Neuken en niezen

Alicia moest even wennen aan het felle groengele discolicht, dat haar tegemoet kwam toen ze de grote zaal van disco Colossos betrad. Toen haar ogen een beetje gewend waren, speurde ze de zaal af naar haar afspraakje. Dat viel niet mee, want het was propvol. Plotseling werd ze door Rebecca aangestoten. Rebecca en Leonie hadden net als zij, een afspraakje in de disco.
“De jouwe is er al,” zei Rebecca in Alicia’s oor.
Een lange jongen met zwart krullend haar en een gebruind gezicht kwam naar hen toe. Alicia had hem die middag laat op het strand ontmoet en al snel was die ontmoeting uitgedraaid op een tongzoen, die zo’n twee uur had geduurd. Na de vrijpartij hadden ze nog wat gedronken en afgesproken voor de disco ’s avonds laat. De vriendinnen van Alicia hadden al eerder vakantieliefdes aan de haak geslagen, dus Dario kwam als geroepen. Het was een echt lekker Spaans stuk.
Al snel wurmden Alicia en Dario zich tussen de lichamen die begeleid door de hardstyle dance sound van DJ Pavo over de dansvloer kronkelden. Het viel Alicia op dat Dario al snel erg transpireerde. Ze waren eigenlijk nog maar net begonnen of hij was al helemaal nat. Het zou wel normaal zijn, bedacht ze. Sommige mensen zweten eerder dan andere.

Ze wist wat er die nacht zou gaan gebeuren en gek genoeg moest ze daarbij ineens aan haar moeder denken. Voordat ze met Rebecca en Leonie naar Lloret de Mar was vertrokken, had haar moeder haar toch vooral op het hart gedrukt voorzichtig te zijn met jongens.
“Ze willen maar één ding en voor je het weet zit je straks in Holland met een soa, een kind of allebei.”
Dat ene ding wilde Alicia echter wel, maar die soa en dat kind zag ze niet zitten.
Voorlopig kronkelde ze lekker dicht tegen Dario aan en als ze met haar onderlichaam het zijne even raakte, voelde ze al dat er iets groeide tussen hen.

Jezus, wat voelde Dario zich brak. Het was al begonnen toen hij ’s middags wakker werd. Eerst had hij gedacht dat het van de drank van de vorige nacht kwam, maar daarna op het strand, was het gevoel alleen maar erger geworden. Hij had het uiteraard niet laten merken aan dat lekkere Hollandse ding, dat hij had versierd.
En nu leek het wel of hij behoorlijk koorts had. Zou dat Engelse trutje van de vorige week hem dan toch hebben aangestoken met haar genies onder het neuken? Hij wilde eigenlijk maar het liefste zo gauw mogelijk met die Hollandse naar zijn hotelkamer. Als ze eenmaal in bed lagen, zou hij zich wel snel weer wat beter voelen. En de volgende dag zou hij al naar huis gaan, naar Madrid. De vakantie zat er op. Maar eerst nog even een lekkere, hete nacht. Dat zou nog wel lukken.

Het hotel waar Dario logeerde was niet erg ver van de disco. Alicia vond het eigenlijk niet erg dat Dario al  weg wilde, want ze was behoorlijk geil geworden van zijn strakke, sexy lichaam. 
Dario had een lekkere Passoa voor haar ingeschonken en voor zichzelf een biertje en ging naast haar zitten. Het laatste gedeelte van het drankje herinnerde haar er ineens aan, dat ze nog iets moest regelen en ze zei met een geile glimlach het zinnetje uit het woordenboek, dat ze uit het hoofd had geleerd.
“Pero sólo con preservativo.”
Dario liep naar het kastje naast zijn bed en pakte zijn portemonnee, die hij daar bij binnenkomst had neergelegd. Uit een vakje haalde hij een pakje Durex. Alicia was gerustgesteld.

Even later lagen ze op het bed.
Langzaam gleden de handen van Dario onder het truitje van Alicia. Hij streelde haar rug. Daarna gingen zijn handen naar haar buik en hij streek er even met de achterkant van zijn nagels overheen. Vervolgens gingen die handen naar boven. Er waren daar geen belemmeringen 
Zelf liet Alicia zich ook niet onbetuigd. Het duurde dan ook niet lang of er lagen twee naakte lichamen op het bed.
Dario had eigenlijk geen zin in een lang voorspel. Hij voelde zich steeds beroerder worden en wilde zo snel mogelijk to the point komen. Hij was moe en wilde slapen, maar geil was hij toch wel met zo’n lekker lichaam naast zich. Hij liet dus het gestreel over de tepels en het betere masseerwerk maar achterwege en ging meteen over tot de aanval op dat o zo belangrijke plekje, dat vrouwen van de Lieve Heer hebben gekregen omdat ze anders nooit in de stemming zouden komen om kinderen te maken.
Niet lang daarna was de hoofdfilm begonnen.

Alicia merkte dat Dario al na enige lichte bewegingen van het onderlichaam dreef van het zweet. Ze had haar nagels in zijn rug gezet, maar moest daarvoor door een zee aan zweet. Het leek wel of ze onder de douche stonden en niet in bed lagen. Gelukkig had hij wel een redelijk goede techniek, zodat Alicia de nattigheid maar voor lief nam en steeds meer in de stemming kwam.
Al snel ging Dario echter het tempo behoorlijk opvoeren.
Godverdomme! Weer zo’n lul die alleen aan zichzelf denkt. Alicia probeerde hem een beetje af te remmen zodat ze zelf ook nog een leuke nacht zou hebben, maar het was tevergeefs.
En toen kwam het hoogtepunt. 
Een verschrikkelijk niesbui van Dario. Hij spoot Alicia helemaal onder, maar niet op de manier zoals zijn bedoeling was geweest. Hij niesde midden in haar gezicht. Hij kon het niet binnen houden. De ene niesbui na de andere kreeg Alicia over zich heen. En bovendien voelde Dario nog meer opkomen en hij moest dan ook snel naar de badkamer. Een verbouwereerde Alicia achterlatend.

“Hallo mam. Ik zit... atsjoe... nu in de trein vanaf Schiphol en ben... atsjoe... over ongeveer een uurtje bij je. Wat zeg je? Ja, het was... atsjoe... een hele fijne vakantie... nee... atsjoe... ik ben voorzichtig geweest, hoor. Ik weet... atsjoe... zeker dat er geen kind komt en... atsjoe... dat ik geen soa heb. Ja, tot zo... atsjoe... dag mam.”

Op het moment dat ik deze column schrijf, zijn er 663 gevallen van Mexicaanse griep bekend in Nederland. Driekwart daarvan zijn jongere Spanjegangers tussen de vijftien en vijfentwintig.
In het Noorden van het land is het voortgezet onderwijs deze week begonnen. In het midden van het land begint het volgende week en in het zuiden van het land begint het zeven september.
Atsjoe!