Vinex-sex

Vinex-sex

Postbus 51 roep ik via deze weg op, om van deze tekst een leuke brochure te maken.
En nee, het betreft geen verkeersdrempels in uw woonwijk, geen anti-alcohol campagnes, geen SOA-preventie
Geen van dit alles; het betreft hier simpelweg de huis-tuin en keukenwip, het agenda-neuken, het bedroevende missionarisje op een IKEA-bed in een vinex-wijk.


Sex; geen moeilijk gedoe..gewoon die 2,3,4 of voor de helden onder ons, 7 keer per week dat we onze partner even van jetje denken te gaan geven.
Om de piepers en de slavink heen neuken,u begrijpt best wat ik bedoel.

Ik doe het weleens, maar dat heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat ik gezegend ben met een zeer gewaardeerde partner. Een typisch aspect van een relatie is dat je zo nu en dan een beetje neukt.
Zij die als happy single door het leven gaan, neuken weliswaar ook, maar heel anders natuurlijk.
Voor het eerst zomertruffels proeven is immers een heel andere sensatie dan elke dag boven een bordje stoofprut hangen.
Begrijp me niet verkeerd, ik durf hier geenszins te beweren dat sex in een relatie even sidderend is als een typisch hollands gerecht, NEEN!
Ik zit met een heel ander issue, je schijnt het levendig en vernieuwend te moeten houden.

Zij die beweren dat ze elke ochtend gewekt worden met een kamasutra-achtig ‘goedemorgen’ en naar bed gaan als de sterren in een Vivid-film, LIEGEN!
Ik dacht altijd dat ik best een hitsig ding was, maar laat een drukke baan en wat verplichtingen her en der , nu flink wat roet in het eten gooien.

Ik vind het namelijk best beangstigend dat ik een vrijpartij best kan waarderen op z'n tijd..maar die tijd soms nogal ruim genomen kan worden.
Ik dacht dat je met een vaste partner een soort ongeschreven vrijbrief had om je helemaal suf te frummelen en nu is dat de eerste paar weken cq maanden ook wel zo, maar ineens wordt het een taak op je to-do lijst.

Je komt er in de Albert Hein achter dat je allesreiniger op is; nog wat deodorant moet hebben en aan het einde van je lijstje moet je vooral niet vergeten je pak op te halen bij de stomerij.
Vervolgens rijd je richting huis en sommen alle taken van de dag zich op en terwijl je naar een afgrijselijke trol kijkt, die haar nog afgrijselijkere trolletje in het kinderwagentje probeert te proppen, herinner je je ineens wat je toch was vergeten..
SEX!!!

Een potje sex, een zakje kippevel, een snufje kinky en een amuse van fellatio.

Met de meest ambitieuze plannen in je van ellende zompige brein, rijd je richting partnerlief en begin je de avond met een zoentje, een wijntje , een hapje en wat oninteressant gekeuvel.
Natuurlijk zijn er momenten dat bovenstaand beangstigend ritueel , wordt vervangen door het scenario : thuiskomen, deur openen, partner staat naakt in de gang, wilde vrijsessie op de reeds brandschone vloer, even wat eten en ieder gaat vervolgens een eigen weg.
Maar feit blijft dat het eerste scenario het meest voorkomt en dat de broodnodige wip uiteindelijk heel beschaafd plaatsvindt in bed, na de afwas en het tanden poetsen, vlak voor het slapen gaan.

Het is het meest gevreesde euvel, de marteling van elke relatie, de domper op de feestvreugd en de reden dat mensen een labrador aanschaffen :

Veilige, behouden, besproken en vooral geplande sex.

Ik wil het niet; toch doe ik het. Ik cultiveer mee!
Ongemerkt gebeurt het , ook al ben je de meest kinky motherfucker op deze planeet en hang je elke woensdag in je tuigje..er komt een dag dat ook jij gewoon in een vinex-sexcycle terecht komt.
Een oplossing is simpel, je moet bij het signaleren meteen ingrijpen.

Ik ga voor vanavond dan ook een leuke parkeerplaats opzoeken in een of ander vaag homobos, waar ik vreselijk ranzige , anonieme sex ga hebben met mijn partner.