Beste Wouter

Column door dimage
Vandaag bent u, als de landverrader, begonnen met zijn algemene financiële beschouwing. Nu valt er voor ons, de gewone man, weinig te beschouwen. Wij gaan er met zijn allen fors op achteruit. Sommigen zelfs meer dan fors, die gaan er zo'n 200 euro per maand op achteruit. Leuk voor gezinnen met kinderen waar pa en ma hard moeten werken om deze kinderen naar school te kunnen laten gaan. Leuk voor Jan met de pet om na de 38 gewone werkuren er nog een ruime 40 bij te moeten overwerken om een autootje te kunnen gaan rijden. U wilt 's avonds wel een stukje vlees op uw bord? Vergeet het maar, vlees eten wordt dankzij de milieuterroristen een misdaad. Deze milieuterroristen hebben de PvdA volledig in hun macht; gesteund door giften van o.a. de SP en GL zorgen zij ervoor dat Nederland in no-time het lachterje van de EU zal worden. Leuk voor mensen die straks als criminelen door deze regering worden gezien omdat ze werken. Werken zal zowiezo een vloekwoord worden als de regering zijn zin krijgt wat het ontslagrecht betreft. Kabinet Den Uyl is er dan toch nog gekomen.

Booming economie, en wie gaan er van profiteren? Als u mij dat kan vertellen, probeer het eens. Wij zijn het in ieder geval niet. Gaat u straks ook nog met plezier tanken? Rijdt u op de meest schone brandstof? LPG? Mooi, dan wordt u daarvoor gestraft me een extra accijns. U wilt met het vliegtuig naar uw vakantiebestemming? Mooi, ook daar zult u zwaar voor moeten boeten. Nee, volgend jaar kunnen België en Frankrijk hun borst nat maken. De vele tienduizenden Nederlanders die per vliegtuig naar Spanje vertrekken voor hun vakantie zullen dit nu met de auto doen. De regering heeft dit zo besloten. Gooi direct een groot slot op Schiphol als je er toch vanaf wilt. Zorgt u wel direct even voor een goede WW-uitkering? Die 10- à 20.000 mensen die straks zonder werk zitten door uw sneaky valse belastingsfoefje zal dit veroorzaken, want u liegt als u zegt dat u dit een milieubelasting noemt, het is gewoon puur om het enorme gat te dempen die u heeft gecreëerd toen u in één klap zeer diep door de knieën ging toen u 25.000 uitgeprocerdeerde asielzoekers toch nog hun verblijfvergunning gaf.

Dit gat zal in de aankomende 3 jaren na nu tot enorme hoogtes gaan oplopen, maar wat kan mij dat schelen, zult u wel denken. Over 4 jaar zit ik lekker op het pluche van een grote multinational voor een paar ton per jaar 2 uur per week koffie te drinken.

Houdt u er rekening mee dat u nu al door velen als pure landverrader wordt gezien? Zowel door de ethnische kant als door een al Nederlander zijnde kant. Met uw schuddend kontje zult u heel veel mensen tegen u in het harnas jagen.

Den Uyl 2 is dus helaas een feit geworden. Beloven, beloven en zo snel de regering een feit is de dikke middelvinger omhoog naar de stemmer: val maar dood, het grote graaien is begonnen. Bent u Wim Kok vergeten? Wim, een groots vakbondsman, een man die fier op de barricaden stond, een man die vuur spugde naar werkgevers als die ook maar iets teveel beloning aan zichzelf gaven. U weet hoe het met Wim Kok is afgelopen, toch? Dik verdiende bijbaantjes bij diverse grote bedrijven. Daar is het landverraden dus al begonnen.

Beste Wouter, wees verstandig en pak je spulletjes in nu het nog kan. Nu is misschien de PvdA nog te redden, anders voorspel ik echt over dat bij de volgende verkiezingen de PvdA een niets zeggende partij meer zal zijn.