Breuls!

Nou, vertel maar: wie ben je en wat doe je?

M'n usericon op het forumNou, ik ben dus Breuls en in het dagelijks leven hou ik me bezig met van alles en nog wat. Zo heb ik m'n studie/opleiding Communicatie aan de Ichthus Hogeschool in Rotterdam. Daarnaast val ik af en toe de luisteraars van de lokale omroep lastig met een eigen programma en doe ik veel dingen met het internet. Ik heb bijvoorbeeld samen met twee vrienden een leuk internetbedrijfje (maarja, wie niet tegenwoordig ) en ik ben behoorlijk actief met FOK! bezig.

Ow nee, hij gaat vertellen hoe lang hij er al komt...

Breuls met blikje GrolschEuh, jah. Ik heb FOK! ontdekt in september '99. Dat was toen alleen het forum nog draaide, en de Frontpage nog van start moest gaan. Na die start heb ik me ook geregistreerd, en het rondhuppelen op FOK! is er daarna alleen maar leuker op geworden. Ik ben begonnen in het Big Brother Forum, en langzaam, via het De BUS en het FOK!eiland forum steeds meer op FOK! gaan rondhangen.

Ja, en je doet nog meer?

Uhuh, het houdt niet op. Sinds januari 2001 mag ik mezelf nieuwsposter (en een klein beetje reviewer) van de FOK!frontpage noemen. Ook hang ik sinds die tijd een beetje de moddereter uit op de FP. Sinds eind april heb ik daar moderatorwerk bij op het forum: samen met TARAraboemdijee heb ik het Examenforum in de gaten gehouden, en sinds augustus ontferm ik me over een geheel nieuw forum voor school en studie. Daar bovenop ben ik sinds half december Forum Admin, wat in feite inhoudt dat ik samen met Knorretje, yvonne en Cynix mede-verantwoordelijk ben voor het FOK!forum.
Al met al hoop ik nog lang, erg lang, een positieve bijdrage aan FOK! te kunnen leveren.

Was dat het?

Nee, ik heb nog ff wat van die standaard-dingetjes:

A/S/L?Het mannetje Breuls kwam zo'n 21 jaar geleden ter wereld. Om precies te zijn op 5 december 1980. Voor het ter wereld komen mag je op de kaart een punaise in Rotterdam prikken, maar ik woon al zo goed als vanaf m'n geboorte in het *kuch* pittoreske Mijnsheerenland, nog geen 20 minuten onder Rotterdam.
Nick?Die is heel simpel: Breuls is m'n achternaam. Ik zal wel ff vertellen waarom ik m'n achternaam als nick heb.
In de 3e / 4e klas van het VWO is het bij mij in de klas een beetje een gewoonte geworden om mij niet met Peter, maar met Breuls aan te spreken. In principe kwam dat doordat we een ouderwetse leraar Frans hadden die meer achternamen dan voornamen gebruikte. Bovendien zater er nog een Peter en een Pieter in diezelfde klas. Een beetje onderscheid was dus wel handig.
Eigenlijk werd ik daarna, tot m'n diploma-uitreiking aan toe, door zo'n beetje iedereen Breuls genoemd. Omdat ik er zelf ook meer aan gewend was geraakt dan aan Peter, was m'n nick makkelijk gekozen.
Nu ik van school ben en HBO doe, word ik trouwens steeds meer weer gewoon Peter genoemd, maar als het ff kan noem ik mezelf gewoon eigenwijs Breuls. Ik vind het zelf veel leuker klinken dan m'n voornaam.
Contact-info?Mocht je de onweerstaanbare behoefte hebben om mij iets te vragen (vragen staat namelijk best wel vrij), me enorm uit te schelden (ga je gang), bij mij te gaan slijmen (zou niet weten waarom, maar ook: ga je gang) of om me gewoon een leuk berichtje te sturen, dan kan dat via mail
(breuls@fokzine.net) of ICQ (nummer 50672343). Rechtstreeks babbelen kun je doen via IRC (server irc.fokzine.net, channels #fokeiland of #fok).
.


OK, was dát het?

Nee, heb je de FAQ al gelezen?
Of m'n plekkie in het Fotoboek?

Ja.

Okej, dat was het dan.