Vampiers kerst- en nieuwjaarswens

Het is weer december, de maand die je altijd liever ziet vertrekken dan komen. Sinterklaas, kerst en oud & nieuw: ik kan er al bijna niet meer tegen. Al die blijde mensen die je met een glimlach 'happy holidays' toewensen zou ik het liefst met een honkbalknuppel willen bewerken. God, wat haat ik dat soort volk!

Vanmiddag stapte ik nog een warenhuis binnen om toch maar een kerstcadeau te kopen. Wat ik er aantrof is het best te beschrijven als een uitverkoop bij Zeeman. Een mensenmassa van hebberige klanten die links en rechts graaiend hun king-size winkelwagentje volstouwden met rotzooi die ze toch weer weggeven.

Terwijl ik naar de speelgoedafdeling toeloop worden mijn schoenen alweer zwaarder. Ik hoor ze al, de krijsende etters die van hun mammie eisen dat ze de nieuwste Gameboy DS of Xbox krijgen.

Overstresste mensen die net hun huur kunnen betalen. Met deze krimpende economie zitten ze met de handen in het haar. Maar gelukkig is de creditcard snel getrokken zodat ze zich daar ook geen zorgen meer over hoeven te maken.

De muziek in het warenhuis galmt nog na in mijn oren, de weeïge deprimerende klanken geven me inspiratie om van een brug te springen.

Mijn wensen voor het volgende jaar!! Ten eerste wens ik alle zelfmoordterroristen en Mujahedeen een knallend uiteinde toe. Dat ze ons een plezier doen om allemaal tijdens nieuwjaar te exploderen, misschien kan ik dan eens normaal het journaal bekijken met een bakje chips en smakelijk lachen over Noord-Korea en hun gestoorde leider.

Aan de andere kant wil ik mededelen dat de kerstman een antisemitische eikel is die altijd de arme Joodse kindertjes overslaat bij het rondbrengen van zijn kerst cadeautjes. Het feit dat ze geen kerst vieren wil nog niet zeggen dat ze geen cadeautjes willen hebben!

Ik wens dat een niet nader te noemen president een ingeving krijgt dat een tweede ambtstermijn niet zo'n goed idee is. Zijn wereldbeeld is gevormd door eerst de oorlog te verklaren om vervolgens te verkondigen dat hij alleen vrede wil.

Ik wens tevens dat bejaarde Aziatische bestuurders sneller gaan rijden. De jongere generatie raast met hun opgevoerde bakken en uitgeholde uitlaatpijpen als een bezetene over de wegen terwijl het Aziatische omaatje met vijfentwintig mijl per uur in de achteruitkijkspiegel aan het kijken is, naar mensen die maar met een vinger naar haar zwaaien. Deze vriendelijke mensen vinden het leuk om in vijfentwintig te rijden op een vijftig mijl per uur weg. Opgehoepeld van de weg tijdens de spits!

Hopelijk komt er ook een eind aan het ellenlange getreiter van de credit card bedrijven die net voor het avondeten je het zoveelste fantastische aanbieding door je strot willen duwen. Gelukkig spreken die leeghoofden geen van allen Nederlands en dat is nu net de taal die ik erg goed ken. Mijn collega's verbinden de telemarketiers door met mij om vervolgens het gesprek op speaker-phone te beluisteren. Dat zorgt af en toe voor hilarische resultaten.

Laten we vooral hopen dat de economie wat beter wordt, zodat ik wat vaker mijn creditcard kan trekken en geld kan spenderen aan zooi die ik toch niet nodig heb. Ongeveer net zoals mijn vrouw geld spendeert aan haar schoenen die ze toch maar één keer draagt.

En dan misschien nog wel het belangrijkste van al...... dat de FOK! frontpage en het forum sneller mogen worden en blijven. Met al die happy fokkers valt dat nog niet mee.

Voordat ik het vergeet, vrede op aarde tot in de eeuwigheid. *kuch... as if*

Voor alle fokkers en toevallige bezoekers een prettige kerst en een gelukkig nieuwjaar!!!

Wees voorzichtig met vuurwerk, knal niet alle 10 vingers er tegelijkertijd af, dan heb je tenminste nog wat over voor volgend jaar!

Tot volgend jaar!