Kelly's dagelijkse orgasme

Kelly, de - om mij vooralsnog onduidelijke reden - populairste kraakster van het Big Brother huis (wie kent haar niet), is al sinds het begin van BB3TB een doorn in mijn oog en een bron van algehele ergernis.
Deze wandelende poederdoos vergalt dagelijks mijn half uurtje Big Brother en doet dat al weken achter elkaar. Waarom ?
Wat heb ik haar in vredesnaam misdaan dat zij meent het recht te hebben dagelijks mijn BB verslaving te vergallen met haar overslaande stem ? Welk een groot onrecht heb ik haar aangedaan dat haar het recht geeft mij dagelijks een haf uurtje te ergeren met haar aandachttrekkerige geblêr en haar overdreven theatrale gebral ?
Pure stalking wat deze diva pleegt en ik overweeg serieus hier gerechtelijke stappen tegen te ondernemen. Het mag toch niet zo zijn dat elke dag weer Kelly het recht lijkt te hebben ongevraagd mijn huiskamer te vullen met een aantal gesimuleerde 'OOO YES!! YES!!! YES!!!!!' orgasmes ?
Typische klus voor Pieter Storms lijkt me. Even een breekijzertje tussen de BB deur en een microfoon onder d'r neus.
"Kelly, waarom verpest jij dagelijks het BB genot van vele kijkers ?"
"Geen commentaar"
"Geen commentaar ? Zo makkelijk kom je niet van me af !"
En dan even flink tekeergaan zoals alleen ons Pieter dat kan, totdat ons aller Kelly zich afzondert in de slaapkamer, zo hard mogelijk huilend, hopende dat iemand haar weer aandacht komt geven.

Dat komt ze trouwens flink tekort als ik het zo bekijk; die aandacht. Niet naar de maatstaven van een gemiddeld persoon natuurlijk, maar naar de maatstaven van haar eigen geest negeert iedereen haar compleet, danwel wordt ze onheus behandeld als men erover klaagt dat ze de woorden "willen alle bewoners zich gereed maken voor the battle" interpreteert als "wil Kelly nog even snel haar make-up bijwerken, haar haar doen en haar siliconen weer even op z'n plek duwen ? Je komt zodadelijk namelijk in beeld!"

Iemand toevallig de streams zitten kijken op het moment dat ze zich in haar carnavalskostuum hees ? Je weet wel, die rok zonder opening aan de onderkant ?
Nee ? Jammer, want dan had je kunnen zien hoe ze er welgeteld dik een half uur over deed om enkel en alleen een beha aan te trekken. Er zat schijnbaar een silicoonzakje uit het midden of iets dergelijks, want ze blééf haar gefingeerde borsten handmatig verplaatsen. Beter had ze ze gewoon met een veiligheidsspeld op z'n plaats gehouden (één keer een "OOOOO YESSSSSSSS!! YESSSSSSSS!!!! YESSSSSS!!!!!" en ze vallen weer in de voor hun makkelijkste houding: recht onder de warme oksel, maar goed, dat is achteraf gelul vanaf de zijlijn.

Kan iemand mij, nu we toch op dreef zijn, even uitleggen waarom ze zo ontzettend populair is ? Ze kan wat mij betreft namelijk niet snel genoeg het huis uit.
En waarom roept Patty - de van lager wal teruggekomen plastieksmoel - in vredesnaam in elke uitzending wel twintig keer wat een moordwijf die Kelly wel niet is ?
Is Patty soms ook trans ? Moet bekennen dat ik me dat wel vaker heb afgevraagd eerlijk gezegd. Zal toch eens opletten of Patty's adamsappel net zo groot is als die van Kelly, want ik vind 't allemaal maar verdacht...

Over Patty ga ik nu overigens niet beginnen, want dan lul ik zo een column vol (wat overigens wel weer een strak plan is voor een volgende column). Overigens excuses aan de intellectuelen onder ons dat ik deze baggerstukjes columns noem. Bij gebrek aan een betere benaming is het even niet anders.

En wat was dat trouwens, om weer even over Kelly door te zeikstralen, voor iets met het vertrek van onze Belgische spraakverwarring ?
Waar iedereen stond te janken of op zijn minst het respect kon opbrengen eventjes gewoon stil te zijn (met name Gert-Jan was hier zeer diplomatiek), vond Kelly het nodig om binnen twee tellen al "dat betekent dat wij lekker mogen blijven!! yes!! OOOO YES!! YES!!!! YESSS !!!!!!" te schreeuwen. Enige sympathie voor haar medemens kan haar in ieder geval niet verweten worden. Wellicht dat dat meteen ook haar populariteit verklaart. Als dat daadwerkelijk zo is is het treurig gesteld met de Nederlandse samenleving, maar dat is weer een heel ander verhaal...