Paaldansen: een spannende nacht

Somber zit Sandra op de bank. Wijntje, zak chips. Vriend allang naar bed. Ze kijkt naar de Oprah Winfrey show en het gaat precies over het onderwerp waar zijzelf zo over zit te tobben: de relatie met je partner spannend zien te houden. Nou, daar komt bij hen momenteel weinig van terecht. Vlinders hebben lang geleden haar buik al verlaten, de seks is een verplicht nummertje en ook een soort invuloefening. Ze weet precies wanneer, hoe, en in welke volgorde er gevreeën wordt.

Heus niet alleen zijn schuld. Zij doet er zelf ook niet bepaald veel aan om het spannend en leuk te houden. Neem alleen maar het feit, dat ze hier in haar joggingpak met poezenpantoffels op de bank hangt. Make-up gebruikt ze alleen nog maar als ze uitgaat en er mogen ook wel een paar kilootjes af.

Plotseling veert ze op. In de Oprah show laten prachtig mooie vrouwen zien hoe je de partner het beste kunt verleiden: met paaldansen! Sandra  kijkt ademloos toe en bedenkt cynisch: tja, met zo’n lijf en met die lenigheid zou mij dat ook wel lukken!
Maar nee hoor, er wordt een vrouw uit het publiek geplukt en die krijgt de eerste technieken van het paaldansen voor haar kiezen. Ze doet het best redelijk! Is ook niet slank, of mooi. Hoopgevend.

De volgende dag gaat Sandra  meteen op internet op zoek naar een cursus paaldansen bij haar in de buurt. Het moet natuurlijk een geheim blijven voor haar partner. Al gauw heeft ze gevonden wat ze zocht. En na een week gaat zij voor het eerst, met een sexy outfit in haar tas –voorschrift van de cursus - naar paaldansles. Het valt niet mee, maar de groep is leuk, en de meiden gieren wat af met elkaar. Na een aantal lessen merkt ze zelfs, dat haar zelfbeeld verandert. Ze zorgt beter voor zichzelf, en is constant op zoek naar sexy kleding en lingerie…

Dan, als haar man een weekendje gaat zeevissen met zijn beste vriend, Sandra haar certificaat paaldansen trots in ontvangst heeft genomen, ziet ze haar kans schoon.
Ze laat een paal installeren in de slaapkamer en als haar man  die zondagavond doodmoe thuiskomt en een douche neemt, verwisselt ze haar joggingpak razendsnel voor een sexy stoeipakje.

Als manlief de slaapkamer binnenkomt weet hij niet wat hij ziet; brandende kaarsjes, uit de cd-speler klinkt zwoele muziek en zijn vrouw staat daar met de handen om de paal heen gevouwen, klaar voor de show. Op haar verzoek gaat de verbaasde partner op bed liggen. Hem constant sexy aankijkend –zo heeft ze het geleerd – begint ze langzaam met het uitvoeren van de paringsdans van mensen…haar partner kijkt gebiologeerd, en ook enigszins geschokt toe. Maar na een poosje merkt ze, dat het gebeuren hem wel opwindt… Kijk, daar gaat het om! En overmoedig geworden doet ze kunstjes die zij zelfs op de cursus niet aandurfde!

Dan gaat het fout. Sandra grijpt mis en valt op de grond. Ze voelt hoe haar been dubbelslaat en kan een kreet van pijn niet onderdrukken. Het gaat vervolgens in een stroomversnelling…door de pijn voelt ze dat ze wegzakt, en voor ze het weet ligt ze met stoeipakje en al op een brancard. In het ziekenhuis blijkt dat haar been gebroken is. Het been wordt gezet en moet in het gips. Haar lieve partner wijkt geen moment van haar zijde en is lief en zorgzaam.

Na een spannende nacht mag ze de volgende dag weer naar huis…maar voorlopig zit het paaldansen er niet meer in!