Wie-o-wie is IndemnitY

Wie is IndemnitY?

In real life heet ik Maurice van Vugt. Ik ben 9 januari 1982 geboren in het schilderachtige () Nijmegen, waar ik nu nog steeds woon.

Wat doet hij zoal?

Op dit moment studeer ik Hogere Informatica aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (3e jaar). Hiervoor heb ik de HAVO gedaan. (luie VWO-er )

En ook nog hobbies?

Ja hoor! Ik zit namelijk op Goju Ryu karate. Vroeger heb ik fanatiek acht jaar lang bij NEC gevoetbald, maar daar was helaas een einde aan gekomen. Verder ga ik graag uit. En last but not least is Fok! ook een hobbie van mij .

Hoe ben je bij Fok! terecht gekomen?

Stiekem ben ik hier via Tweakers.net terecht gekomen. Tja, als Informatica student is daar natuurlijk geen ontkomen aan. Na een hele tijd alleen maar hier gelezen te hebben ben ik voorzichtig gaan posten (vanaf 19 december 2000). En sinds kort ben ik dus nieuwsposter/moderator op de FrontPage.

Waar komt jouw nick vandaan?

Een hele tijd geleden deed ik veel aan Quake2. Toen moest ik een flitsende nick hebben. Tja, ik had het woordenboek er maar bij gepakt en dit klonk wel leuk.

Hoe contact ik jou?

Via de bekende manieren natuurlijk

Email: IndemnitY@fokzine.net
ICQ: 51197509

Verder zit ik af en toe in #fok @ irc.fokzine.net, maar niet heel erg vaak en natuurlijk ben ik altijd te bereiken in Feedback

Adios!