Het kutje van Bridget Maasland

De redactie van de FP heeft het helaas niet langer kunnen tegenhouden. De twee grootste ego's op FOK!, namelijk Danny en Stefan (aka SunChaser) hebben besloten elkaar brieven te gaan schrijven en daar Frontpage voor te misbruiken. Bij voorbaat nemen alle 220 crewleden afstand van de hersenspinsels die vanaf vandaag regelmatig hier te lezen zullen zijn. Waar het over gaat? We weten het niet en willen het eigenlijk niet weten. Maar gezien de smaak van beide heren zal het over foute BN'ers, drank, seks en blote tieten gaan. Gelukkig is de Bouwvak begonnen.

from: Danny
to: Sunchaser
Subject: Het kutje van Bridget Maasland

In reactie op Jammer van Nico Dijkshoorn

Hej Sunnie,

Beetje lullig van je om op zo'n korte termijn nog af te zeggen voor die barbecue. Nu bleven we met een halve Siberische baby-mammoet zitten die natuurlijk niet in de vriezer past. Ook niet in stukjes, zo blijkt.

Wat betreft je Jack Spijkerman probleem heb ik nog wel een ideetje. Je zou voor FOK!tv een pilot kunnen maken van een programma 'Spijkers in z'n kop', waarin we Jack Spijkerman vastbinden aan een Tien logo en we vervolgens wat Vara mannetjes op 'm loslaten met mokers en kopspijkers? Ik denk dat dat betere entertainment op zal leveren dan heel dat Talpa of Tien of RTL8 of hoe het ook heet. Een ander idee waar ik even mee speel is om Spijkerman de Gouden Kooi in te sturen. RTL moet dat format veranderen, dus waarom niet een hasbeen met een groter ego dan de jouwe erbij flikkeren? Kan 'ie lekker quasi-interessant naar z'n medemiljonairs kijken terwijl ze zijn kleren in de fik steken en doen alsof hij daadwerkelijk geïnteresseerd is in iets anders dan zichzelf.

Volgens mij maak je trouwens geen schijn van kans bij die bejaardenfitness. Als Bridget inderdaad ook aanwezig was dan past zij beter tussen die rimpelkutjes dan jij. Ik zie jou eerder aan een klootzakkenprogramma meewerken als ik echt eerlijk moet zijn. Iets als de Gouden Kooi bijvoorbeeld, waar eigenlijk iedereen een klootzak is; zelfs de kijker. En hej, er zitten al drie allochtonen in dus je zult je er prima thuis voelen! Bridget kan haar kutje dan gewoon in een spandex fitnesspakje hijsen en in gebogen spreidstand het publiek toespreken. Zal de Viagra-industrie een bom duiten kosten en opoe in het verzorgingstehuis kan de eerste weken niet lopen, maar hej, de kijkcijfers zullen godverdomme stijgen! En natuurlijk kun je sowieso beter naar de kut van Bridget kijken dan naar haar kop, maar da's dan weer persoonlijk.

Aan de meet heb je verder weinig gemist trouwens. Ondanks dat ik iedereen bij me thuis had uitgenodigd is er niemand op komen draven. Ja, ijsmeis maakte nog even gebruik van haar uitnodiging ondanks dat ze in een PMS-fase weer had besloten uit de crew te stappen. Die heb ik nog even dronken gevoerd en ge-ijsmeis.rar'd - je weet wel, calorietjes verbranden - en daarna de deur uitgezet. Nu maar hopen dat ze er niet over 9 maanden een dronken baby uit poept want dan ben ik mooi de Sjaak.

En tja, onze Nico Dijkshoorn. Hij wilde dolgraag terug, maar niet als hij - net als bij zijn vorige return - negatief commentaar over zich heen zou krijgen. Dat kon ik hem helaas niet garanderen en dus heeft hij gekozen voor de Telegraaf, die hem meteen doorschoof naar Geen Stijl. Gelukkig krijgt 'ie daar wel de respons die hij verdient, dus in dat opzicht ben ik echt blij voor 'm. Kan 'm niet kwalijk nemen dat hij zich niet meer op FOK! durft te vertonen, gezien hoe onze users tegen 'm tekeer zijn gegaan de laatste keer. Ik verwacht immers ook niet van 'm dat hij gezellig Patty Brard uit gaat likken terwijl ze kreunt 'Je kop gaat eraf, mannetje! Letterlijk!' Hoezeer hij daar ook op geilt (heeft 'ie me ooit eens in vertrouwen verteld, dus hou dit voor je ajb!). Zijn keuze voor GS kan ook te maken hebben met zijn latente homoseksuele gevoelens jegens Fleischbaum. Kan me een column van 'm herinneren waarin hij Fleischbaum's fleischbaum tot halverwege zijn dunne darm neemt terwijl hij Hoxha aan het fistfucken is. Daarbij zou hij zijn ogen dicht hebben gehad en continu 'ongezien de tiefus' hebben geschreeuwd. Ik geloof dat Patty aan die column refereerde toen ze bij Nico op bezoek ging. Dat was overigens pure jaloezie. Patty deelt Dijkshoorn's fetisj namelijk (ook dit graag voor je houden, heb ik ooit op een cocaïnefeest opgevangen waar ik een review over moest schrijven).

Maar goed, Patty Brard aan de columns. Ik vraag me werkelijk af of de gemiddelde FOK! user zit te wachten op de verhaalvorm van Patty's darmontginning. De visuele versie zal ons tot in lengte van dagen achtervolgen. Daarnaast; ik zou dat een ontzettend lage streek vinden naar onze vriend Nico. We moeten gewoon iets anders bedenken. Een columnist van het kaliber Dijkshoorn, maar dan een waar Dijkshoorn niet negatief tegenover zal staan. We moeten hem wel te vriend houden natuurlijk. Misschien kunnen we Albert Verlinde vragen? Of Tineke de Nooij?
Nou goed, daar moeten we nog maar eens over bomen. Succes met Spong in ieder geval en laat effe weten wat je met die gouden kooi-tip van me gaat doen of dat je toch voor het kutje van Olga Commandeur bent gevallen.

Ik hoor je wel weer. Ik ga nog even een rondje golfen in Laren.

Later!
Danny