Het land uit, allemaal!

Naast de imams zou ik ook graag de neonazi’s zien verdwijnen. Waar naartoe interesseert me werkelijk geen moer als ze maar weg zijn. Hun dictatoriale ideeën deugen niet en het is af en toe beangstigend om te zien hoe overtuigd ze zijn van hun eigen nonsens. Kijk maar eens op een site als www.stormfront.org. Meer hoef ik niet uit te leggen.
Ook Eindhoven kent z’n eigen nationalistische beweging. Ik zag onlangs op het station zelfs een kerel in een bomberjack, met SS tekens opgenaaid rondlopen. Oppakken, deporteren en tewerkstellen die hap! Kaal scheren voor de poorten hoeft meestal niet, dus daar kunnen we mooi op bezuinigen.

Next! Mijn buurman. Waarom? Omdat hij elke ochtend de ‘Internationale’ onder de douche zingt, daarom! Wat denkt deze rooie rat wel niet. Daarvoor hebben onze opa’s en oma’s zich niet in het verzet voor de volle honderd procent gegeven! En als het gewoon bij de ‘Internationale’ bleef dan was het nog daar aan toe, maar meneer heeft het rode boekje van Mao gewoon op de schouw liggen en hij schuwt er ook niet voor om daar eens wat bladzijdes uit voor te dragen aan fragiele, jonge, kinderbreinen. Bij binnenkomst hangt er een levensgrote poster van Che Guevara aan de muur en voor je het weet begint het communistisch orakel je van alle kanten toe te takelen. Hij is wel erg behulpzaam, dat moet ik er toch bij vermelden. En ja, ik krijg van hem vaak een kop suiker. Ik hoef het niet te lenen. Eigenlijk is het een erg aardige man maar zijn ideeën maken mij zo bang. Ik heb ook het idee dat ik niet naar mijn eigen muziek mag luisteren. Af en toe bekruipt mij het gevoel dat hij volle dagen met zijn oor tegen de muur staat te luisteren en mij zit te controleren. Alles wat ik mooi vind is volgens hem te westers en zou verboden moeten worden. Ook heeft hij het constant over kameraden en leiders. In Nederland moet gewoon éénenkele partij en een leider komen, zo vindt hij. Ik durf niet verder te schrijven daar ik bang ben dat de geheime politie met me meekijkt. Ze zijn niet te vertrouwen, alstublieft mevrouw Verdonk, zet ze het land uit.

Ik zeg het niet graag maar mag mijn broer ook weg? Gisteren riep hij nog dat hij voor de invoering van de doodstraf is. Hij zei dat hij Marokkaanse jongeren keihard wil aanpakken en dat hij het heft in eigen handen zou nemen wanneer zo’n ‘bruine aap’ hem nog eens zou plagen met belletje trekken. “ Ik trap hem dan zo hard in zijn maag, dat hij voorlopig niet meer aan de Ramadan hoeft te denken.” Ik weet mevrouw Verdonk, dat uw achterban het hier best mee eens is maar zeg nou zelf, dit tolereert onze rechtsstaat toch niet? Nee, zet hem maar het land uit.

Zou het niet een goed plan zijn als we de NSB opnieuw leven in zouden blazen? Maar dan zonder al te veel nationalisme en met veel gevoel voor Neerlandsche democratie. Dan zouden we weer eens ouderwetsch met elkaar kunnen vergaderen over de democratische toekomst van dit land. We zouden in het verzet kunnen gaan en tegelijkertijd deporteren. Of loop ik misschien wat te hard van stapel en hebben we aan de AIVD genoeg.

Ik slaap slecht mevrouw Verdonk. Gelukkig waken u, minister Remkes en de AIVD goed over de nacht. De tijd waarin enge mannen en vrouwen plannen smeden om onze democratie, waar we zo voor gevochten hebben, kapot te maken. Maar alstublieft, houd het niet alleen bij de imams. Wees consequent en laat u niet leiden door de waan van de dag. Houzee en welterusten.