlijks terugkerende Nederlandse cultuurfeesten zullen we op diverse plaatsen in het land onder het genot van gratis erwtensoep, chocolademelk en jenever vreugdevuren organiseren waarbij grote stapels van dat werk van de duivel tot as worden gereduceerd. (juichmoment)

Fleur Agema die morgen aantreedt als minister van Nederlandse en Christelijke cultuur zal met onmiddelijke ingang de kopvoddentax afkondigen, vooruitlopend op een algemene kledingrichtlijn. En de nieuwe regering zal alles in het werk stellen om te voorkomen dat in Nederland nieuwe minaretten gebouwd worden. Het goede voorbeeld is gegeven door Zwitserland dat altijd een helder baken is. Sinds tamelijk recent hebben zelfs vrouwen er stemrecht. Hero Brinkman zal als nieuwe minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een voorstel indienen om de kinderbijslag allah-afhankelijk te maken. Ouders zullen moeten kiezen, allah in de opvoeding, dan geen kinderbijslag. De laatste terroristjes die met Nederlands geld zijn opgeleid zullen worden teruggestuurd naar waar ze thuishoren. In de lesstof van alle scholen worden lessen Nederlandse cultuur opgenomen waarin onderdelen als kledinggebruiken, eetgewoonten en Christelijke godsdienst grondig behandeld zullen worden. Uiteraard zal er geen plaats zijn voor een on-Nederlandse leer als de islam. Er komt een cultuurombudsman. Nederlandse burgers die zich zorgen maken over vreemde elementen die de Nederlandse cultuur binnendringen kunnen bij hem of haar een klacht indienen. Als dan blijkt dat er sprake is van niet te tolereren inbreuken op de Nederlandse cultuur zal krachtig opgetreden worden. (applausmoment

De tijd van halve maatregelen is voorbij. De culturele en religieuze crisis die wij beleven is veel ernstiger dan de economische- of de zogenaamde klimaatcrisis. Knettergekke cultuurrelativisten durven te beweren dat de islam niet schadelijker en gevaarlijker is dan ons eigen christendom. Alsof de vroegere inquisitie en de heksenverbrandingen te vergelijken zouden zijn met moslimwandaden. Al die overdreven aandacht voor machtsmisbruik en seksueel misbruik van nu in christelijke kerken is alweer zo'n linkse hobby die zeer schadelijk is voor het besef dat de westerse cultuur superieur is. (applausmoment)

Vanaf morgen zal het niet langer meer toegestaan zijn en waar nodig strafbaar dat misbruik gemaakt wordt van de vrijheid van meningsuiting. Het verkondigen van standpunten die niet passen in het Oernederlands gedachtegoed hebben niets te maken met vrijheid van meningsuiting. Vrijheid houdt op zodra die er toe zou leiden dat de stichters van de Nederlandse cultuur, zoals Willem van Oranje en Calvijn zich in hun graf moeten omdraaien. Wie vrijheid misbruikt, hoort niet thuis in onze Nederlandse samenleving en moet de consequenties daarvan aanvaarden. Ooit, landgenoten, sneller dan iemand vermoedt, zullen echte Nederlanders weer onder elkaar zijn. Als er dan iemand gemolesteerd, beroofd of mishandeld zou worden, dan weten we tenminste dat de dader een rasechte Nederlander is. Dan weten we waar we aan toe zijn. (stiltemoment, een paar willekeurige mensen in de zaal even aankijken, ernstige blik)

Moslims die niet goed naar me luisteren zouden kunnen vrezen voor hun toekomst. Ten onrechte! Ze hebben niets te vrezen van het PVV regime als ze loyaal meewerken. Wij zullen alles in het werk stellen ook hen te bevrijden van het verschrikkelijke juk van allah en mohammed. Zodra moslims afgesneden zijn van inspiratie uit de leer van het kwaad zullen de veranderingen merkbaar worden. De kutmarokkaantjes zullen stoppen met het uithalen van kutstreken. Ik garandeer u, zelfs moslims zullen ons dankbaar zijn. (in de camera kijken) Ik dank u. (juichmoment, volg het enthousiasme van het publiek, eventueel handen in de lucht steken, brede smile)