SMS Witte Neger naar 0900-FOK!

Aan:Danny
Van: SunChaser

Betreft: SMS Witte Neger naar 0900-FOK!

Beste Danny,

In al mijn creativiteit heb ik dť manier gevonden om rijk te worden. Namelijk een SMS dienst. Ja, ik weet het, het is origineel en daarom gaat het ook een hit worden. We introduceren dat mensen Witte Neger naar 0900 FOK! moeten SMS’en, ŗ § 1,50, en voor elke SMS bannen we een trailertrashjosti van FOK!. Daarmee zorgen we er voor dat we afkomen van die links- en rechtsblatende FOK!kertjes die alleen maar met Geert of Jan meelullen.
Als dit een succes is dan stel ik voor dat we het landelijk gaan invoeren en dat we voor elke Witte Neger SMS een Tokkie, Veerkampje of LPF-stemmer het land uittrappen. O nee, LPF-stemmers zijn er niet meer. Dan de inwoners van de Gouden Kooi, deelnemers aan Idols, Jensen en mensen die kijken naar Sterren Dansen in de Sneeuw of hoe al die kutprogramma’s ook mogen heten.
Ik vond het trouwens leuk te lezen dat jij met je kids naar K3 en de Kattenprins was gegaan. Ikzelf was er bijna heengegaan maar ik las op de FrontPage een review die me afraadde het te gaan zien. Als argument werd aangedragen dat het wel heel ongeloofwaardig was dat drie vrouwen van in de 30 bij elkaar in bed liggen en dat de film alleen leuk was voor kleine kinderen. Nou, dan hoef ik hem niet meer te zien. Een film moet wel geloofwaardig zijn. Dus ben ik maar thuis gebleven en heb ik Lord of the Rings opgezet waarin een hobbit met grote harige poten een magische ring in een vulkaan moet gooien en wordt geholpen door reuzen, tovenaars en elfjes. En pratende bomen. Kijk, dat is pas een geloofwaardige film. Die recensent over de Kattenprins heeft helemaal gelijk. Een kinderfilm die alleen leuk is voor kinderen, driewerf bah.

Ikzelf ben overigens nog steeds fan van K3. Vooral Kristel is supergeil. Ik vond het dan ook jammer dat ik niet bij de premiŤre was van K3 en de Kattenprins want ik had de zwartharige Kristel graag de FOK!tv Milf Award willen uitreiken. Maar ja, nu gaat deze naar Linda de Mol, omdat deze 43-jarige snol de vriend heeft afgepakt van onze Lieke van Lexmond. En mag jij een keer raden wie er eerste kerstdag bij Lieke aan de ontbijttafel zit. Maar daar vertel ik je volgende week meer over omdat Evert Santegoeds ook meeleest. En voor je het weet stuurt hij Joop van Tellingen die dan alle kerstdagen in de klikobak verstopt zit voor een exclusieve foto.

Maar om even terug te komen op Linda. Heb je de nieuwe cover van het blad gezien? Wacht, ik pak het er even bij:Ik heb niks tegen buikjes, heb er zelf ook een, ze zijn vaak lekker en zacht, maar wat die ex van Lieke in deze gebotoxte vrouw ziet is mij een raadsel. Hij ruilt zijn 25-jarige strakke Playmate om voor een uitgezakt wijf. Ze is niet eens MILF te noemen. Maar goed, ieder zijn meug natuurlijk. Jij wil Marianne Thieme ontmaagden las ik, nou, daar wil ik zelf dan weer geen seks mee. Mensen die geen vlees in de mond nemen kunnen van mij aan het gas.

Oja, voor ik het vergeet. Zullen we carpoolen voor het ziekenbezoek van Benny Nijman? Ik zou je willen vragen het een keer met mij te wagen, maar ik weet niet hoe. En laten we deze keer wel gaan, want de vorige keer toen we naar Arne Jansen zouden gaan zei je drie uur vantevoren af. En we weten allebei dat dat heel hard bij Arne is aangekomen.

Tot volgende week en vreet niet teveel met kerst. Denk ook eens aan al die oerwouden die gekapt moeten worden om jou van toiletpapier te voorzien.

Hasta la Vista

Sun

PS: had je nou mijn naam ook bij het kaartje aan Holleeder gezet? Hoop het wel, scheelt mij weer een postzegel.