Appetijtelijke webmeisjes

Zoekmachines hebben vaak een Top10 aan meest gezochte zoekwoorden. Daar komen termen als Jennifer Lopez, mp3, warez, sex en Osama naar boven rollen. Maar het meest begeerde object in cyberspace is toch wel het webmeisje.

Er zijn verschillende webmeisjes, je hebt er jongedames bij die er gewoon erg snoezig uitzien en met hun pasfoto en vakantiekiekjes de hartjes op hol weten te brengen van duizenden internettende jongetjes. En je hebt de ware webladies, de camgirls die dag en nacht bezig zijn om de meest fraaie shotjes van zichzelf te maken en deze te presenteren op het web en met behulp van weblog programma’s elke dag beschrijven hoe ze zich voelen en wat ze hebben meegemaakt.

LalietaMijn grote vriendin Lalieta was zo’n bewonderenswaardige dame. Naast mooi was ze ook erg handig met photoshop en kon ze html-en. Zo had ze een eigen paginaatje* waar ze haar kiekjes liet zien en je kon bekijken wat voor minuscuul topje ze aanhad voor de webcam. Maar het leven van schone en begeerlijke camgirl gaat niet over rozen.
Ze had al een FAQ geschreven met wat je NIET moest vragen aan haar. Ze was verbaasd dat ze zoveel huwelijksaanzoeken kreeg, zeker omdat ze ook al een vriendje had. Daarnaast benadrukte ze nog eens dat ze geen naaktfoto’s zou maken. En zoals het een ware webdame beaamt schreef ze dat alleen met interessante mensen de mail/ICQ/MSN hanteert. Ohja ook heel lief en charmant vermeldde ze dat ze echt geen bitch is, ook al lijkt het zo.
Ja Lalieta je keek wel erg bitcherig op vrijwel elke foto. En dat heeft niets te maken met het feit dat dankzij jouw fotootje de Nimmie Truuk Pagina werd platgelegd Maar ach, heeft zo’n webmeisje eigenlijk ook niet het volste recht om een arrogante teef te worden? Scheppen jongetjes die immer zeggen "Jij bent de hemel en de aarde, de zon, de sterren en de maan, de mooiste en de liefste hartstochtelijk spontaan". Massa’s verzoekjes om naaktfoto’s en rare fetisjreportages. En uiteraard het omgekeerde van tonnen d’jaloerse meisjes. En waarom? Louter en alleen om het fraaie snoetje, want tekst lezen doen de opgewonden bezoekertjes toch niet. Gallery is de hyperlink waar ze naar zoeken, wat er in de weblog staat boeit ze niet.
Webmeisjes zijn ook een favoriet doelwit om gebruikt te worden door fakers. De fotoshoots van de amateurmeisjes uit Oost-Europa zien er vaak toch iets te gelikt uit waardoor het opvalt dat ze niet ‘echt’ zijn. Hoewel er nog zat jongens zijn die geloven dat Marieke uit de Randstad uitzicht heeft op een Italiaanse kapel vanuit haar slaapkamer. Maar de webcamshots of digicamfoto’s van de webmeisjes zijn uitermate geschikt om te misbruiken voor snode doeleinden.
Dat is ook een grote ergernis van menig webmeid, dat haar foto’s continue worden gejat door lafhartige padden die ze gebruiken om een bimeisje te creëren op cu2 en zo proberen spannende blootfoto’s van andere bimeisjes te ontfutselen.

Maar ook Fok! is gezegend met haar eigen fotogeile grietjes. Bewapend met webcam, torenhoog ego en een schep loyale fans gaan ze topique voor topique af om hun prentjes te deponeren om zoveel mogelijk complimentjes te krijgen. En van complimentjes en kwijlsmilies ontvangen krijgen ze nimmer genoeg. Gek genoeg zijn er zat andere grietjes op Fok! die net zo mooi zijn, maar helaas de hoeveelheid foto’s missen om tot in de eeuwigheid te worden geadoreerd door hordes dolle Fok!kertjes.
Mocht je als Fok!dame geen foto hebben maar wel mateloos populair willen zijn, post dan zoveel mogelijk details over je seksleven. Ga interessante discussies over slikken niet uit de weg, zeg dat je facials ontzettend geil vindt. Vergeet ook niet te melden dat je je biseksuele gevoelens aan het ontdekken bent en dat zelfs anaal geen taboe is in je slaapkamer. Rond het verhaal af met de meest vreemde plekjes waar je ooit van bil bent gegaan en binnen no time kent elke hormoonbaal op Fok! je naam. Ik in elk geval wel.

Wat ook erg opvalt is dat je zelden gezette webdames ziet. Je kent vast wel mensen die via allerlei internetcommunicatiemiddelen met talloze dametjes praten, maar geen een van daar zal ooit eens te veel kilootjes met haar meedragen. Je krijgt vaker foto’s van halfnaakte meisjes die al sinds het vroegste der internettijden te vinden zijn op Al's Scans of Lolitachicks-punt-com van vrienden met de mededeling "kijk dit is dus die meid waar ik 4 uur gezellig mee heb gepraat op ICQ" dan plaatjes van een ietwat gezette jongedame. Ach ja op internet kijkt men niet naar uiterlijk, alleen naar innerlijk. En dan het liefste naar het innerlijk van de fraai vormgegeven personen.


*Nadruk op had want haar eigen webstek bestaat niet meer alhoewel er nog talloze Lalieta linkjes te vinden zijn waaronder
http://www.chellecam.com/lalietabio.html
http://www.ratemypicture.com/profiles/29413.shtml
en een niet zo positieve maar toch vermakelijke
http://www.geocities.com/suckysuckywebcams/lalieta.html