Straatseks? Zou het?

Discoverme stuurde via de Columnsubmit de volgende column in:

Het is inmiddels al dagen geleden. Dagen geleden hoorde en las ik het nieuws over tienermeisjes die seks hebben met ouderen, zeg maar veel ouderen, in ruil voor een McChicken, geld of een lift naar huis! Dagen kijk ik ook naar mijn toetsenbord in de hoop dat er nog wat leuks valt te zeggen over dit verschijnsel.

Natuurlijk lukt het niet! Wat is er nou leuk aan om te moeten zeggen dat mijn zusje gewoon veel makkelijker aan haar 'zakgeld' en lekkere hapjes komt dan ik. Levensgevaarlijk allemaal wat ze doet! Straks gaat ze nog dood aan dat vieze McDonalds eten! Er zou voorlichting moeten komen. Men moet de tienermeisjes laten weten dat al dat junkfood slecht voor ze is.

Mijn zusje schuift al niet meer aan voor het avondeten. "Ik heb al gegeten," zegt ze, terwijl ze met een servetje de witte McChicken-saus uit haar mondhoeken weg veegt. Zo gaat dat al een tijdje. Door de combinatie van Don Mac en de non-beweging als gevolg van al die liftjes, lijkt mijn zusje inmiddels op een torenhoogzwangere vrouw, maar wel één die al tien jaar zwanger is en dat volgroeide kind nog in haar buik heeft!

Ik weet het niet zeker, ik weet het gewoon niet. De aanwijzingen zeggen niet genoeg, het is speculeren. Zou mijn zusje ook het slachtoffer zijn of is het gewoon mijn jaloezie, dat zij alles al zo goed voor elkaar heeft. Het is allemaal zo erg, al die meisjes.

Natuurlijk is het ook de schuld van de overheid. Iedereen klaagt dat het slecht gaat met de economie, dat horen we al jaren van iedereen. Althans van alle volwassenen. Niemand heeft geld, ouders houden de hand op de knip wat betreft het zakgeld voor de kids en krantenlopen is zó 1998. Tieners hebben het dus ook moeilijk door de slechte economie! Wie hoort hen klagen? Niemand! Zij lossen hun eigen problemen zelf wel op. Petje af!

Een klein half jaar geleden deed mijn zusje nog braaf aan sexcammen met haar dominante en chanterende vriendje. Echt veel wijzer werd ze daar niet van natuurlijk, het leverde niets op! Nadat ik haar escapades had gedownload via Kazaa, vond ik dat ik haar als broer maar eens moest toespreken. "Dat soort dingen doe je alleen met mij, is dat duidelijk!?" Ze was zo geschrokken dat ze vervolgens niet meer achter haar pc te vinden was. Bovendien vond ze toch al dat sexcammen verveelde. Ze ging gewoon weer gezellig buiten spelen, zoals tieners dat horen te doen.

Vorige maand, tijdens een bedrijfsuitje, hoorde ik van wat oudere collega's dat ze vonden dat mijn zusje erg 'open' was en dat ze niet op haar mondje was gevallen, in positieve zin. Het vreemde was dat ik mijn zusje aan niemand hoefde voor te stellen. Iedereen kende haar al. De hele avond was ik haar ook kwijt. Heel irritant! Als goedmakertje trakteerde ze Henk, Clyde, Ray, Karel, Simon en mij wel op een McChicken. Mijn zusje zag er uitgeput uit, net als mijn collega's. Ze hebben zich vast goed vermaakt op de dansvloer.

Nadat we onze buikjes vol hadden gegeten, brachten de jongens ons naar huis. Ik kon me niet herinneren dat ik ze ooit had verteld waar ik woonde, maar goed. Mijn zusje nam erg innig zoenend afscheid van mijn collega's. Snel zette ik alles nog even op een rijtje en bereidde me voor op het van-broer-tot-zus gesprek. Ze nam plaats aan tafel, ik schraapte mijn keel. "Zus...ik vind dat het nu maar eens afgelopen moet zijn! McChickens zijn slecht voor je!!"