De nieuwe layout en geile liedjes

Aan: Sunchaser
Van: Danny
Subject: "De nieuwe layout en geile liedjes"

In reactie op Uit de kut van Tante Sjaan

\"\"

Hej sun,

Wie is er niet groot geworden met schunnige kinderrijmpjes? We kennen ze allemaal hoor.
Beertje Colargol, het beertje dat kan neuken en met zijn grote berenlul alle wijven volspuit. Toegegeven, we waren pas een jaar of zeven en hadden geen idee wat neuken of volspuiten inhield, maar interessant dat het was! Tegenwoordig zingen ze die rijmpjes op die leeftijd al die meer, maar liggen ze al gewoon achter een heg te palen. Tegenwoordig zit het schunnige al in de liedjes zelf. Zo verdient Pieter Post de kost met zijn poes. Hij zal wel een soort van Big Brother Kelly zijn ofzo. Dat 'ie zijn lul binnenstebuiten heeft laten keren en er een poes van heeft laten maken en dat 'ie nu regelmatig met z'n nepkut achter de ramen zit ofzo.

Ik ben trouwens niet meer zo van de kinderrijmpjes, maar ik heb wel een enorme andere tik overgehouden uit mijn jeugd. Elk liedje dat maar enigszins getransformeerd te worden tot een schunnige carnavalskraker moet er bij mij aan geloven. En dan bedoel ik niet het leggen van zijdelingse verbanden zoals Blof doet in 'Aan de kust' (waar de mensen onbewust zin in mosselfeesten krijgen: duidelijk dat 'mosselfeest' hier staat voor een orgie met heel veel kutjes), maar het eenvoudigweg aanpassen van de tekst tot een seksueel of agressief alternatief.

"Ik neuk haar harder dan ze hebben kan
spuit harder dan ze drinken kan
Ik paal haar harder dan haar kont aan kan
harder dan ze hebben kan"

"mag het licht uit? mag het licht uit? mag het licht uit?
als ik je in je darmen spuit"

"Voor mij geen tieten in mijn hand,
geen diner van maandverband..."

"Je hoeft me niet te zeggen hoe ik leven moet,
laat mij je lekker vuisten tot je anus bloedt..."

Dat soort werk. Eén uitzondering is 'stil in mij' van Van Dik Hout. Ik zing daar altijd 'Het is zo stil in mij, en in juni trouwens ook'. Geen idee waarom, maar dat is ooit eens zo gekomen. Schijnt dat ik vroeger weleens flink op m'n achterhoofd ben gevallen, dus daar zal het wel mee te maken hebben. (verklaart ook meteen dat ik überhaupt met die Nederlandstalige bagger meezing).

Heb je trouwens de nieuwe layout al gezien? Kut istie he? Werkelijk geweldig hoe niemand het bericht leest waarin gemeld wordt dat het een betatest is waar volop aan gesleuteld zal gaan worden op basis van user-feedback, maar men meteen begint te roepen dat het bagger is, een blamage is en wat al niet meer. Alsof dit al 'final' zou zijn. Hell, de eerste grote overhaul komt er vandaag nog aan! Ja, lezen blijkt lastig voor een deel van de FOK!kertjes, en dan vooral het deel dat altijd al wat te kankeren moet hebben. Doe je niks aan, daar niet van. Op dit stukje gaat ook iedereen weer over de pis raken dat het slecht en kut en bagger is en dat ik niet kan schrijven. Gek genoeg kust iedereen je kont op het moment dat er klonten in je aarshaar hangen. Nog nooit zoveel positieve reacties bij elkaar gezien en dat allemaal omdat jij een konthaarprobleem hebt. Geweldig, en nog bedankt dat je die mail openbaar gemaakt hebt. I don't know what I'd do without you!

O ja, Nikky heeft gelukkig Idols gewonnen. Ik was ontzettend blij omdat Nathalie natuurlijk al een popster met platencontract en videoclips en al is, en haar deelname dan ook wat mij betreft voor zoete koek was, en Nikky gewoon een dijk van een stem heeft. Zag je trouwens Jerney nog opgelucht ademhalen dat die zwarte doos niet won? Wie had ooit gedacht dat onze Jerney zo'n racist was? Dat ze je spontaan van je eetlust kan afhelpen en je als een anorexiapatient die net gevreten heeft kan laten kotsen heeft ze al bewezen door een paar weken geleden haar gebotoxde, uitgelubberde, mislukte, bejaarde kutlichaam in haar strakke, geile, lederen pakje uit haar tienerjarent te hijsen en het podium op te klimmen, maar dat ze naast onsmakelijk ook nog eens racist zou zijn had ik niet achter haar gezocht. Ze lijkt me juist iemand die kan genieten van een grote negerlul tegen haar huig.

Hoe dan ook, ik ben druk met de nieuwe layout van de frontpage aan de slag dus ik ben benieuwd wat je ervan vindt en hoe je denkt dat het beter kan, want wat dat betreft kunnen we niet genoeg feedback krijgen natuurlijk! Vanavond komt de eerste grote update eraan, dus ik verwacht wat opbouwend commentaar van je. Ik hou het dit keer dus wat korter dan je van me gewend bent. Werk gaat voor he...

Later kerel!
Danny