Kutkinderen en Hollands Next Kiddypr0n Model

Van: Danny
Aan: Sunchaser
Subject: Kutkinderen en Hollands Next Kiddypr0n Model

In reactie op Kamperen is voor Tokkies

Hej Sunnieboy,

je moet je niet zo druk maken over kamperend Nederland. Wat kan jou het je reet schuren dat die lui tot aan hun kloten in de blubber lopen? Zolang je zelf lekker thuis zit, of gewoon op vakantie gaat in een luxe hotel dan zit dat klootjesvolk toch prima op z'n plek op die camping? Of had je die schreeuwende kutkinderen en hun schreeuwende kutouders liever in de kamer naast je gehad in je all-in Turkse tweesterrenhotel à 400 euro per 10 dagen? Ze kunnen mij niet landelijk en ver genoeg weg zitten.

Sommige mensen houden nu eenmaal van kamperen, en zolang ze dat ver bij mij vandaan doen, wie ben ik dan om er wat over te zeggen? Als ikzelf niet aan een tentharing hoef te hangen omdat anders m'n tentje wegstormt vind ik 't prima als anderen dat wel als lollige vakantie-anekdote willen zien. Hell, ik kan er nog wel hartelijk om meelachen ook als ze hetzelfde verhaal voor de zevende keer vertellen. Dan weet ik weer waarom ik liever gewoon een fatsoenlijk dak boven m'n hoofd heb dat niet bij het minste zuchtje wind op pad gaat. Dat ik gewoon kan schijten op een pot met een knop die doortrekt, en dat zonder een kwartier te hoeven lopen met een rol schijtpapier onder m'n arm. Dat mensen 's morgens schoon hun hotelkamertje uitkomen in plaats van met hun tandenborstel, schoon ondergoed en een handdoekje op zoek gaan naar de dichtsbijzijnde groepsdouche met koud water. Nee, doe mij maar gewoon een jacuzzi. Wel zo makkelijk en ik kan ongegeneerd scheten laten onder water en van de geur genieten zonder kwade blikken van mede-badderaars. Kortom; maak je niet zo druk en geniet van de domheid van anderen. Kun je je alleen maar beter door voelen.

Weet je wanneer je pas echt een probleem hebt op vakantie? Als je vanuit je dure hotel op de Filippijnen uitkijkt op de binnenplaats van een gevangenis waar 1600 man elke dag de hele dag oefenen op het dansje uit Michael Jackson's 'Thriller'. En dat er dan zo'n badass mofo in een rokje tussenloopt te hupsen alsof hij een paar honderd keer te vaak zijn stukje zeep heeft laten vallen. Heb je dat filmpje ervan gezien op youtube? Dem, die mensen hebben een stapje op de evolutieladder gemist en zijn keihard omlaaggevallen. Moet de EO niet horen natuurlijk, want dan hebben we stront aan de knikker. Die EO-labielo's schijnen namelijk uit alle documentaires die ze uitzenden delen niet te vertalen omdat het over evolutie gaat. Ze knippen het er gewoon uit, of spreken iets compleet anders in omdat evolutie iets is dat volgens de EO en haar discipelen natuurlijk je reinste nonsens is. Mensen zijn een paar duizend jaar geleden gemaakt door God, vlak nadat hij de aarde en het complete universum uit z'n mouw had geschud. Die dinosaurussen hebben ook al nooit bestaan natuurlijk. Dat benne kippebotjes!
Hoe houd je mensen dom? Gewoon de hele dag EO laten kijken, komt 't helemaal goed.

Serieus; kunnen we religie niet gewoon helemaal verbieden? Alle heilige sprookjesboeken in een groot kampvuur flikkeren, allemaal een keer hand in hand 'kumbaja' zingen ter afsluiting en vervolgens met een dikke 'Fuck You, God!' allemaal ons gezond verstand gebruiken.
Misschien is het wel een leuke groepsbezigheid voor op een camping? Altijd beter dan Yahtzee bij windkracht negen, rummikub met een muggenlamp naast je of bingo'en tussen honderd bejaarden die blij zijn als ze een kilo kaas of pak koffie winnen.

Vakantie hoort luilakken te zijn. In de zon hangen en zuipen, stevig de wandelschoenen aan en de omgeving verkennen of gewoon neuken tot je lul eraf pleurt. Moet wel zeggen dat het momenteel een beetje kut vakantievieren is. Het weer zit verre van mee (lees: het is KUTWEER) en ik ben geneigd om Al Gore voor z'n stomme Amerikaanse uitgestreken kutsmoel te meppen met z'n global warming bullshit. Ik zie alleen maar tiefusweer al wekenlang. Is niet gek aangezien dat nu eenmaal eens in de zoveel decennia gebeurt, maar kan dat niet zijn als ik al oud en versleten ben? Al Gore gaf me de hoop op warm weer. Een subtropisch klimaat in ons eigen kikkerlandje, maar moeder natuur besloot anders. Fuck Al Gore en heel z'n global warming onzinverhaal. Het is hartje zomer en het is godverdomme nog groter kutweer dan afgelopen winter. Zelden zoveel regen gezien in zo weinig dagen. Als God bestaat moet 'ie 's van de plaspillen afblijven en gewoon een luier dragen zoals alle bejaarden.

Hè, zit ik me toch weer druk te maken, terwijl ik zat te doen heb. Ik wilde je eigenlijk maar even een kort mailtje doen en nou zit ik toch weer volop te pennen en m'n gal te spuwen. Bah. En dat terwijl ik het liever over leuke dingen had gehad zoals die hoer van Holland's Next Top Model die op haar zeventiende volop als pr0nmodel aan het werk was. Schijnt een ander lichtje op haar overwinning nietwaar? Die heeft zich naar de finale geneukt en gebeft, believe you me. En wie niet mee wilde werken heeft ze hoogstwaarschijnlijk gedreigd hun pinpas te jatten en hun rekening te plunderen. Ook daar schijnt ze zo nu en dan in gebeunhaasd te hebben. Geil wel eigenlijk nu ik er zo over nadenk, een supermodel die op haar zeventiende al een hoerige slet was en die niet vies is van een beetje gevaar en avontuur spreekt tot ieders verbeelding. Zou Karl Noten haar complete verzameling op zijn laptop hebben gehad denk je? Food for thought, me dunkt.

Hoe dan ook, leuk weer eens wat van je te horen kerel.
Stay in touch!

Danny