Column: Het Product Marcel Verreck

Soms, heel soms ben ik oprecht trots. Zoals nu. Je hebt iets besteld op internet en het wachten duurt en duurt. Maar dan eindelijk is daar het verlossende bericht. Hij is er! De column die je besteld had bij een BN-er. En wat voor één! Elke donderdag kluistert hij luttele miljoenen luisteraars aan de radio wanneer hij met schelle stem zijn column voor Stenders Vroeg door de ether knalt. Hoog zijn de verwachtingen dan ook gestemd bij dit wonder van het woord, de keel der kelen; Dames en heren, mag ik een warm applaus voor de Gastcolumn van... Marcel Verreck.

Het product Marcel Verreck

Ik schrijf deze woorden niet zonder te giechelen op. Het produkt Marcel Verreck. Ik hoop dat jullie er ook smakelijk om moeten lachen. Maar het is wel de harde werkelijkheid. Ik ben een product, hoewel nog net geen David Beckham, al heb ik wel mijn kapper in Japan gebeld. Maar die nam niet op. Ik ben een product. Mijn ouders hebben het altijd al gezegd. Maar zij waren dan ook mijn producenten. En ze waren trots op het product, al zagen de imperfectie ervan ook wel. Zelf weet ik niet zo goed wat ik van het product Marcel Verreck moet vinden. Ik wordt al iebelig als ik heel vaak mijn eigen naam achter elkaar in een stukje zie staan. Maar ja, je moet wel, als product. Want een product is pas een product als er mensen in geïnteresseerd zijn. Dus vanwege de naamsbekendheid noem je dan nog maar een keer het product Marcel Verreck.

Is er nieuws over dit product? Ja, er is nieuws over het product Marcel Verreck! Getracht wordt binnenkort een nieuw product op de markt te brengen: Marcel Verreck Light. Al jaren wordt er aan gewerkt, maar de ontwikkeling van dit product verloopt moeizaam.

Wat kan je met het product Marcel Verreck eigenlijk allemaal doen? Je kan het laten optreden, je kan het laten presenteren en je kan het laten schrijven. Ook kan je er privé van alles mee doen, maar dan moet je rekening houden met bepaalde bijwerkingen.

Uit de productlijn van het product Marcel Verreck noemen wij de volgende artikelen: de verhalenbundel Een Wondermiddel (uitgeverij Vassalucci, prijs: EUR 10), de liedjes-CD Van Mars en de CDWaar ben ik in godsnaam terechtgekomen met de beste Stenders Vroeg-columns uit 2002, allebei te bestellen via marcelverreck.nl ook al weer zon onmisbaar onderdeel van het product Marcel Verreck. Resten nog twee nieuwtjes over het produkt Marcel Verreck:
1. soms schrijft hij kosteloos voor een sympathieke website een stukkie, uiteraard mede om het product Marcel Verreck onder de aandacht te brengen.
En 2. Achter het product Marcel Verreck gaat een mens schuil. (Maar dat is dan ook wel het enige dat in het belang van het product Marcel Verreck daarover onthuld kan worden).

Wat een heerlijke kutwereld!

Marcel Verreck ®



Slik. Nee Marcel, dit kun je niet menen. Je was net op dreef, je begon zo leuk. De intro was daar. Stevig en egocentrisch knallen de woorden van het scherm. We worden met zijn allen ontzettend geil en ineens trek je zomaar je pik voor het zingen onze sympathieke kerk uit.

Maar Marcel, zo werkt het toch niet. Ik denk terug aan onze mailing. Ik had toch wel duidelijk gemaakt dat ik all the way wilde. Niet enkel een beetje voorspel. Of heb ik je niet goed gelezen. Heb je net een artikel over placebo's gelezen en probeer je of dat effect ook met jouw naam werkt? Heeft je moeder je nooit verteld dat je het kleine moet waarderen om het grote waard te zijn?

Je zult je wel afvragen: 'Waar ben ik in Godsnaam terechtgekomen?' De consumentenbond Marcel. Dat onafhankelijke instituut, waar ze producten testen of ze wel aan de verwachtingen voldoen. Vergelijkend warenonderzoek heeft echter uitgewezen dat het product Marcel Verreck op alle punten ver onder de maat scoort; originaliteit, afwerking, gebruikersgemak en doeltreffendheid een dikke onvoldoende. Enkel de kwaliteit/ prijs verhouding was redelijk, maar ja, we kunnen natuurlijk niet delen door 0, dus daar kom je nog redelijk weg.

Beetje grof misschien, om je op deze manier publiekelijk tot de orde te roepen. Maar misschien is het wel net zo grof om er vanuit te gaan dat we alles klakkeloos plaatsen, ook al is het gratis. We waarderen het heel erg dat je vijf minuutjes van je kostbare tijd hebt besteed met het schrijven van deze column maar ik denk dat je je vriendin blijer had kunnen maken met deze aandacht. Onder het motto kijken is pijpen zou je product verreckte goed verkopen en zeker meer bevrediging brengen.

We kunnen je in ieder geval melden dat het product Marcel Verreck Light eindelijk is doorgebroken. En om af te sluiten met je eigen woorden.

Wat een heerlijke kutcolumn!

Bas ®