Ben jij wel hetero genoeg?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, ik ben niet homoseksueel. Niet dat er iets mis mee is, maar ik benadruk het nog maar een keer. Gewoon voor de zekerheid. En ik verdenk jullie er niet van dat jullie me als homo zien, maar gewoon om nog eens goed te bevestigen dat ik hetero ben. Helaas... nouja dat klinkt zo negatief, ondanks mijn heteroseksualiteit durf ik wel naar mannen te kijken. De grote vraag is of ik dan nog wel hetero ben, ik vind van wel, misschien niet 200% of zelfs 101% maar grotendeels ben ik hetero. Ik ben een hetero die niet kotst als hij een andere man ziet.

Jij als machoman van het nieuwe millennium, opperbink, minstens 202% hetero, zult je vast achter je oren krabben en afvragen "hoe kan iemand zich nou hetero noemen en niet onmiddellijk zijn maaginhoud met een rotvaart uit zijn muil katapulteren als hij een andere gozer ziet???"
Tja wie zal het zeggen, misschien ben ik stiekem wel homo, misschien komt het omdat ik ben opgegroeid in een multiseksuele samenleving (een samenleving waar mannen en vrouwen samen leven). Als klein kind zag ik al andere jongetjes op straat spelen en hun T-shirt uittrekken als het warm was. Ben zelfs soms meegenomen naar openbare zwembaden waar mannen in kleine zwembroekjes tussen alle andere mensen zwommen. En nooit heb ik er enige aanstoot aan gegeven. Zelfs nu nog durf ik samen met vrienden te gaan zwemmen. Allemaal met ontblote kippenborst. Als onbedorven doerakkers gooien we met de bal, geven we elkaar een speelse tik (ieks fysiek contact!) en loeren we zo nu en dan naar de jonge grietjes die hun beginnende boezem voor het eerst etaleren in een bikini. Maar daar gaat het niet om, het allerengste is natuurlijk dat ik mijn mannelijke vrienden in hun *gasp* zwembroek heb gezien en niet over mijn nek ben gegaan.

David BoreanazDe afgelopen dagen is de homoparanoia op Fok! flink toegenomen. Er is een leuk forum waar je smakelijke plaatjes van je favoriete babes en hunks kan plaatsen. Het heet erg toepasselijk ook Babes & Hunks, maar in de praktijk worden er voornamelijk babes geplaatst. Natuurlijk is daar niks mis mee, maar Fok! kent naast de met hormonen overgeladen mannen ook een groepje vrouwen. En zo nu en dan opent een vrouw een topique over een man. En dan heb je het voor elkaar hoor.
Na duizenden vrouwen topiques zijn de mannelijke Fok!kertjes verwend geraakt, niet langer kijken ze naar de titel maar klikken ze gewoon op het topique met de verwachting een dame aan te treffen. Oh wee als dat niet zo is. Dan komen er reacties als "aaaaaaaaaaah" "" en "I'm blind! I'm blind!". Want hoe kan er nou een man worden gepost in Babes & Hunks. En waarom wordt dat niet aangegeven op een titel na als lekkere vent of een typisch vrouwelijke naam David? Ze klikken op een titel als voor de vrouwen: mooie mannen en krijgen een hartverzakking als ze ook daadwerkelijk mannen aantreffen. Hoe is dat nou mogelijk? Jemig weten die vrouwen niet dat je instant gay wordt als je ook maar de afbeelding van een andere man ziet?

Hoe zit het met jou? Heb jij al een erectie van de foto van David Boreanaz gekregen? Heb je al de drang om je in je kont te laten neuken? Of het tegenovergestelde, heb je je ogen uitgestoken toen je hem zag? Of je PC in de fik gestoken misschien. Een andere optie is er immers niet, je kan niet neutraal naar een halfnaakte man kijken. Of je bent meteen homo of je sprint onder de douche en wast de onreinheid van je lichaam met een schuursponsje.
Ikzelf zie uiteraard ook liever een fraaie dame. Maar zodra er eens een kerel wordt gepost raak ik niet in paniek. Ik denk niet meteen aan homoseksualiteit of anale seks. En nee ik heb ook geen behoefte aan een naakte kerel, maar die worden überhaupt nooit gepost op Fok!.

Voor die echte mannen die aanstoot geven aan andere mannen zou er eigenlijk maar één oplossing zijn, op Fok!... nee op internet... nee op de hele wereld alleen maar foto's... nee niet alleen foto's gewoon alleen maar vrouwen moeten bestaan! Pas dan zou de 200% heteroman zich op zijn gemak voelen.