Lekker belangrijk

Dagelijks wroet ik in het nieuwsaanbod op internet, om te kijken waar mijn medemensen zich zoal mee onledig houden, en wat er allemaal gebeurt in de wereld. Daarvoor bezoek ik dan een paar vaste sites, waarvan FOK! er één is. Deze site is al jaren mijn favoriet, omdat het een zooitje losgestorte allerhande is, waar je niet alleen actueel nieuws, maar ook interessante columns en reviews kan vinden. En vooral: reacties! Meningen van allerlei geteisem, dat totaal geen blad voor de mond neemt.
Niks mis mee, dus. Of misschien toch wel? Soms bekruipt mij het gevoel, dat een beetje dimmen geen kwaad kan.

De afgelopen week vielen vooral twee losstaande gebeurtenissen op. Het eerste feit (?) was, dat de agenten die de hooligan Robby van der Leeden hebben doodgeschoten niet vervolgd worden, omdat het een duidelijk geval van zelfverdediging was. Volkomen terecht, politieagenten in levensgevaar moeten zich kunnen verweren. Het is ook niet handig om ruzie te zoeken met gewapende tegenstanders, die ook nog eens het wettelijk gezag vertegenwoordigen! Sneu voor de ouders, dat wel.

Het tweede prominente nieuwsfeit had veel meer mijn aandacht, want dat ging over tieten.
Die van Patricia Paay, in casu.
Er was natuurlijk nog veel meer nieuws, zoals een palmeiland in Dubai, dat eerst dreigde te gaan zinken en later toch maar  weer niet; een 98-jarige (!) Amerikaanse die haar 100-jarige kamergenote schijnt te hebben vermoord, uit jaloezie, omdat haar bed dichter bij het raam stond (ik zou willen weten hoe ze dat gedaan heeft, dat werd niet vermeld); TON van Rita die mee gaat doen met de verkiezingen in Brabant en Limburg;  Berlusconi die door een object in zijn onsmakelijke porum getroffen is; ons eigen zorgenkind Wilders, die Mohammed B. als getuige in zijn proces wil, enzovoorts. Allemaal machtig interessant.

Maar de tieten van Patricia hebben echt iets losgemaakt bij het volk. Ook bij mij, geef ik toe. Voorlopig zijn we er nog niet over uitgepraat. En dat is eigenlijk goed nieuws, tussen alle ellende door. Het gaat tenminste ergens over.
(Zouden we de borsten van Rita ook ooit nog te zien krijgen? Weinig kans, vrees ik.)

Er is zelfs een heuse competitie ontstaan, tussen Patricia en ene Theo Maassen van DWDD. Die schijnt gezegd te hebben, dat zijn necrofiele kennis wel wat in de naaktfoto’s van de overjarige omhooggevallen ex-zangeres zal zien, of iets dergelijks. Een echte kut-opmerking, niet meer en niet minder. Het bevestigt mijn mening, dat je naar die praatprogramma’s beter niet kan kijken, want het gehalte is totaal onder de maat. Publiciteitsgeilheid  ten koste van alles, inclusief respect voor medemensen. Opzettelijk kwetsen vind ik laag, ook als het om een verdwaalde, misleide  voormalige diva gaat.

Men kon op FOK! een stem uitbrengen, voor Theo of voor Patricia. Waar je dan precies voor kiest werd niet duidelijk, populariteit denk ik, en ik heb dus op Patricia gestemd. Niet omdat ik een fan van haar ben, of omdat ik haar zo aantrekkelijk vind. Ik vind het wel dapper dat ze zich naakt laat zien. Maar zo’n respectloze, laffe opmerking als die van Maassen lust ik helemaal niet.

Ik verkies dus de blote tieten, nog voor ik ze gezien heb, boven de grote bek van die lulhannes. En uiteraard ben ik direct gaan zoeken naar de foto’s, zo ben ik dan ook wel weer. Maar helaas, niet kunnen vinden. En de Playboy gaan kopen wil ik niet, zo belangrijk is het nu ook weer niet. Bovendien kunnen de tieten van een 60-jarige tegenvallen (en ook wel eens die van jongere dames, trouwens), en dan is het zonde van mijn moeite en mijn geld. Dat risico neem ik maar even niet. Sorry, Patricia!

Er zijn heel wat vrouwen, die ik graag zonder kledij zou willen zien. Eigenlijk de meeste wel. Dat zit zo in de aard van dit beestje, ik ben een hetero man, daar kan ik niets aan doen. De nieuwsgierigheid naar ontblote vrouwenlichamen is er niet uit te branden. En ik ben toch oud genoeg om te weten, dat de fantasie vaak beter is dan de werkelijkheid.

Laten we maar gewoon toegeven, dat wij mannen altijd wel geïnteresseerd zijn in vrouwen die uit de kleren gaan. Over smaak valt niet te twisten, dus of we een vrouw mooi vinden of niet, laten we maar in het midden. Bovendien weet je vaak niet of je het mooi gaat vinden, totdat het te laat is. Maar voorop staat, dat een vrouw die zich naakt vertoont kan rekenen op aandacht. De mijne in ieder geval wel.

Het voorbeeld van PP verdient opvolging. En ik wil aandringen op de nodige verdraagzaamheid, want  domme uitspraken als die van Theo Maassen leiden er alleen maar toe, dat we straks helemaal niets meer te zien krijgen. Daar word ik beroerder van, dan van een eventuele afknapper.
Als het tegenvalt, gewoon even slikken en beleefd je kop houden.
Volgende keer beter, moet je maar denken.

Overigens, dat La Paay gezegd heeft, dat ze iedereen in bed kan krijgen, klopt wel denk ik. Het hangt vooral af van de vergoeding, die ze bereid is te geven. Ik ben wel beschikbaar en discreet, maar ik ben niet goedkoop. . .