De parenclub

Column door Kim Holland

Hij fantaseerde al een jaar over het bezoeken van een parenclub. Na een half jaar ingepraat te hebben op zijn vrouw besloot zij uiteindelijk mee te gaan. Het mag dan wel eens wat langer duren voordat een vrouw een beslissing neemt, als ze er eenmaal voor gaat, dan weet ze ook waar ze aan begint, en deinst ze nergens voor terug.

Zij: “We moeten er over praten Henk, je bent zo stil.”
Hij: “Er is niks.”
Zij: “Niet zo flauw doen, wat is er gisteren niet naar je zin gegaan?”
Hij: “Ik weet ‘t niet, ik had het gewoon niet naar m’n zin.”
Zij: “Ja IK weet het ook niet. Dat wilde je toch zo graag, naar een parenclub? Je wilde toch wel eens zien hoe het daar ging?”
Hij: “Je had helemaal geen aandacht voor me....”
Zij: “Ik heb ALTIJD aandacht voor je maar jij wilde toch vooraf niks afspreken? We moesten elkaar toch de kans geven ons helemaal te laten gaan?”
Hij: “Ja, maar ik zat daar maar, aan die bar, en jij was heel de tijd bezig met allerlei mannen.”
Zij: “....en vrouwen...”
Hij: “Ja ook, dat wist ik helemaal niet, dat jij op vrouwen..”
Zij: “Ik ook niet, dat was helemaal nieuw, ik heb me in elk geval uitstekend vermaakt. Heel geil en opwindend.”
Hij: “Ik ga niet meer, ik vond het tegenvallen. Ik ga toch niet de hele avond voor Jan Lul aan de bar hangen terwijl ik jou hoor klaarkomen, en nog een keer, en nog een keer......”
Zij: “Je had er toch ook bij kunnen komen?”
Hij: “Ja, maar dan is het net als thuis. Ik vond dat ene stel leuk, met die blonde griet, weet je wel, aan het begin van de avond. Die wilden wel gelijk over steken.”
Zij: “En ik met die ouwe kale vent van haar zeker...! Volgens mij wilde jij alleen maar met een andere vrouw naar bed, weer eens wat anders, legaal overspel plegen. Onder het mom van: als jij ‘t doet mag ik ‘t ook.”
Hij: “‘t Moet wel een beetje eerlijk gaan. Als jij de hele avond bezig bent wil ik ook.”
Zij: “Dan had je een vrouw moeten versieren die avond.”
Hij: “Dat lukte niet. Samen gaat dat makkelijker, dan willen ze wel gelijk oversteken.”
Zij: “Ik wil vanavond weer!”
Hij: “Nee hoor, ik ga niet meer, laten we ‘t vanavond samen gezellig maken, wijntje erbij, je weet wel.”
Zij: “Kan niet, ik heb vanavond met een stel afgesproken daar. Weet je wel met die hele knappe, gespierde vent, die blonde. We spraken ze in het bubbelbad. Z’n vrouw en hij wilden ook best gelijk oversteken hoor, dat was geen probleem.”
Hij: “Je denkt toch niet dat ik wat ga doen met dat varken...?"
Hij nogmaals: "He, eh, weet je wat, zullen we straks weer eens doen alsof? Dan ben jij zogenaamd die blonde meid, en dan ben ik zogenaamd die ene blonde vent, weet je wel, dat we gewoon onze ogen dicht doen en fantaseren dat we het met een ander doen, terwijl jij me pijpt, of terwijl ik je lik of neuk? Net als vroeger, een spelletje!”

Zij lachte. Hij was jaloers, die schat, pijnlijk geconfronteerd als hij was met het verschil tussen zijn fantasie en de werkelijkheid.