Neuken

I feel it in my fingers
I feel it in my toes
Love is all around me
It's everywhere I go...


Neuken. We doen het vrijwel allemaal zo nu en dan. Vaak doen we iets anders, zoals de was ophangen, de vaat uit de vaatwasser halen, kinderen bij de crèche afzetten (drie knikkers en een flippo voor twee euro, belachelijk!), of, een persoonlijke favoriet mijnerzijds, kijken we een film met Chuck Norris. Hoe dan ook, het gebeurt zo nu en dan, af en toe, once in a while, dat we tijdens een van deze volkomen willekeurig uit het leven gegrepen acties een plotselinge zin krijgen in seks. Soms ook plannen we het helemaal in, of lopen we gewoon per ongeluk met een odol tegen een naakte vrouw aan; hoe dan ook, het gebeurt. We neuken wat af op ons blauwe bolletje.

Aan dat neuken zitten, behalve een hele hoop plezierige bij-effecten zoals bijvoorbeeld orgasmes, orgasmes en ehm... orgasmes, ook nog een aantal andere leuke feitjes. Die feitjes liggen niet zomaar als een gewillige, afbetaalde heroïnehoer klaar om van Wikipedia afgetrokken te worden, maar kunnen, met een beetje rekenwerk, een tikkeltje fantasie en een hele hoop vrije tijd zelf berekend worden. Laat ons met elkander zingen, prijzen, loven de Heer, maar eerst een verhaaltje.

Volgens het CIA World Factbook krijgt een gemiddelde vrouw 2.59 kinderen in haar leven. Gemiddeld neuken mensen dus 1,295 kindje in hun leven, een leven dat dan weer gemiddeld 67 jaar duurt. In die 67 jaar neukt men volgens een wereldwijd onderzoek van Durex 127 keer per jaar; een gemiddeld mens heeft dus 8.509 maal in zijn leven seks. Die seks duurt dan weer gemiddeld 30 minuten. Per half uur worden er 4.398 baby'tjes geboren; per baby'tje is daar 6.596 keer voor gecopuleerd. Een simpel rekensommetje leert ons dat er op elk moment van de dag 29 miljoen mensen seks hebben; dat is meer dan alle inwoners van de Benelux samen.

De seks hierboven is met zijn tweeën, drieën of nog meer; we hebben verder natuurlijk ook nog te maken met seks in je eentje. Vrouwen geven in verschillende rapporten verschillende cijfers aan; van één keer per maand tot twee keer per week. Mannen zijn hier echter een stuk eerlijker over: hun hele leven lang gemiddeld eens per dag, en ze starten op hun twaalfde. Wáár mannen dat doen, is bekend: op nummer drie staat masturberen op het toilet op het werk, op twee achter een pc, kijkend naar porno, en de all-time favorite blijft het piemeltje trekken onder de douche. Hoe lang dat dan duurt, daar zijn weinig concrete cijfers over. Het varieert van tien seconden tot tachtig jaar, so to speak.

Wat we wél weten is dat een man dus gemiddeld 365 keer per jaar, voor 55 lange jaren, de Long John uit de rits gulpt. Daarnaast heeft hij ook nog eens 127 keer per jaar seks, waarbij hij in 95 procent van de gevallen een kwakje kwijt moet. Dat komt op 28.158 zaadlozingen in het leven van een simpele Jan Klaassen. Zo'n lozing is dan weer goed voor gemiddeld 3,25 milliliter sperma; een man kwakt er dus zo'n 91 liter uit in zijn leven. Gezien de baby'tjes met 2,45 per seconde op de wereld gezet worden, waarvan er de helft mannelijk is, kun je er met enige zekerheid vanuit gaan dat er elke seconde 112 liter zaad uit pikkies komt zetten.

Dat komt dan weer neer op ruim 34 duizend klaarkomende mannen pér seconde, waarbij een gemiddeld klaarkomen 17 seconden duurt. Er zijn dus, op het moment dat je dit leest, bijna 600.000 mannen een orgasme aan het hebben. Satisfying, isn't it? Dat sperma verdwijnt natuurlijk allemaal in doekjes, ouwe sokken, vrouwen, poepgaten of toiletpotten; wát als dat nu niet het geval was? 112 liter per seconde, bijvoorbeeld in een leeggepompt IJsselmeer gegoten? Er vanuit gaande dat dat meer gemiddeld 3,5 meter diep is, zit er 3,8 miljard liter water in.

Resultaat: de menschheid, zoals ze nu in al haar perversiteit, kwakbereidheid en neukgedrag bestaat, kan in precies 1 jaar het complete IJsselmeer volkwakken. Stel je voor: zo'n enorme watervlakte, nérgens kun je staan, je ziet de overkant nauwelijks en je kunt erin varen, zwemmen, neuken tot je een ons weegt. Een dampende spermamassa van 55 bij 30 kilometer. Een monsterlijke, warme, woeste zee van zilt kwaksel. Allemaal omdat wíj zo vaardig ons geslacht hanteren. Dát, lieve lezer, vind ik nou iets waar we met zijn allen trots op kunnen zijn. Holladiejee voor de moderne sekscultuur!