Pik jij het als ze naar je borsten vragen?

Als trouwe forumbezoeker is het om de twee weken vaste prik om een fraai topique over borsten te mogen aanschouwen. Immer dezelfde reacties over hoe groot ze moeten zijn en dat C toch echt de maximale grootte is. Want ja alle mannen hebben liever een zeer kleine AA dan een volle D, want D en groter zijn natuurlijk meloenen, ondingen die louter in de weg hangen.
De waarheid is dat mannen de grootte van borsten nog niet kunnen inschatten al hangt hun leven er vanaf. D klinkt groot, dus is het groot. Maar zelfs dametjes hebben zo nu en dan last om de exacte maat van hun voorgevel te bepalen. De ene beha is immers de andere niet, en zo wil een grote B wel eens een kleine C worden, of omgekeerd. De exacte grootte doet er ook niet toe, het leukste van een cupmaat hebben is deze te verzwijgen voor jongens.
Iedereen ziet dat een vrouw borsten heeft, de ronde vormen zijn goed te zien in een hip strak truitje. Een decolleté geeft ruime inkijk, en bij fris weer kun je zelfs de tepeltjes door de dunne stof zien priemen. Maar wat de cupmaat is, dát gaat dan weer te ver. Dat is staatsgeheim nummer 1. Behalve voor de argeloze verkoper bij de H&M die de schattige Snoopy beha's mag verkopen.
Natuurlijk is de borstgrootte vragen niet de normaalste zaak van de wereld, bijna net zo onbeschoft als gewicht. Schoenmaat en lengte is nog te doen. Maar de grootte der boezem, tja het blijft toch een seksuele lading hebben. En als we het nu toch over seks hebben, het vergelijkingsmateriaal van borsten is de pik van de man. Een standaard antwoord op de "hoe groot is je boezem" vraag is "hoe groot is jouw lul dan?". Is er op Fok! een topique over borsten van vrouwen dan wordt er binnen afzienbare tijd een topique geopend over de pik van een man. Als antwoord daarop zou je in principe weer een kuttopique kunnen openen, maar geslachtsdelen met elkaar vergelijken is natuurlijk absurd, dat is net zoals appels met peren.

Op zich is de vergelijking borsten-pik niet eens zo heel raar. Bij beide onderdelen speelt grootte van belang. De grootte is veelal ook rechtevenredig aan het zelfvertrouwen van de persoon. Maar net als het onthullen van een cupmaatje zijn mannen niet zo happig om de grootte van hun klokkenspel te noemen. Meestal blijft dat bij "gelukkig zit ik boven het gemiddelde". Niet dat jongens ooit hun jongeheer opmeten natuurlijk. Kom nou, dat is nog triester dan masturberen. Nee een gezonde schatting die immer boven gemiddeld of zelfs ruim bedeeld mag worden genoemd is de uitkomst.
Ondanks mijn enthousiasme om graag de boezemmaatjes van de dames te lezen reageer ik zelf nooit in de 'onthul je leuterlengte' topiques. Tja ik kom niet aan het gemiddelde dus dat weerhoud je toch wel om te posten. Als het aan mijn pik lag dan zou ik volgens de onderzoeken ook pas 13 zijn, maar ik ben bijna 10 jaar ouder. Nee nee, het formaat van kleine Herald zal immer mijn geheimpje blijven. Immers aan een lang dun roerstaafje hebben vrouwen dus helemaal niks, groot en dik is het toverwoord voor een mannelijk geslachtsdeel. En mocht je dat als columnschrijvende jongeman (of als niet columnschrijvende natuurlijk) niet bezitten dan sta je natuurlijk niet zo stevig in je schoenen. Maar we klagen niet, we lopen onzichtbaar rond met dit gebrek dat als zwaar juk op onze schouders rust.
Vrouwen hebben daarentegen het gemakkelijker, die mogen klagen dat ze klein beboezemd zijn. Ze geven de media de schuld want die laten uiteraard weer een verkeerd beeld zien van de boezems der vrouwfiguren. Hoewel het allemaal slanke dennen met maatje kippenborst zijn, heerst de opvatting dat iedereen een flinke voorgevel heeft. Het is vast Pamela Anderson's schuld dat mannen op grote borsten vallen. Maar tien jaar geleden was Pammetje nog hip, nu vinden mannen kleine boezems leuk. Van die cup A formaatjes. En het liefst op een niet zo dunne vrouw natuurlijk. Ja, ze kunnen het mooi brengen die mannen.
Vrouwen zijn tenminste gewoon eerlijk, die geven gewoon toe dat ze goed gevuld willen zijn. Niks geen medelijden met klein geschapen jongens, gewoon recht voor zijn raap size does matter. Uiteraard is te groot ook in deze kwestie niet goed, elke keer een tik tegen je baarmoeder gaat op den duur toch vervelend worden, maar in tegenstelling tot de heren is klein uit den boze. Waar jongens toch erg gecharmeerd zijn van een borstomvang van een puberend meisje in haar vroege tienerjaren, hebben vrouwen geen behoefte aan het gereedschap van een puberend jongetje in zijn vroege tienerjaren.

Maar goed, het zijn dus voornamelijk de vrouwen die het snelste aangaan wegens gebrek aan vulling voor de beha. En iedereen begrijpt dat het voor een vrouw geen pretje is om minder bedeeld te zijn. Maar voor de minder bedeelde jongemannen gaat het leven ook niet over rozen. Je kunt jezelf afvragen, zijn borsten belangrijk bij seks? Vast wel je kan er fijn mee spelen, maar de daad wordt gedaan met de penis. Als dat een dun potloodje is kun je het wel shaken. Daarnaast zie je borsten meteen. Je ziet ze en accepteert het als je met die bewuste vrouw contact maakt en een relatie krijgt. Echter volledige naaktheid zie je niet de eerste keer. Dus als je eindelijk zover bent dat je enige vorm van seks met elkaar gaat hebben heeft de mannelijke partij de boezem van de vrouwelijke partij gezien, en is er tevreden mee. De vrouwelijke partij moet echter nog het mannelijke orgaan zien, en als je zo'n bofkont als moi bent is het niet echt om er over naar huis te schrijven.

Maar wees gerust, beide sexes beweren dat het toch om de persoon zelf gaat. Instant break-up is niet aan de orde als een bepaald plezant lichaamsdeel niet aan ieders verwachting voldoet. Maar hou er rekening mee dat als je van Russisch houdt AA toch niet aan je is besteed, en als Grieks je favoriet is dat formaat kinderarmpje misschien toch een onsje te veel is.