'Zieke' Fantasieën

Column door Kim Holland.

Hallo lieve lezers en lezeressen,

In pakweg de helft van de brieven die ik krijg, plaatst de schrijver of schrijfster mij in zijn of haar fantasie. Ben ik die meid die hem in een discotheek opeens spontaan in z’n oor fluistert dat ik zin heb om het NU met hem in het trappenhuis te doen. Of ben ik er, zonder het te weten, de oorzaak van dat een meisje ontdekt dat ze bi is.

Het is heerlijk om het “droommeisje” te zijn. Af en toe vervul ik zo'n wens, maar alleen als het een heel speciale wens is, of een erg spannende brief. Met “ik vind je zo’n lekker geil wijf en ik zou dus best eens met je willen neuken, uiteraard zonder financiŽle bedoelingen”, kom je dus absoluut niet ver.

Maar ook MET financiŽle bedoelingen peins ik er niet over. Zo kreeg ik eens een brief van een jong politie-agentje, dat zo dolgraag eens persoonlijk door mij gedomineerd wilde worden. Van nature ben ik eerder onderdanig in de sex, maar ik was benieuwd of ik dat gevoel bij hem toch zou kunnen overbrengen. We spraken af, en Erik, zo heette hij, bleek een echte praatjesmaker. Veel te macho om onder de duim te krijgen, dacht ik toen. Maar zodra ik hem zijn rubberen masker had opgezet, hij zich had uitgekleed en ik mij had verkleed in een geil leren setje met hoge, rode, leren laarzen, gebeurde er iets heel vreemds. Hij veranderde op slag van een zelfverzekerde, stoere vent in een willoos gebruiksvoorwerp. Ik kon alles met hem doen. Wanneer ik hem 2 uur rondjes had willen laten kruipen door mijn kamer, dan had hij dat zonder tegensputteren gedaan. “Ja meesteres, graag!” Hij “pijpte” mijn hoge hakken, en kreeg een erectie wanneer ik hem vernederde. Maar, zodra ik zijn kap afzette was het over.

Een tijdje terug was ik heerlijk gaan stappen met een vriendin van mij, een bekende professionele meesteres, en haar bloedmooie dochter. We waren lekker aan het dansen en raakten behoorlijk oververhit, zodat we besloten even buiten te gaan afkoelen. Pal voor de discotheek stond een politiewagen. Door het dolle heen vroeg de meesteres aan de geuniformeerde mannen of haar dochter en ik even lekker mochten rollebollen op de motorkap. Ze deed dat op zo’n toon, dat ze eigenlijk geen tegenspraak duldde, en het viel me toen al op dat de politiemannen het allemaal zo maar toelieten. Ik was lekker bezig op de motorkap die knakte en kraakte onder de wilde bewegingen, toen ťťn van de politiemannen uitstapte en bij de meesteres ging staan. Ze knipoogde, keek hem vervolgens even streng in de ogen en ging achter hem staan, terwijl haar vingers met snelle bewegingen enkele knoopjes van z’n overhemd losmaakten. Toen ze er bij kon pakte ze opeens z’n tepels beet, speelde er mee, en kneep er steeds harder in. De politieman spande aan, ging op z’n tenen staan van de pijn en schreeuwde: “Godverredomme, TERINGWIJF, ik vind ‘t LEKKER!!” De meesteres' bulderende lach galmde door de nacht.

Het voert nu wel wat ver om te gaan beweren dat alle politiemannen van nature sexueel gedomineerd en vernederd willen worden, maar duidelijk is wel, dat je aan iemands buitenkant nooit kunt aflezen waar hij of zij in sexueel opzicht door wordt gefascineerd. Misschien is je knappe buurvrouw, die ‘s ochtends in zo’n onberispelijk mantelpakje naar kantoor gaat, wel een verdorven slet in de avonduren. En denk nu niet: “ja hoor, pfoe, zal wel...” Ik kijk nergens meer van op. Weet jij wel precies wat er zich in het hoofd van je eigen vriend of vriendin afspeelt?

Onlangs kwam ik Erik in functie tegen. Hij voerde een paar jongens af die voor ongeregeldheden hadden gezorgd op Parkpop. Hij zag er stoer en gedecideerd uit. Duldde geen tegenspraak, was wel duidelijk.

En dat terwijl hij, toen hij mij na al die tijd weer zag, niets liever wilde dan ZELF in de boeien geslagen worden.