Dakota Fanning is the Antichrist

 

 Aan: Danny

Van: Stefan

 

Betreft: Dakota Fanning is the Antichristf

Danny,

Je moet me even helpen. Er is een aantal dingen die ik niet begrijp. Misschien weet jij hier en daar het antwoord op die vragen.
Om te beginnen. Ik kijk nu maar Armin Only op tv. Het is half twee en Armin van Buren, een DJ, heeft een concertregistratie laten maken van Armin Only. Nu moet zeggen, de muziek is geweldig voor op de achtergrond. En ik snap best dat mensen naar een concert, voor zover het een concert is, gaan van een DJ. Maar waarom draait Armin de hele tijd aan knopjes? Ik bedoel, hij zingt niet, hij speelt geen instrument. Hij draait cd’s. Waarom zit hij dan de hele tijd aan knopjes te draaien en te doen alsof hij het geluid regelt? Het is toch één instelling goed krijgen en dan je plaatjes draaien, of ben ik nu gek. Ik begrijp het niet.

Wat ik ook niet begrijp is dat er een remake komt van de Spaanse horrorfilm [Rec]. Vanavond gekeken en een van de spannendste films van het afgelopen jaar. Gaat over een stel mensen met hondsdolheid in een huis. Goed geacteerd, spannend, alles klopt. Alleen de Amerikanen maken weer een remake. Waarom? De film is toch perfect. Het enige waarom ik kan bedenken dat er een remake komt is omdat Amerikanen te lui zijn voor ondertitels.
Maar misschien ligt het aan mij, ik ebgrijp wel meer niet. Waarom is Yolanthe beroemd? Waar is ze bekend van, wat kan ze? Ja, ze acteert, in een soap. Zoals zoveel mensen. En ze ziet er best lekker uit, maar dat zien zoveel meiden. Maar waar is ze bekend van? Ik kan me zelf niet herinneren dat Yolanthe ineens beroemd was. Het lijkt alsof ze altijd al beroemd is geweest, maar ik kan me niks herinneren dat ze heeft gepresteerd. Nu promoot ze lingerie die anderen ontwerpen en doet ze het met palingboer Jan Smit. Maar ik begrijp niet waarom ze ineens dus beroemd is geworden. Ze heeft geen film gemaakt die een hit was en ook geen single gemaakt die op één stond.

Ik snap niet dat Dakota Fanning een veelgevraagde actrice is. Afgelopen week zapte ik per ongeluk langs een film waarin het over een paard ging. Ik schrok me dood toen ik haar zag. Dakota Fanning is de Antichrist, de Damian van Hollywood. Ze ziet eruit alsof ze dertig is en ze praat alsof ze tachtig is. Ik heb heel lang gedacht dat Dakota die ziekte had, dat kinderen eruit zien als bejaarden, maar dat is dus gewoon haar hoofd. Dakota verpest altijd de film. War of the Worlds, Dreamer het droompaard,   Man on Fire. Bah. Ik hoop dat ze niet te lang wacht met het nachtleven op te zoeken zoals Britney en Lindsay nu doen. Je carrière verpesten door drugs en drank, dat voorzie ik ook wel voor Dakota Fanning. Liever vandaag dan morgen.

Oja. Waarom is er nog steeds geen brechtje.rar?

Waarom werken er achterlijke mensen bij de Burger King. Vrijdag bestelden wij 2 whoppermenu’s a la 6 euro. Ik wilde een Sprite zonder ijs. De rekening was 1r5 euro. Ze had ons menu ongevraagd geüpgrade. Weer terug, nee, we willen een gewoon menu. Chef erbij. Drie euro terug. Heb ik een cola met ijs. Weer terug. Schept ze een beker vol en doet Sprite erin. NEE. Ik wil Sprite zonder ijs. Tien minuten later hadden we alles. Maar koude patat.

Nog eentje. Waarom duren weekenden langer als je vrijdagavond wat leuks gaat doen? Als je op de bank neerploft en film gaat kijken duurt een weekend korter dan dat je de kroeg ingaat of naar de bios gaat.

Als je op een van de vragen het antwoord weet, dan hou ik me aanbevolen. Zelf kom ik er niet achter. Maar misschien moet ik ook maar gewoon naar bed en morgen lekker uitslapen. Duim je overigens mee met me dat Ajax wint en PSV verliest. Lijkt me geweldig voor onze vriend Michael V. Kan ie zich weer lekker opwinden. Komt ie dan he!

Stefan

PS: Griezel je even mee?