Maxima Upskirt & Oei ik groei

 

Olla Danny,

Ik mail je vanuit zonnig Portugal waar de zon schijnt en het 22 graden is. Sterker nog, ik schrijf aan de rand van het zwembad, gelegen op een berg tussen appelbomen en op een paar kilometer afstand de zee. Drie kwartier de andere kant op ligt Lissabon.

Ik zit hier voor een gecombineerde werkvakantie. We zijn hier op uitnodiging van een FOK!ker die dit land als uitvalsbasis gebruikt, vele weken per jaar. Wij komen hier de wijn en de piripiri proeven en filmen meteen voor Villa FOK! Wie en wat en waarom en hoe dat vertel ik je later nog wel.
Het vliegen ging verder goed, we vertrokken afgelopen donderdag, op hemelvaart dus en het was lekker rustig. Het weekend ervoor scheen het een topdrukte te zijn, dat je achteraan moest sluiten in de rij, twee hallen verder dan waar jezelf moest boarden. Daarom gewacht tto hemelsvaart. Ik heb dus Koninginnedag in ieder geval weer meegemaakt. De vrijmarkten zijn toch wel een van mijn jaarlijkse hoogtepunten. Ik ga er altijd vroeg heen en ook dit jaar was ik weer lekker op tijd van de partij. Alleen bleek de Koninginnedag pas laat op gang te komen, iedereen had de regen afgewacht.

Wist jij trouwens dat heel Nederland hetzelfde verkoopt? Het zijn én gekregen kraamvisitecadeaus én ECI boeken. Wat dat laatste betreft, je herkent de ECI boeken aan vage titels met schreeuwende kaften en titels. Ooit ben ik ook lid geweest van ECI omdat je dan als welkomsgeschenk 3 CD’s en 2 boeken gratis mocht uitkiezen. Gratis, maar je zat wel een jaar vast aan een duur abonnement waarbij je verplicht was elke maand een dom boek te kopen die niet bij de AKO lagen, want daar lagen de leuke boeken, zodat je de goedkoopste aanschafte met de meest schreeuwerige kaft. Nou, die boeken liggen dus voor een euro op de vrijmarkt.

Wat dat kraamvisitecadeau betreft: we zijn wel tachtig keer het boek ‘Oei ik groei’ tegengekomen, vaak nog in cellofaan en allemaal onbeschreven. Blijkbaar is dat het cadeau dat je een zwanger stel geeft: onder het mom van “leuk om de komende maanden je zwangerschap bij te houden”, maar intussen vult niemand het in. En elk jaar kom je ‘Oei ik groei’ weer tegen. Zelf heb ik ook een keer op een vrijmarkt ‘Oei ik groei’ gekocht voor twee kwartjes, helemaal als nieuw. Dat exemplaar heb ik aan een vriendin gegeven die toen ook zwanger was (niet van mij overigens) onder het mom van: leuk om de komende maanden je zwangerschap bij te houden. Ik vermoed dat ze dat boek een jaar later weer op de vrijmarkt heeft verkocht. Het zou me overigens ook niet verbazen dat er in totaal maar honderd Oei ik Groei boeken zijn verkocht en dat in al die jaren mensen ze kopen op de vrijmarkt, ze wegeven waarna ze weer op de vrijmarkt worden verkocht.

Weet je wat mij trouwens boeiend lijkt. Als Amalia volgend jaar op de vrijmarkt gaat staan. Niet jengelend met een viool maar met spullen van papa en mama en van oma. Zou toch mooi zijn dat we kunnen zien wat de Oranjes zoal te koop aanbieden. Het jachtgeweer van overgrootopa Bernhard, de Beertender van papa WimLex en de anale dildo van Oom Friso. En de slipjes van mama Maxima natuurlijk.
Wat zag ze er trouwens weer stralend uit, vond je ook niet? En wat was ze ondeugend in dat roze pakje. Erg gewaagd was het moment dat ze in Harlingen schaatsen aandeed. Een Upskirt fotomoment voor iedereen met een mobiele telefoon DUS. Ik weet niet of de eerste foto’s al zijn uitgelekt, hier in Portugal zenden ze alleen nagesynchroniseerde films uit, maar ik denk dat van al die aanwezigen vast wel iemand heeft gezien wat de kleur is van Maxima’s slipje. Zelf hou ik het op roze met wit kant. Al zou sliploos me ook niet verbazen, zo is deze Argentijnse wel. Leuke fantasie, zie het al helemaal voor me… Oei, ik groei ineens. Ik ga snel een duik nemen in het koude zwembad van mijn gastheer,


Spreek je volgende week weer vanuit Nederland,

Hasta pronto!


Stefan

PS: Puedo pedir algo más?