Pedofilie onder jongeren

In deze tijd waar taboes op het gebied van seks doorbroken lijken te zijn en waar homohuwelijken voltrokken worden, schijnen de leeftijdsverschillen in een relatie nog steeds een doorn in het oog te zijn voor velen. Dat is vooral te merken aan het postgedrag van menig FOK!ker, als het steeds vaker voorkomende leeftijdsverschiltopic gepresenteerd wordt.

Zoals hierboven gezegd, komt er elke week een naïeveling langs om zijn dilemma te delen in 'seksualiteit'. Verwacht hij nou echt dat we van tevoren zijn ingelicht door Goedele Liekens met illustrerende profielschetsen, waardoor wij een onderbouwde mening kunnen geven over het feit dat de topicstarter van 22 een relatie heeft met zijn potentiële bedmaatje, of nee zijn van de pubertijd ontgroeide vriendin natuurlijk, van 13?

Binnen luttele minuten voeren reacties als 'age is nothing but a number' al de boventoon. Maar ook opmerkingen als 'he gadver vuile pedofiel ' worden de ring ingegooid en raken de topicstarter, die blijkbaar tot op dat moment nog geen idee had van zijn zieke pedofiele neigingen, op een gevoelige plek. Om nog maar niet te spreken over eventuele traumatische effecten die deze identiteitscrisis tot gevolgen zal hebben. Hilarisch is ook als een user hele biografische persoonlijke ervaringen meldt in het topic, om aan te geven dat de topicstarter er voor moet gaan. Het ging bij hem immers ook goed, ook al was het na 1 maand weer uit. Hij heeft in ieder geval geneukt. Dat zijn ook eigelijk de reacties die de topicstarter wilt horen, de rest zal hem aan de kippenreet van zijn 13 jarige fancy-lezeres roesten.

Na wat heen en weer geschreeuw zijn er in het ondertussen dynamische topic de Hilde van der Ploeg's te vinden, die hele analyses tevoorschijn toveren om aan de topicstarter duidelijk te maken dat een meisje van 13 nog niet geestelijk ontwikkeld genoeg is om aan een wat voor relatie dan ook te beginnen. Het feit dat het meisje grote tieten heeft, of ik bedoel ik bedoel natuurlijk lichamelijk ontwikkeld is, hoeft nog niet te betekenen dat ze weet wat echte liefde is, naast het houden van haar eigen moeder natuurlijk.

Stiekem moet ik toegeven dat ik mijn mening over dit gevoelige onderwerp ook baseer op een eigen persoonlijke ervaring. Niet dat dat zo'n misdaad is, maar het wil namelijk zo zijn dat ik als 18 jarige jongen in het bezit ben van een 3 jaar jonger vrouwmensch. Ik vind vriending zo denigrerend. En voordat jullie al opmerkingen gaan maken met betrekking op mijn vorige column: ze is in mijn ogen geen BrEeZaH-chick .
Ik word volgende maand 19 en zij is in april 16 geworden. Al iets meer dan een jaar zijn we bij elkaar, en het begon toen ze 15 was en ik 17. In het begin merkte ik vrij weinig van het leeftijdsverschil, liefde maakt immers blind, maar na een paar maanden begon de relatie toch wel te hikken. Niet zo dreigend als je misschien verwacht, maar het kwam hoofdzakelijk omdat onze prioriteiten anders liggen. Ik ga, niet liever maar graag, om met vrienden. Zij zou in extase verkeren indien ze 24/7 mijn handje kon vasthouden. Wie niet eigelijk.
Alhoewel ons leeftijdsverschil niet zo groot is als soms bij topicstarters op het forum te lezen is, merk ik in ieder geval dat deze 3 jaar die wij wel schelen al een hindernis kunnen zijn in een relatie. Het is de zekerheid en de vastberadenheid die scheelt, ik zou nimmer een topic hebben gestart om advies te vragen omwille de relatie van mij en mijn 3 jaar jongere vriendin.

Ik snap eigelijk wel waarom de zogenaamde pedo's zich aangetrokken voelen tot BrE...jongere meisjes. Die zien er tegenwoordig ook leuk uit, en lijken makkelijker te krijgen. Alhoewel, lijken, dat is misschien ook een understatement als ik sommige users moet geloven. De zogenaamde 'breezersletjes' zijn dagelijks bij bosjes tegelijk te vinden in het uitgaanscircuit, en bieden zich zelfs aan voor seksuele praktijken. De oudere meisjes, oftewel geëmancipeerde jonge vrouwen, of die van de topicstarter's eigen leeftijd zijn immers zo ontwikkeld dat ze hun eisen verhogen dan alleen gespierd en cool zijn, en ook nog eens verwachten, de feministen dat het zijn, dat je intelligent bent, afwast en voor de kids kan zorgen.

Veel moeilijker in te palmen dan de TMF-doelgroep. En waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

op de volgende pagina onthult gastschrijver extraordinair Herald het mysterie van de aantrekkingskracht van de jonge popjes die luttele maanden eerder nog vrolijk verstoppertje speelden op het schoolplein van de basisschool