Kotsend miljonair worden

Aan:Danny
Van: SunChaser

Betreft: kotsend miljonair worden

 


Zo Danny,

na 20 maanden zit de Gouden Kooi erop. Ik weet dat je fan was in het begin, maar keek je ook nog het afgelopen jaar, ik bedoel DGK ná Talpa? Ik moet zeggen dat ik werkelijk geen een aflevering heb gezien. Toch ken ik de Gouden Kooi en de bewoners, althans een paar. Natasia, de vrouw van Bokito, was natuurlijk het bekendst. Haar kinderen noemden Gordon een homo, haar vriend ging er vandoor met de huisraad en ze kon verschrikkelijk hard schreeuwen. Huub is een soort psychopaat die achter dikke tralies moet en er was Jaap, de acteur, de tegendraadse intrigant. Ik heb respect voor Jaap. Iemand die door een dikke 500 dagen bijna 1,4 miljoen euro wint door te kotsen, naakt te lopen en vuilnis op beddengoed te gooien. Geweldig. Zo wil ik ook wel miljonair worden. Het was een groot schaakspel dat hij speelde. De reden dat ik ze ken, de hoogtepunten (of dieptepunten) staan gewoon op YouTube.

Over schaken gesproken. Schaak jij? Ik kan schaken maar niet meer dan twee zetten vooruit denken en zelfs dat is dan al lastig. Ik vind t erg knap dat de beste schakers simultaan zonder borden kunnen spelen. De borden, de zetten het zit allemaal in hun hoofd. Geen wonder dat dde meeste topschakers allemaal gek zijn. Die Bobby Fischer is er helemaal aan onderdoor gegaan. Zover zal het met Jaap niet komen denk ik. Brian zou nog wel eens kunnen flippen. Zeker als over een maand of twee Amanda bij hem weg is, er valt toch niks meer te halen. Ze vertelde al dat ze ook wel met haar benen wijd in de Playboy wil als het maar geld oplevert. Die zien we nog wel eens terug op de wallen.
Met het einde van de Gouden Kooi is er ook een einde gekomen aan alweer een televisieseizoen. Wat gaat de tijd toch snel ook. Het is weer bijna zomer, we maken alweer een jaar FOK!tv nieuwe stijl, FOK! bestaat bijna negen jaar. Waar blijft de tijd zou mijn opa zeggen. Overigens, sinds wanneer eindigt het televisieseizoen al in mei? Het is nog niet eens zomer. Hoe dan ook, echt veel boeiende televisie heb ik niet gezien het afgelopen seizoen. Alle Talpameuk die ik niet keek op Talpa zelf keek ik ook niet op RTL 374, op SBS en RTL4 heb ik alle schaats- dans, zang en andere talentenshows aan me voorbij laten gaan, al heb ik wel wat audities gezien van Holland heeft Talent maar verder kan ik me weinig herinneren wat er op televisie was. Het hoogtepunt dit jaar was dat Joran van der Sloot werd 'ontmaskerd', dat was het dan wel zo'n beetje.

Gelukkig zijn er tegenwoordig nieuwsgroepen (die zijn er al een tijd maar ik heb ze pas vorig jaar ontdekt) en nu staan er op mijn plank de complete tv-series van The West Wing, Sopranos, The 4400, Quantum Leap, Medium, Dead Like Me, CSI Vegas, X-files, Everybody Loves raymond, Silvia Saint en Miami, House, Carnivale, Six feet Under, The Waltons en nog tien series. Waar ik óók niet aan toe kom. Oja, ik ben begonnen aan de Sopranos maar ook daar kom ik niet echt in. Maar het handige van DVD is dat je alles lekker kunt doorspoelen. Wat die Tony Soprano bij de psychiater doet of tegen zijn moeder zegt boeit me niet, ik wil de harde maffiapraktijken zien.

Volgend televisieseizoen zal het wel niet beter worden op tv. Weer honderd talentenshows, weer dagelijks Sophie Hilbrand, Katja Schuurman en Mathijs van Nieuwkerk en weer Boer zoekt Vrouw. Het zal allemaal wel. De televisie staat hier vooral aan als we films kijken of series als House, Heroes en CSI die we braaf volgen, de rest is behang. En we krijgen zo las ik weer een nieuwe serie Gouden Kooi. Prima, ik maak me er niet druk om, men kijkt maar wat men wil kijken, en wat ik zelf echt niet mag missen vind ik wel weer terug op YouTube.
Hoewel, zal ik me gewoon opgeven voor de nieuwe serie? Anderhalf jaar lang word je verzorgd, kun je elke dag hoeren laten overkomen, beetje treiteren, neuken, vreten en schreeuwen en voor je het weet ben je miljonair. Kotsend miljonair worden, dat lijkt mij ook wel wat. Maar ja, eigenlijk moet je met iets origineels komen deze keer. Elke dag masturberen voor de camera en ze allemaal onderspuiten, een relatie aangaan met een paard of arsenicum in kleine hoeveelheden toedienen bij je medebewoners. En dan draag ik gewoon de hele periode één FOK!shirt die niet wordt gewassen tot ik miljonair ben. Terror Tetelepta, de Gouden Kooi Kaper. En er is één belangrijk voordeel als ik mee zou doen: ik hoef dan zelf niet te kijken naar die rotzooi.

Tot volgende week

PS: Hoeveel keer heb jij op Jaap gestemd?