Manon Thomas kan acteren!

Aan: Sunchaser
Van: Danny
Subject: "Manon kan kutjesgoed acteren!"

In reactie op Waarom is december altijd zo kenkerdruk?

Hej Sunnie, gozer! Ik had je mailtje een paar uurtjes eerder verwacht, maar in plaats van lallend te schelden tegen je vanwege het feit dat ik dacht dat je me vergeten was besloot ik er gewoon op te vertrouwen dat het goed zou komen. Gelukkig liet je me niet in de steek.

December is overigens inderdaad kenkerdruk en ik ben altijd blij als 't weer achter de rug is. Voor de kinderen is sinterklaas nog wel leuk en persoonlijk kan ik wel genieten van de kerstversieringen een weekje of twee, maar als het dan januari is ben ik toch weer dolblij dat we allemaal weer normaal kunnen doen. Maar goed, ik wil 't nu liefst nog even een paar dagen voor me uit schuiven allemaal.

Manon nog gezien? En dan bedoel ik niet haar blote kut dit keer, maar gewoon haar kop?
Ze zat bij 'de leugen regeert' een beetje quasi-zielig te doen en toen opeens zag ik het. Ze acteerde! En nog best aardig ook!
Natuurlijk is ze geen Meryl Streep, Jodie Foster of Britney Spears, maar in een beetje amateurpr0n kan ze zo meedraaien. "geile mama's in de hotelkamer", pracht van een titel. Ik zal Kim Holland eens vragen of ze er wat in ziet. Die heeft hier nog een blauwe maandag columns geschreven dus daar hebben we nog een vriendendienst van tegoed. Maar goed; Manon brabbelde iets als 'in het huidige circuit waar ik in zit kan ik dit absoluut niet gebruiken' of iets dergelijks. In dat geval gok ik dat ze toch niet in het amateurhoertjescircuit zit. Ik deed dus even een zoek en kwam een boekingskantoor tegen waar ze voor een paar ruggen een half uurtje vol komt lullen. Eigenlijk over vanallesch ende noghwat. Kortom; dat circuit zal er geen enkel probleem mee hebben en als ze niet mediageil was geweest had ze gewoon aan het werk kunnen zijn in plaats van een gesprek te houden over hoe erg ze wel niet misbruikt is. Ze trok Zelfs de vergelijking met de dood van haar vader als ware dit van eenelfde orde. Ik snap best dat het lullig is voor haar kinderen, maar uiteindelijk is ze natuurlijk zelf verantwoordelijk voor haar eigen gedrag. Als ik op een onbeveiligde pc op een onbeveiligd draadloos netwerk in een gedeelde map allerlei geile privéfoto's en filmpjes plaats moet ik niet janken. En dan doet ze een beetje populair met termen als 'mijn intimiteit is verkracht', 'pronken met mijn verlies', 'ich habe es nicht gewusst' etc.
Buiten dat blijft het natuurlijk verdacht dat ze opeens poen wil zien. Bijna iedereen heeft de foto's van hun site verwijderd en dat lijkt me - als ze oprecht was geweest over haar misére - belangrijker dan geld. Ik geloof er geen hol van en ze heeft compleet voor me afgedaan. Niet vanwege de foto's en het filmpje, maar vanwege het gejank van Manon erover. Over het slijmerig gewauwel van Francisco van Jole, die precies deed wat hij rechts verwijt, maar dan vanuit een linkse hoed - namelijk slechts één kant van zaken belichten (welke zaak dan ook) wil ik het overigens niet hebben. Laurens verhagen van nu.nl vindt de claim kansloos, en dat is 'ie ook. Net zo kansloos als haar acteerprestaties bij de leugen regeert natuurlijk.

Maar goed, waarom me druk maken over dat amateurmodel als ik me beter druk kan maken over Karin Bloemen. Wat een verschrikkelijk, over-het-paard-getild, tering-kapsonerig, eng, overdreven, misselijk, kotsopwekkend schijtmens is dat toch. Ik wilde me aanmelden voor alle-handjes-helpen, tot ik haar kop zag. Ze heeft me letterlijk weggejaagd. Ze zal het vast goed bedoelen hoor, maar er is iets aan haar dat ik niet kan uitstaan en ik weet niet wat. Mijn handjes kan ze dus wel schudden (pardon the pun).
Dan hebben we nog Sonja Bakker. Leuk bekkie om twaalf uur op te slaan met een houten hamer die zo aan de slag zou kunnen als pro-anorexia-ambassadeur. 1000kCal mag je van haar eten op een dag. Ik heb zo eens gekeken naar hoeveel 1000kCal is en dat is dus helemaal niks. Mijn grasparkiet eet meer op een dag. Mocht je het een dag niet aankunnen dan kun je een SAS-dag nemen, aldus Sonja van de week tegenover Humberto Tan bij Evers Staat Op. Ze noemt dat zelf een Schijt-Aan-Sonja-dag. Ik zou liever de SOS-dag in willen voeren. De Schijt-Op-Sonja-dag. Dat iedereen die aan het Sonja-Bakkeren is haar in haar kapitale villa opzoekt, haar netjes op de marmeren vloer drapeert en vervolgens diep gehurkt de dampende bonenschotel van de dag ervoor in haar smoel deponeert. En als we dan toch bezig zijn, leg Jerney Kaagman er dan ook meteen naast. Dat mens is volgens mij al hersendood. Komt bij Idols werkelijk geen zinnig woord uit en ik snap oprecht niet wat een dergelijk gedrocht op televisie te zoeken heeft (net als Francisco van Jole trouwens).

Dan was er nog de foto van Willem-Alexander en Maxima die in New York een Apple iPhone kochten die in Nederland officiëel nog niet gebruikt kan en mag worden. De RVD maakt er een punt van, waar geenstijl vervolgens weer een publicitair slaatje uit slaat. Lekker boeiend allemaal. Die iPhone wordt bij diverse gsm-stunters in Nederland al verkocht voor 169 euro inclusief Vodafone abonnement. Staat zelfs gewoon bij vermeld dat de simlock verwijderd is en dat je het toestel niet moet updaten omdat dan de simlock opnieuw verwijderd moet worden. Big fucking deal. Net als die foto. Van den zotte dat je zo'n foto niet zou mogen plaatsen. Je maakt een foto in een publieke ruimte. Dat daar toevallig Maxima en Wim-Lex door je zoeker banjeren kun je geen reet aan veranderen. Gezeik altijd over het koningshuis. Hef die hele hypocriete zooi gewoon op, en de RVD erbij. Hoe kansloos ben je als je als RVD'er rechtzaken aan gaat spannen vanwege een foto waar iemand van het koningshuis volkomen gekleed op te zien is? Sneu gedoe. In een wereld waar elke inwoner 24/7 foto en/of videoopnameapparatuur bij zich heeft kun je er nu eenmaal donder op zeggen dat je gefotografeerd of gefilmd kunt worden. Hoog tijd om eens wat wetten aan te passen aan de huidige samenleving, me dunkt.

Maar goed, zoals altijd zit ik me weer veel te veel op te winden over triviale dingen, terwijl ik echt wel wat beters te doen heb. Ik spreek je later wel weer.
Mazzel!
Danny