Column: Sunchaser gaat offtopic

Waren we nog niet bekomen van de lancering van SHOWBIZZ, of een nieuw Subforum diende zich alweer aan. Het Keldertje. In een grijs Fokverleden was dit initiatief overigens een kort leven beschoren omdat een aantal Fokkers niet met SM, BDSM, DP en P&P geconfronteerd wilde worden. Want stel je voor dat je per ongeluk leest dat er meer varianten zijn dan de missionarishouding. Nou zit ik er zelf ook niet op te wachten om hangend aan het plafond te worden afgerost met een gloeiende staaf ijzer, maar ik kan me ergere dingen voorstellen. Je zou maar een hele dag met Seborik naar zijn metal-top-50 moeten luisteren.

Hoe dan ook, Danny en Jolanda lieten zich ompraten door de publieke opinie en het Keldertje ging op slot. Maar ook in de duistere spelonken van SM kruipt het bloed waar het niet gaan kan en wederom gaan Danny en Jolanda hun hobby delen met andere sadomasochisten. Het keldertje is weer open, maar wel onder hele strikte voorwaarden. Zo moet je je persoonlijk aanmelden en ga je door een ballotagecommissie. En als je niet reageert in dit subforum wordt je er snel weer uitgeslagen. Geslagen ja, want we blijven natuurlijk wel ontopic.

Uiteraard heb ik mij meteen aangemeld en ik had zowaar na 10 minuten toegang tot het subforum. En voor iedereen die zich nog niet durft aan te melden of wie de toegang is geweigerd zal ik even de lopende onderwerpen opnoemen:

Yoessef wil zijn vrouw graag bewerken met gesmolten kaarsvet, maar hij vraagt zich af hoe groot de kans is dat de burkah vlamvat. Berney wil weten hoe ze haar vriend eindelijk kan overhalen aan bondage te doen. Nou Berney, ik zou zeggen: bind hem vast op bed en laat hem net zolang liggen totdat hij toegeeft. En ChrisJX vraagt zich tenslotte af hoe zij een goed dominant tiepje wordt. Nou, daarvoor hoef je niet in het keldertje te zijn, stuur gewoon een mail met al je vragen naar Calvobbes, hij is tenslotte Fok! grootste dominee.

Maarre, hou dit wel onder ons, want op lekken uit het Keldertje staan 50 zweepslagen.

Ik heb trouwens nachten wakker gelegen van de keuze om Lord Dreamer foltermod te maken. Echt, gek werd ik er van. Ik ging er zelfs over dromen en werd 's nachts badend in het zweet wakker en schreeuwde! Waarom!??? Waarom wordt iemand als Lord Dreamer in hemelsnaam crew? Sterker nog, hij zegt zelfs helemaal niets met SM te hebben. Ik bleef erover piekeren. En toen ineens wist ik het. Het was zelfs erg logisch. Wie ooit met Lord Dreamer in discussie is gegaan weet wat voor een foltering dat is. Als er iemand is die zo drammerig zijn gelijk probeert te halen over de meest stompzinnige onderwerpen dan is dat Lord Dreamer wel. Serieus, je kunt nog beter twee verroeste tepelklemmen bij jezelf aanbrengen en er 220 volt opzetten.

Nee, dan Showbizz, een subforum waar we erg lang op hebben gewacht en dat ook echt iets toevoegt aan het Forum. De afkorting was trouwens eerst SSS, maar dat bleek erg veel verwarring op te leveren bij Strolie en X-Ray, zodat ze het maar snel SHOW hebben genoemd. Over static als Mod trouwens niet meer dan goeds. En ik denk dat de sceptici inmiddels moeten toegeven dat hij het uitstekend doet. Hij weet goed de balans te brengen in het showgedeelte en het reallife-soap gedeelte. Het is alleen erg wennen dat static aan je vraagt of je ontopic wilt blijven.

Dan tot slot nog even over het ontslag op staande voet van Wile_E_Coyote. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar voor dat incident had ik werkelijk nog nooit gehoord van die hele Wile. Ik kom regelmatig in Politiek, maar ik zou hem zo omver kunnen lopen. Ik kan dan ook niets fatsoenlijks over hem zeggen. En bij Wile hou ik me liever aan de feiten, aangezien hij anders een forumban voor me aanvraagt.

Voor de komende week heb ik me voorgenomen me in te gaan leven in de Frontpage. Maar of dat lukt kan ik niet beloven, want zelfs in mijn ergste nachtmerries droom ik niet over de FP. Ik doe mijn best.