Column: Six Degrees of Fucking a Fok!ker

Je hebt een spel dat heet Six Degrees of Separation. Volgens de regels van dat spel ben je van elke persoon op de wereld slechts zes handschudden verwijderd. Dus tussen jou en Osama Bin Laden zitten slechts zes schakels, zes mensen die elkaar via via zouden moeten kennen.
Op Fok! kunnen we een soortgelijk spel spelen: Six Degrees of Fucking a Fok!ker. Want er is geen internetmedium waar meer gedate en geneukt wordt dan hier. Sinds de oprichting in september 1999 werd er duizenden keren gedate, geneukt, vreemd gegaan, babys verwekt en getelefoonsext.

Six Degrees of Fucking a Fok!ker. Het spel levert vele interessante combinaties op. Zo zijn Atrimar en Ulx met slechts vijf Fokkers van elkaar verwijderd, zitten er vier schakels tussen Digger en Highlander óf Aernout en Gellarboy en drie tussen Priscella en Larissa. Maar het kan sneller: Cynix en ArmaniMani zijn slechts één Fokker van elkaar verwijderd, evenals Knut en Swetsenegger.
En SunChaser, hoor ik je vragen, levert jouw naam nog leuke schakels op. Nou, inderdaad. Ook Harrie en ik zijn slechts 1 schakel van elkaar verwijderd. Een opmerkelijk feit: tussen mij en Pridemeid zitten er twee hele schakels, wat vrij uniek mag heten.

Six Degrees of Fucking a Fok!ker is een leuk spel, dat je ook gezellig met elkaar kunt spelen tijdens meetings, of gewoon als je er met een in bed ligt. Minder leuk wordt het trouwens als ooit blijkt dat één Fokker met HIV is besmet. Dan zou het aantal users wel eens drastisch omlaag kunnen gaan de komende jaren. En dan is het allemaal de schuld van Danny, met zijn verkapte datingsite. Want dat is Fok! Niet meer en niet minder. De kale Rotterdammer kon maar niet aan de vrouw komen en dacht bij zichzelf, ik maak een website waar ik mezelf als oppergoeroe profileer en dan liggen de vrouwen voor mijn voeten. Helaas voor hem, van onbekommerd daten en neuken kwam niet veel, want Knorretje wist hem al snel aan haar haken te slaan. Hoewel, met terugwerkende kracht weet de familie Roodbol toch weer Foksters hun privé-keldertje in te lokken.

Danny probeerde het overigens nog even met een aparte Fok! Dating-service. Maar veel succes had dat niet. Behalve Merel en Armageddon, met een oproep voor een trio, wist niemand de weg naar Fok! Dating te vinden. Logisch ook, want waarom zou je een oproep plaatsen als je elkaar op de chat of in een topic kunt versieren. Als vrouw hoef je alleen maar in R&P te zeggen dat je je zo zielig voelt, en er bieden zich meteen tachtig schouders aan.

Intussen levert het succes van Fok! als datingsite steeds vaker zijn vruchten af. Duco was twee jaar terug al de eerste Fok!baby, met als trotse ouders Kozzmic en No Nick. Kort daarna brachten Knorretje en Danny hun Alicia op de wereld en onlangs zag het kikkerlikkertje van Bixister en Ghaven het levenslicht. En daarbij blijft het niet bij, want ook Swets en E.T. zijn inmiddels zwanger.
Als huwelijksmakelaar doet Fok! het overigens ook uitmuntend: Danny gaf Knor zijn huwelijkse trouw in een afgrijselijk pak, Juup en DuchessX gaven elkaar het jawoord in Vegas en sinds januari mag Phoenixx voor de wet de zweep erover halen bij Lord Dreamer.

Wat mij trouwens opvalt is dat de meest frequent datende Fok!kers van het eerste uur zich allemaal min of meer hebben gesetteld. Digger en Swets zijn getrouwd (niet met elkaar overigens, maar met respectievelijk Elegantly Wasted en E.T,), Isabeau woont samen met Atrimar, Tararaboemdijee (die in de zomer van 2000 zelfs 25 slaapkamers van binnen zag) is verloofd en ik vier mijn kerst met Jane.
Een ding staat nu al vast. Tijdens de warme chocolademelk met slagroom, de kerstkransjes en de appelflappen blijven gezelschapspellen als Risk, Monopoly en Pictionary gewoon in de kast liggen. Want het spel Six Degrees of Fucking a Fok!ker hebben wij nog lang niet uitgespeeld.