Op z'n Frans met Britney Spears

Even met de Franse ambassade gebeld: “Bonjour, ici Oplopers. Etes vous totaal gehoorgestoord? Pourqoi vous avez donnee une prix a Britney Spears? Penzes vous echt Áa putain-du-trottoir peut chantez bien?” Een mevrouw ratelde in razendsnel Frans iets terug, en ik heb dus geen flauw idee wat ze zei. Daarom loop ik nog steeds verbijsterd rond met de vraag, waarom de luisteraars van het Franse radiostation NRJ het album ‘Blackout’ tot het beste van het afgelopen jaar hebben verkozen. Die stomme stoephoer kan geen noot zingen; het enige wat ze kan is scheiden en scheiden…

Over scheiden gesproken. Daar kan je je binnenkort tegen verzekeren. Morgen wordt deze vernieuwende assurantievorm gepresenteerd op de scheidingsbeurs, die dan in Utrecht van start gaat. Een scheidingsverzekering, wat een raar idee … Nachten heb ik liggen woelen. Want hoe stel je nou de premie vast? Bij ziektepolissen krijg je korting als je niet rookt en veel verantwoorde viezigheid eet. Maar om nou voor een tientje korting de hele dag worteltroep en eikeltjes en kastanjesmurrie uit de bio-winkel te vreten… En mevrouw Oplopers betaalt best weinig aan de autoverzekering omdat het haar heel behoorlijk lukt om paaltjes, vangrails en medeweggebruikers te ontwijken. Bij de inbraakpremie verdient beter hang- en sluitwerk zich snel terug. Maar hoe zit dat in vredesnaam bij die scheidingspolis? Stel je voor: je trouwt met een verschrikkelijk lekker wijf. Daalt je premie dan omdat de kans groter is dat je bij haar blijft, of stijgt de premie juist omdat de kans groter is dat ze wordt geschaakt door de loodgieter? Ik heb werkelijk geen idee. Is het dan toch in economisch opzicht het beste om met een lui, oerstom en spuuglelijk wijf te trouwen omdat dan niemand haar wil hebben?

Qua spuuglelijk, trouwens: die rotkop van Patricia Remak doet ook zeer aan mijn ogen. Wat een harses! En ook vanbinnen heeft ze weinig fraais te bieden. Ze was kamerlid voor de VVD, en heeft daarna op een schandalige manier met haar uitkering gerotzooid. En u weet hoe de VVD over uitkeringen denkt. Hoe dan ook, volkomen terecht is Patricia veroordeeld tot een paar maanden gevangenisstraf. Haar lelijkheid is haar redding: zo´n spook hoeft zelfs in het lesbisch gevangenenparadijs niet bang te zijn voor ongewenste intimiteiten. Wat ik je brom.

Ook niet moeders mooiste is onze koningin. Ze was gisteren jarig. 70. En de SGP is kwaad op haar. Want ze eerbiedigt de zondagsrust niet, en bovendien heeft ze een vriendelijke brief gestuurd aan de roze zaterdag! Niettemin benadrukt de SGP nog steeds achter het koningshuis te staan, met name wegens de samenbindende rol van Trix. Goh, klust ze tegenwoordig bij in haar SM-kelder? Laat Bas van der Vlies het maar niet horen!
Nou ja, het is sowieso een slechte tijd voor die Gristenen die zijn geroepen, ons land te besturen. Die heidense viezeriken van de Vrijzinnige Protestantenomroep en die kinderen van Barts Network zijn van plan de beroemdste seksfilm aller tijden uit te zenden. Deep Throat. CDA, ChristenUnie en SGP in de gordijnen. Maar ik snap het probleem niet zo. Niemand heeft bezwaar tegen al die media-exposure van de knobbeltjes op de stembanden van Jantje Smit, maar de stembanden van Linda Lovelace zijn opeens taboe?