De geheime mailtjes van Maxima en Mabel


> Van: Mabel
> Aan: Maxima
> Datum: 12 augustus 2003
> Onderwerp: Quote


Hoor net dat Quote onderzoek doet naar mijn studentenverleden, met name natuurlijk de relatie met Klaas. Moet snel wat mensen bellen voor wat damage control. Het gaat helemaal mis...
Mab.

> Van : Max
> Aan: Mabel
> Datum: 20 augustus 2003
> Onderwerp: Nova


Arme Meeb, heb Nova gekeken en gehoord dat je vroeger met die Klaas wel es naar een feestje ging. Arme, domme party animal. Gewoon blijven doen of je een bloedneus hebt hoor, laat je niet in verwarring brengen! Alex en ik staan voor je, we hebben allemaal wel eens een stommiteit uitgehaald. My God, zoiets zou je in Argentina nou echt nooit verkomen. Als de AIVD ooit eens had nagetrokken met wie ik allemaal in mijn studententijd meeging... hoewel die bobos vinden niet zoveel natuurlijk. Zelfs die gestolen rol drop van Stupido Roy moest Benno ze nog doorfluisteren. Maar bij Quote zitten misschien wel wat ratten. Werkt die Matthijs van Nieuwkerk daar niet? Die leek me altijd nogal ongevaarlijk.
Denk goed na wie je nog kunt telefoneren over Klaas. Je mag echt niemand overslaan. Soms voelen mensen zich zo beledigd als je ze vergeet – en verraden ze je daarom alleen al. Wij Zorreguieta’s weten daar alles van. Daarom nog extra: kijk uit met Margarita en Laurentien, je weet maar nooit.
Welkom in de familia, maar pas wel erg op dat het gevaar niet van de binnenkant komt! Daar heb ik nooit last van gehad, goddank.
Nog een advies: kruip voor onze madre politica (= schoonmoeder -red) in het diepste stof dat je kunt vinden. Ook Bea is niet zonder schulden en haar christelijke geloof wil uiteindelijk vergeven. Profiteer daar van.
Maak je het gedoe niet groter dan het nodig is? Heb je er wel eens aan gedacht de kaarten te openen? Ik ben ook erg curieus wat er precies in te lezen staat. Zou dat niet goed zijn om de baas over de situatie te blijven?
Heel, heel veel sterkte – je zult het nodig hebben (grapje),
Max

PS: Er gebeuren enge dingen met mijn lichaam. Mijn buik wordt per dag groter, maar ook mijn borsten zijn niet te dragen. En dan hebben ze nog lelijke blauwe bloedaders ook. Ik herken mijn lijf niet langer. Heb wel veel zin in seks opeens. Alex slaapt al een tijdje ergens anders, omdat ik zijn gesnork in de nacht niet kon overdragen, maar heb hem gisteravond toch maar even gebeld voor een langswippertje. Ik belde hem natuurlijk wakker, maar het was misschien niet zo erg dat hij zijn ogen nog halfdicht had. Ik zie er zo lelijk uit in mijn kolossale nieuwe omtrek, dat het anders nooit tot de hoogtepunt had gekomen!!! Daarna droop hij weer terug naar zijn slaapvertrek, in het blootje. Ik dacht even dat het alwťťr volle maan was, maar dan een dubbele...

Morgen meer over de geheime mailtjes van Maxima en Mabel

Bovenstaande tekst is niet geschreven door Angel, maar enkel door haar geplaatst