Over MrBig

Ok, vertel eens. Wie is die MrBig dan?

MrBig heet eigenlijk Chris en woont al zijn hele leven in Amsterdam, waar hij ook nog eens een studie Informatica aan de HTS volgt. Gelukkig is dit mijn laatste jaar en heb ik die studie dus bijna afgerond na 5 jaar hard ploeteren. Wat ik daarna ga doen is me nog een raadsel, maar ik zie altijd wel wat er op mijn levenspad komt.

Oh, dus die MrBig is best wel een nerd?

De hevige ontkenningsfase ben ik gelukkig voorbij en ik kom er nu open en eerlijk voor uit: ik ben een nerd.

Hoe ziet die MrBig er uit?

Mijn usericon1 meter 83, schoenmaat 41, gebruinde huid en zwarte krullen. Mijn ogen schijnen ondeugend te zijn, maar dat zal wel komen door het te veel lezen van 'Pietje Bell' in mijn jeugd. Een usericon kan er ook nog wel af en staat hiernaast. Als je een echte foto van mij wilt zien, kan je even het beste in het Fotoboek kijken. Daar sta ik namelijk ook in. Klik hier voor een rechtstreekse link.

Afijn, maar hoe ben je op Fok! gekomen?

Eigenlijk ben ik heel lang een lezer op de Frontpage geweest sinds het moment dat een collegaatje bij een stagebedrijf me een link op het forum gaf naar de Big Brother-streams. Ik kan nog eerlijk bekennen dat ik het aftellen van het aantal dagen tot dat de site open zou gaan heb gezien, maar ik bleef gewoon een lezer. Soms een reactie na april 2000 en in de zomer van 2000 wat meer reactie's.

Hmmm, een newbie. Wat doe jij dan bij de crew?

In oktober 2000 bleek de nood dusdanig hoog te zijn dat er om nieuwsposters gevraagd werd. Ik meldde me aan bij Danny en 10 minuten later was ik officieel crew. Sinds dat moment is het vrij hard gegaan en ben ik in december na twee maanden heel actief nieuws te posten ook moderator geworden van Actualiteit, Nieuws en Media op het forum. Begin januari ben ik Frontpage-coŲrdinator geworden, wat zoiets inhoudt als dat ik verantwoordelijk ben voor het nieuws-, column- en review-beleid op de Frontpage. Begin april ben ik binnen de site gepromoveerd tot de tijdelijke titel van 'Semi-Admin' die sinds begin mei defintief omgezet is naar 'Administrator'. Samen met Danny, Ted, Arjen en Jorma ben ik dus eindverantwoordelijk voor de site. Op het forum kun je me dus ook herkennen aan de rode kleur van mijn username.

Aha, en hoe bereik ik deze Admin?

Ik ben vrijwel altijd online via mijn werk of bij mij thuis. Een berichtje sturen via ICQ naar 18497652 zal dus altijd een antwoord opleveren. Verder ben ik soms te vinden op irc.fokzine.net en kan je me altijd mailen op MrBig@fokzine.net.

Allemaal veel Fok!plezier toegewenst en vooral terug blijven komen....

Chris