Fuck You Sebbo

SunChaser stuurde via de Columnsubmit de volgende column in:

Fuck You Sebbo. Fuck You omdat je van John Zorn houdt. Ik weet niet waar ik moet beginnen om duidelijk te maken dat John Zorn de belichaming is van de antichrist. Al zal dat voor jou natuurlijk een extra reden zijn dat jij het nog beter vindt. Die klotemetal waar je van houdt, a-melodieuze pokkeherrie die slechts met windkracht tien is te pruimen en alleen als de wind de andere kant opwaait.

Metalmod, dat was je bijnaam in het Muziekforum. Ik had weinig met dat elitaire forum. Tot jij er mod werd. Toen werd het namelijk leuk. Je maakte je eigen eilandje waar die suffe policy niet gold. Je maakte je eigen beleid waar ook topics over K3, de Abba-Teens en de Mongoolse Keelzangers welkom waren. En waar andere mods met hun poten uit moesten blijven, want het was jouw forum. Tot je wegging en ons in de steek liet. Fuck You Sebbo.

Maar je ging niet echt weg, want je maakte van de ter dode opgeschreven Frontpage jouw project. Met hart en ziel stortte jij je op het nieuws, de recensies, de lay-out, de polls, de reacties en vooral de columns. De FP werd weer wat, er kwam leven in, adverteerders wisten hun weg weer te vinden naar de pagina die het visitekaartje van Danny's eenmanszaak moest worden. En werd. Maar ook hier ga je nu weg, en laat je de boel de boel. Omdat je zogenaamd belangrijkere dingen hebt te doen. Fuck you Sebbo.

Fuck You Sebbo voor dat gare SGP-bolwerk waar je woont, dat Tholen, waarvan ik hoop dat Pascal van Bløf er nog eens dood wordt gevonden. Al is het natuurlijk ook wel weer logisch dat jíj daar woont, als fervent SP-aanhanger.

Fuck You voor die eindeloze studie Psychologie van je waar nu eindelijk, eindelijk, ein-de-lijk een eind aan lijkt te komen. Maar is er nou echt iemand die emoties in relatie met plaatjes en muziek belangrijk vindt?

Fuck You Sebbo voor al die keren dat ik South Park kijk en dan ook meteen aan jou moet denken. Timeeehhh!

Fuck You Sebbo dat je mij steeds hebt gepusht weer columns te gaan schrijven en dat ik nu dus toch weer een column heb geschreven en het zó leuk vind dat ik Veerboot ga mailen dat ik het weer vaker wil doen.

Fuck You Sebbo voor al die verjaardagsfeesten en barbecues waarvoor ik nog nooit ben uitgenodigd, Oke, dat je Tijn, Jane en Mike uitnodigt snap ik. Maar Dwerg? Kom op, iedereen is leuker dan Dwerg. Zelfs ik ben leuker dan Dwerg.

Fuck You Sebbo dat je me nog nooit aan je zus hebt voorgesteld. Er zijn weinig vrouwen waar ik nog eens een beschuitje mee wil eten en ja, dat is toevallig jouw zus.

Fuck You Sebbo dat je niet houdt van in de belangstelling staan. En ik weet dat je echt niet zit te wachten op mensen die je zielig vinden, Fuck hun ook, want dat ben je natuurlijk niet. Er zijn zelfs mensen die vinden dat je een held bent. Mensen die het kunnen weten. En daarom sluit ik me maar bij hen aan.

Fuck You Sebbo omdat je een van de weinigen mensen bent die ik wel tot mijn vriendenkring zou willen rekenen. Jij deugt. Je doorzettingsvermogen, daar wil ik best nog eens wat van opsteken. Maar vooralsnog mag ik niet op je feestjes komen of je zus ontmoeten.

Fuck You.