Kerstleugentjes...

We geloven allemaal wel ergens in. Zo geloof ik onvoorwaardelijk dat George W. Bush ook gelooft in zijn eigen godvruchtigheid en rechtschapenheid. En dat er met Kerstmis vrede op aarde zal zijn. En dat Elvis Presley nog steeds Las Vegas shows geeft aan boord van chique, buitenaardse cruiseschepen.
Steeds weer duiken er mensen op die beweren dat ze ontvoerd werden door aliens.
Hahaha! Haha.
Vorige week was ik zelf de klos. Er suisde een vliegende schotel naar mijn hoofd en ik raakte een tijdje helemaal van de wereld...“…Je mag me wat bloed aftappen engerd, maar GEEN anaal onderzoek! En laat dat 'Vrede met jou, Aardbewoner' ook maar weg. Slijmbal.”

Wij nu eenmaal altijd vivizzzectie op anderlingen verrichten. Maar jij niet in leugenz geloven- wij nooit aardlingen verkrachten en bezzzwangeren. Hooguit de vrouwtjez. Mannetjez met veel vleez wij opeten. Dol op bierbuiken en dikke billen, wij.”

“Niet knijpen! Jullie zijn barbaars! Vijanden roeien wij gewoon uit. Op effectieve, beschaafde manieren.
Griezel.”

”Jij ztikken van vooroordelen jegens minder fotogenieke zoorten. Onz beeld van menzheid niet zzzo pozitivo, als jij maar weet dat.”

“Kom zeg. Wij zijn geweldig. Eťn grote, gezellige westerse familie. Mag ik mijn mobieltje terug? Als jullie het niet kapot gevivisect hebben? Ik wil de FOK!crew even laten weten dat ik extra-terrestriaal ontvoerd ben en dat ik probeer uit te vissen of Elvis hier ook is.”

”Veel vuurballen daar beneden. En patsboemzen.”

“Je overdrijft met je vuurballen. Er zit wel eens een vulkaanuitbarsting of een bosbrand tussen maar het meeste is gewoon kerstverlichting.”

”Ook daar? Wat jullie noem ‘Midden-Oosten’?”

“Tuurlijk. Het stikt er van de Westerlingen. Om achterstandelijke volkeren de enige echte Kerstbeleving bij te brengen. We hebben zelf onlangs het jagen op wild aan banden gelegd. Jammer, maar we doen nu veel aan Paintballen en Xtreme Sportz en zo. Soms gaat het een beetje mis, zoals met het spelletje Zinloos Geweld. Veel van die lichtjes die je daar beneden ziet zijn van herdenkingskaarsen. Goeie teamgeest, tijdens stille optochten. De sector betaald voetbal kan daar nog wat van leren.”

En de patsboemzen?”

Onze jongens; ze leren de plaatselijke achterstandsbevolking hoe ze straks op 31 december vuurwerk af moeten steken. Dat kennen ze daar nog niet. Strijkers en gillende keukenmeiden en autoklappers… Kijk, we hebben in het westen een megapresident met pretoogjes die zeer begaan is met de achterstandelijkheid van de achterstandelijken. Hij doet van alles om hun levensstandaard op te krikken. Desnoods leugentjes om bestwil vertellen. Maar op rode knoppen drukken voor hele gote patsboems? Nee, hoor. Zo zijn wij Beschaafd Engels sprekenden niet. En zeker niet tijdens de Kerstperiode. Het feest van de vrede, weet je wel.”

”Waarom Man van Aarde ineenz zo zzzwaar door beide neuzopeningen ademen?

“Wij zijn een vredelievende soort. Vooral met Kerstmis denken we aan anderen en staat vrijgevigheid altijd voorop. En dat mag best wat kosten.”

”Duz valuta is allerbelangrijkzt?

“Je gaat niet moeilijk doen hŤ?”

”Aardman nu ‘handen’ ballen. Interezzant.

“Omdat je van die mensen hebt die proberen je het bloed onder de nagels vandaan te halen. En niet alleen maar mensen. Jij spreekt duidelijk mijn taal niet, hŤ? Vanuit een stukje onwil, misschien? Omdat jullie je nůg superieurder wanen dan wij, misschien?”

”…En gesprongen bloedvaatjez in oogbollen, dat normaal tijdenz feezt van vrede?”

“Zeg, doe ’s een stapje terug? Je staat veel te dicht bij. Je geur bevalt me niet. En je smoel nog minder. Je wou me beroven, hŤ? Altijd hetzelfde met die rare culturen. Vreet je ook nog wat anders dan Marsiaanse knoflook, slecht nagemaakt Giger-kunstwerk? Wat, kwijl op mijn hoofd druppen? Moet ik dat uitschuifbare binnengebit ’s uit je bek slaan, omhooggevalen insect? Hier- knal voor je klauwhamerkop kan je krijgen, kutalien! Daar! En daar! Je wou patsboem? Hier heb je een patsboem! R‚‚‚hh! KILL! KILL!…”…Tja, wat moet ik verder nog vertellen over mijn ontvoering door ruimtewezens? Ik zette de doden en de levende aliens met hun huisvuil buiten waar ze keurig netjes vacuŁm gezogen werden, drukte hier en daar wat gekleurde paneeltjes in tot ik hun schip in beweging kreeg en keerde als een speer terug naar de aarde omdat ik al mijn kerstinkopen nog moest doen.
Nadat ik was uitgestapt, smolt mijn hart.
Er stonden duizenden mensen om de vliegende schotel! Met een kaarsje in de hand. En ze zongen:
"U sijt wellecome, Heer van al soo hoooogh"
Daarna overhandigde Miss Dumb Blonde 2004 me de Nobelprijs voor de Kerstvrede. Ik werd toegejuicht door John Mayor, Immelda Marcos, Berlusconi en nog vele andere rechts-imperialistische kerstminnenden.
George W. Bush was er ook maar weigerde me een hand te geven. Die denkt natuurlijk dat ik met de eer van zijn vredelievende politiek ben gaan strijken. De engerd. Maar ja, wat weet de president van een land waar de vliegende schotels je om de oren suizen nou van vrede op aarde? Nee, nuchterheid en menslievendheid, en niet te vergeten de ware kerstgeest; die vind je alleen in Europa.


©2004doubleu - eenwilvanblootenbilproductie