Lekker downloaden met de feestdagen

Aan:Danny
Van: SunChaser

Betreft: lekker downloaden

Beste Danny,

Ik deel jouw mening dat carbid paupervuurwerk is niet helemaal. Het is boerenvuurwerk, vind ik. Vuurwerk dat boeren kopen omdat het zo goedkoop is en ze hun geld kunnen sparen om een keer per jaar naar Amsterdam af te reizen waar ze massaal naar de hoeren gaan.
In ieder geval is carbid zo oud als de weg naar Rome. Zelf heb ik het nooit afgestoken want ik ben al bang voor een sterretje. Ik zie mezelf daar al staan met die melkbussen. Voor je het weet heb je een deksel op je kop. Nee, deze jongen gaat veilig achter glas kijken.
Grappig trouwens dat jij je ergert aan films die in tachtig verschillende versies uit worden gebracht. Ik vind het eerder grappig dat van Lord of the Rings een normale dvd is uitgekomen maar ook een dubbele dvd, een extended dvd, een normale dvd box, een dubbele dvd box, een extended dvd box, een extended extended dvd box, de directors extended dvd box, een limited extended extended directors cut dvd box met een Gollumbeeldje en zo kan ik nog wel even doorgaan. Wat voor sufkut ben je dan als je elke nieuwe versie weer aanschaft. Ik vond de extended dvd versie leuk om te zien maar wat boeit mij al die achthonderd making offs nu. Die vetklep van een Peter Jackson is niet voor niets regisseur en geen acteur. Het is omdat hij dan lekker uit beeld blijft. Dus hoef ik die baardaap niet ook nog eens aan het woord te zien over het tot stand komen van de film.

Nee, weet je waar ik mij aan erger? Dat je op legale dvd’s toch nog die brainwashmeuk van Brein krijgt. Koop of huur je een keer een echte dvd, word je nog lastig gevallen met 'Piraterij is een Misdrijf' en filmpjes waarin donwload dvd's exploderen.
Gelukkig kom ik amper meer in de videotheek omdat ik de films negen van de tien keer toch al heb gezien via een download. Zo zag ik de afgelopen feestdagen Saw4, I Am Legend, Butterfly on a Wheel, The Invasion, Atonement, 2 Days in Paris, The Kingdom en Scheepsjongens van Bontekoe, allemaal in haarscherpe dvd kwaliteit met Nederlandse ondertiteling op mijn eigen bankstel, zonder dat gelul van Tim Kuik erbij. Oke, de subs laten soms wat te wensen over maar een kniesoor die zich daar druk over maakt.

Ik was trouwens blij met al die downloads, want er was natuurlijk weer geen reet op televisie de afgelopen feestdagen. Misschien ligt het aan mij, maar ik heb geloof ik alleen maar films gekeken en geen enkele tv-programma. Er waren trouwens alleen maar oude films te zien zoals Sissi die Junge Kaiserin en Sound of Music. En hoewel Romy Schneider best een lekker ding is in een korset, gaat het na 172 keer toch wat vervelen.
Dus laat deze jongen maar lekker downloaden met de feestdagen, iets dat overigens volkomen legaal is in Nederland, dat vertellen ze er nooit bij. Ben wel benieuwd met wat voor campagnes jouw vriend Tim allemaal aankomt in 2008, want ik las deze week dat de DVD-verkoop enorm is gestegen dit jaar. En dat vertellen ze er óók nooit bij.

Valt het jou trouwens ook op hoe snel deze dagen aan? Ik heb maar liefst acht dagen vrij waarvan er nog 2,5 over zijn dus. In ieder geval is luieren er niet bij voor deze jongen. Ik ben namelijk druk bezig met het filmen en monteren van FOK!tv, de Nieuwjaarspecial. Deel één heb je inmiddels gezien, deel twee wordt aan gewerkt. Ik wil nog een blokje maken met alle tietenmomenten van het afgelopen jaar in slow motion met een lekker muziekje eronder. Een tietenoverzicht, zoiets zie je niet bij de jaaroverzichten van RTL Boulevard of Nova. Denk je dat ik daar de kijkers een plezier mee doe?

Hoe dan ook, ik ga even mijn koelkast inspecteren om te kijken of ik nog wat nodig heb voor maandagavond. Help me in ieder geval te herinneren dat ik even een krat Heineken in huis haal. Want anders kom ik de avond niet door. Het is namelijk allemaal homo wat de klok slaat. Op de publieke omroep is Paul de Leeuw bezig, op RTL 4 zien we Gordon en op SBS6 mag die schele homo van een Guido Weijers het jaar uitluiden waarna Gerard Joling het nog eens dunnetjes overdoet. Ik weet niet of ik er de kracht voor heb.

Stefan
PS: ik ga K3 en de Kattenprins niet kopen, ik download mijn porno altijd.