Ook een stukje over LWaS

LWaS, een nickname waarvan ik zelf de uitspraak niet ken, is geboren op 19 maart 1979, met een roepnaam die Johan luidt, in het kleine Poortugaal, vlakbij Rotterdam.
Sinds een een jaar ofzo lees ik op FOK! regelmatig de FP, en reageerde soms (echt heel soms ) op het nieuws wat hier gepost werd.
Op 12 november 2000 was ik me passwoord kwijt, en heb ik voor het gemak maar een nieuwe account aangemaakt (op die andere was toch maar weinig gepost), en zo was user LWaS geboren .
Na voorzichtig op het forum mijn eerste stapjes te hebben gezet, ben ik best veel gaan posten op het FOK!eiland.
Na verloop van tijd trok de FP steeds weer meer mijn aandacht en ben ik de newssubmit gaan volspammen, met volgens mij interessante berichtjes. Iets wat vooral Highlander op prijs stelde.
Omdat het zoeken naar nieuws mij toch wel erg beviel heb ik een mailtje naar MrBig gestuurd en na een tijdje werd ik toegelaten tot het FP-posters team, waar ik sinds 3 mei 2001 deel van uitmaak.

Tot slot nog een paar gebruikelijke dingetjes, zodat jullie me niet meer vergeten

A/S/L?Ik ben geboren op 19 maart 1979 in het geweldige grote dorp Poortugaal. Na wat geschuif met Gemeentegrenzen woon ik nu in Hoogvliet.
Nick?LWaS is een afkorting, bedacht door een lid van een mailinglist waar ik deel van uitmaak. Het staat voor (niet lachen ) Laaf With a Soul, deze is bedacht in, hoe kan het ook anders. de Efteling toen we daar een meeting hadden.
Contact-info?Mocht je me iets te melden hebben of iets te klagen over mijn posts, of over mijn edits ( ) kan je bereiken op het standaard FOK!zine adres voor crewmembers : LWaS@fokzine.net of via de ICQ op nummertje : 45658418.