Wie of wat is die Klingon?

Wie ben ik?
Ik ben Dennis Harmsen aka Klingon (18 jaar), kom uit Zevenaar (in de buurt van Arnhem) en ben op dit moment bezig met de studie Journalistiek in Zwolle (eerstejaars).

Mijn favoriete websites
http://www.fok.nl
http://www.imdb.com
http://www.clanbase.nl
http://www.gameparty.net
http://www.rtlnieuws.nl

Interesses & hobby's
Ik ben dus geïnteresseerd in de actualiteit, waarom zou je anders aan journalistiek beginnen, en veel van mijn tijd gaat daar dus ook inzitten. Ik bezoek iedere dag nieuwssites op het internet, ook vaak meerdere keren per dag, en kijk regelmatig naar het nieuws op televisie. Ook probeer ik regelmatig wat achtergrondinformatie met betrekking tot bepaalde onderwerpen te weten te komen.
Andere interesses zijn, naast internet en televisie, ook het online-gaming. Zelf neem ik niet veel deel aan het gamen, maar ik volg het wel en veel van mijn vrienden zijn hier ook bij betrokken. Ik neem dus niet actief deel aan het gamen in een team (clan), maar doe dus wel es een paar uurtjes per maand aan het fraggen in onder andere Counter-Strike.

Een andere interesse is de Formule 1. De technische kant ervan interesseert me niet veel, maar de races des te meer. Iedere race zie je me voor de televisie zitten, ongeacht tijdstip. Mijn favoriet is natuurlijk Jos the Boss, Nederlands beste F1-coureur ooit enne zolang hij in een auto zit is iedere race het waard om naar te kijken natuurlijk.
Verder verdoe ik de tijd met uitslapen, naar school gaan, werken en muziek luisteren.

Hoe ben ik op Fok! terechtgekomen?
Ik heb geen idee hoe ik hier ben terecht gekomen, want ik kwam hier al redelijk vanaf het begin. Pas sinds een paar weken voor de jaarwisseling (2001-2002) ben ik ook actiever gaan deelnemen als user en newssubmitter. Fok! is voor mij een site die ik meerdere keren per dag bezoek, vooral om snel nieuws te weten te komen. Ook de comments lees ik regelmatig door en vaak zijn er goede discussies gaande. Het forum gebruikte ik in die periode iets minder, dit vooral omdat ik ook op overige sites actief was, en nog steeds ben. De site is gericht op jongeren en dat spreekt me wel aan, het is als het ware een grote community.
Ik had al snel het idee dat ik ook graag zou willen meewerken hieraan, en alhoewel ik dit al deed door news te submitten, was het helemaal mooi als ik als poster aan het werk zou kunnen. Toen bekend werd dat Fok! ook nieuwe crew leden zocht heb ik me dus meteen aangemeld. Tja, en als je het dan ook nog word is dat natuurlijk helemaal mooi.

Op zich ben ik wel redelijk vrij en altijd wel in voor een goede discussie. Gooi goede argumenten in de strijd, houd dit alles wel binnen de regels, en kom voor je eigen mening uit. Blijf objectief en ga niet flamen Tja, als we allemaal zo zouden zijn dan zou het denk ik best wel saai zijn hier, dus het is misschien wel goed dat er soms wat personen zijn die iets harder uit de hoek komen. Nogmaals, zolang het volgens de regels gaat. Ik probeer dus ook maar, logischerwijs, me aan de regels te houden en iedereen objectief te beoordelen. Je weet me te contacten als dit niet het geval is, en laat me het dan ook weten, worden we tenslotte allemaal beter van.

Hoe kom je aan je nickname?
Oh ja, voordat er wordt gevraagd hoe ik op me nickname Klingon kom, lijkt me wel duidelijk voor de fans van Star Trek Ik keek vroeger veel naar deze goeie serie enne tja toen we op het internet zaten in 1998 (zo ongeveer) was dit het eerste wat in me opkwam en wat ik sindsdien dus ook niet meer veranderd heb...

Tot slot, hoe ben ik te bereiken?

Mail: klingon@fok.nl
ICQ: 150422726 (als 'ie aanstaat)
IRC: irc.fokzine.net #fok

Greets Dennis aka Klingon