Er wordt te weinig geneukt...

Denk ik, naar mijn beeldscherm starend. De ene pop-up na de andere laat mij vrouwen zien die zich geschaard hebben onder de laatste generatie zonder moraal. Eťn in de mond, de ander in de kont. Ze kijkt alsof ze geniet. Dat doet ze ook, de camera maakt haar geil. Haar wel, mij (nog) niet.

Op internet, op televisie, per telefoon en sms, overal vind ik de uitnodiging voor goedkope zelfbevrediging. Hoeveel mannen zouden daadwerkelijk betalen? Hoeveel mannen voelen zich zo alleen dat ze aan betaalde zelfbevrediging moeten doen? Van masturberen ben ik uiteraard niet vreemd. Net als 99% van de mannelijke bevolking doe ik dat gemiddeld minstens ťťn keer in de week. Wij moeten dat zaad kwijt, op de ene manier of de andere. Maar is dat de reden dat al deze wellustige meisjes onder het mom van pre-teen hun topjes uit doen en ons verleiden tot het betalen van geld voor zelfbevrediging?

Een beetje wezenloos kijk ik naar de uitnodiging om nog meer van haar te zien. Normaliter klik ik de pop-upjes gedachteloos weg, maar nu blijf ik staren. Ik kijk naar haar ogen en zie geen enkele vorm van schaamte. Het lichaam is prachtig en uitnodigend kijkt ze naar mij. Op haar wang glinstert een druppel vocht, welke als een slakkenspoor vanaf haar voorhoofd lekt. De verantwoordelijke man is niet te zien, althans niet bij hoofde. Enkel zijn onderlichaam en uiteraard zijn bevredigd lid. Mijn lid?

Ik klik op haar. Nieuwsgierig en misschien toch een beetje opgewonden. Er wordt immers te weinig geneukt in mijn leven. Blij als een kind reageert ze, neemt de lul nog een keer in de mond en stuurt me door naar de site waar het allemaal moet gebeuren. Daar is ze, samen met haar vriendinnen maakt ze er een dolle boel van. Ik heb het privilege om een tour over de site te maken zonder te betalen. Ik zie het maar als voorspel. Al klikkend zie ik haar steeds vaker voorbijkomen, op haar buik, op de rug, op de knieŽn, op haar hoofd. Als positie of als deponeerplek voor het mannelijk zaad. Hoe langer ik kijk, hoe leuker ik het vind. Ik heb toegang tot de meest ranzige sletten over de hele wereld en allemaal willen ze maar ťťn ding van me. Mijn zaad. Ze willen dat ik hen toelaat in mijn fantasie en als het mannelijk testosteron de overhand heeft genomen dat ik mijn hand naar beneden laat gaan en mezelf eens flink bevredig. Dit allemaal nadat ik een paar dollar heb betaald natuurlijk. Want een fantasie is niet gratis. Het meisje moet ook leven al is er grote kans dat zij het geld nooit zal zien.

Ik wil interactie en bel 0900 - LEKKERGEIL 'OOOWWWW, ik ben zo naattttt,' gilt ze naar me. 'Steek hem erin, o ja zo, ga door, ik ik aaaaaa...' Ik kijk naar beneden en alhoewel het gekreun wel effect op me heeft gehad zie ik nog geen druppel voorvocht. Haar gekreun is net echt, maar in mijn hoofd schiet het beeld van een veel te dikke 40 jarige met een treurige 'waar ben ik mee bezig' blik in de ogen. Vijf minuten later is het voorbij.
'Ja ik vond het ook lekker, ik zal je snel weer bellen.'

Er wordt te weinig geneukt in ons landje. Bij genoeg geneuk zou er geen plaats hoeven te zijn voor al die onzin. Of er wordt te veel nadruk op neuken gelegd en creŽert deze onzin zijn eigen geilheid? Beiden is wat voor te zeggen. De gekochte liefde doet vergeten. Het surrogaat laat je denken dat jij ook een onderdeel bent van deze verneukeratieve maatschappij. Dat je je zaadje hebt bijgedragen aan de economie. Eenzame huismoeders in de bijstand een extra centje hebt gegeven. 'Met de complimenten van Tha BlonT, koop er maar wat leuks voor.'
Ik bekijk de kleenex doek, kil en koud ligt mijn nageslacht te spartelen terwijl het langzaam wegzakt in het extra absorberend materiaal. Ideaal papiertje dat Kleenex, vraag me af of ze zich bewust zijn dat dit een pracht van een reclame campagne zou worden.

Er wordt te weinig geneukt. Taboeloos westers als we willen wezen, voor de echte liefde is de hand van een relatie vervangen door de muis. Vrije wereld, waar de betaalde liefde hoogtij viert. In de huidige recessie moeten deze sexlijnen hoogtij vieren. Ongelukkig als de werklozen zijn, met 1 op de 3 kapotte huwelijken en nog meer vrijgezellen die elkaar nauwelijks durven aankijken ligt een ieder 's avonds met zijn telefoontje in zijn hand. De chatsites worden overspoeld met geile wanhopige jongemannen die allemaal denken dat het vanavond hun avond zal zijn.

Ik kijk nog eens naar mijn Kleenex doekje. Ik voel me vies. Ik voel me wanhopig en triest.

Er wordt te weinig geneukt in mijn leven.

Voor de echte doe-het-zelver